Prajitura cu bere

Prajitura cu bere retete: cum gatesti prajitura cu bere si cele mai gustoase retete de prajitura cu mac, prajitura cu cascaval, prajitura cu corasla, prajitura delicioasa cu mere, prajitura frageda cu mere, prajitura simpla cu nuca, prajitura victoria cu nuca, prajitura raioasa cu gem, prajitura cu ciocolata alba, prajitura desteapta cu ciocolata.

Prajitura cu bere neagra si crema de branza

Desi nu suficient apreciata atunci cand prepari dulciuri, berea neagra este ingredientul secret al acestei prajituri.

Lichior de bere de casa

1 sticla bere,250gr spirt,1 cana zahar,1 vanilie.

Prajitura Cu Bere Neagra Si Ciocolata

Berea din aceasta reteta de prajitura cu ciocolata o face umeda, dar pufoasa. Serveste acest desert la o petrecere sau aniversare.

Pui aromatizat cu bere

1 pui o bere mica(250)ml 1 morcov 1 ceapa 1 catel de usturoi faina-1 lingura sare,

Pui cu bere

4 pulpe intregi + 4 pulpe inferioare de pui, o ceapa mare, 4-5 catei usturoi, o cutie bere, sare piper, cimbru patrunjel, ulei.

Cârnăciori de bere înveliți în bacon

Încearcă rețeta noastră de cârnăciori de bere înveliți în bacon, pentru un gust incredibil și o experiență culinară de neuitat. Perfect pentru grătare și petreceri!

Placinta cu branza sarata si bere

500 g branza telemea 5 oua 2 linguri gris 300 ml bere 1 pachet foi placinte 100 ml ulei 4-5 linguri iaurt

Briose cu bere

20 dkg faina2 lingurite praf de copt1/2 lingurita sare1/2 lingurita piper1 lingura zahar2,5 dl bere5 dkg cascaval emmentaler razuit

Supa Cheddar Cu Bere Ale - O Supa Ideala Pentru Iubitorii De Bere Si De Cartofi

O supa ideala pentru iubitorii de bere si de cartofi, care contine doar o parte din grasimea retetei traditionale. Pentru un continut scazut de grasime, se foloseste lapte cu continut degresat si doar putin ulei.

Ciolan cu bere

1-2 ciolan crud de porc(partea mai carnoasa)7-8 cepe3-4 catei usturoi1.5 l supa de carne5-6 linguri untura1 sticla bere blonda (0.5 l)

Scaricica afumata in sos de bere neagra

coaste afumate bere neagra malai vin rosu miere amestec de condimente de porc boia dulce pasta de ardei usturoi piper boabe foi de dafin

Pui La Cuptor Preparat In Bere

1 pui ulei de masline sau de care aveti sare, cateva boabe de piper,cateva boabe coriandru 2 foi de dafin o sticla cu bere neagra miere de albine pentru uns puiul

Calamari Pane (cu bere neagra)

•500 gr inele de calamari•2 oua•250 ml bere NEAGRA•faina•sare•piper•ulei pentru prajit

Pui ^in sos de bere (Frango com Cerveja)

1 pui mare 1 dl ulei de m~asline 33 cl de bere blond~a 1 plic sup~a de ceap~a instantan'e 1 lingurit~a sofran indian Pt. garnitur~a: sare groas~a 2 linguri de unt 350 gr. orez p~atrunjel

Paine integrala cu bere

1kg faina integrala 30 gr de drojdie proaspata 21/2 sticle de bere-330 ml ptr o sticla 3 linguri zahar brun 11/2 lingura de sare quaqer ptr presarat pe paine cine doreste unt

Pui cu legume preparate in bere

1 piept de pui, 1 punga de legume amestecate, 2 catei de usturoi, ulei, sos de soia, otet balsamic, codimente (sare, piper, amestec de ierburi), bere blonda,

Gratar de porc marinat in bere neagra

Pentru 4 persoane ai nevoie de: 4 felii ceafa de porc 2 linguri mustar picant 1 lingura miere bere neagra (cam 400 gr) maghiran sare grunjoasa (sau de mare) piper negru proaspat macinat

File de peste prajit in aluat de clatite,cu bere

-1 kg de file de peste(neaparat file) -250 g de faina -300-350 ml de bere -3 oua mari -sare si piper, gust -zeama de lamiie,tot dupa gust

Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

5-6 pulpe de pui spalate 2 linguri de ulei o mana de stafide sare piper proaspat macinat 2 fire de rozmarin spalate o sticla de bere

Paine in straturi, Pan de Hojaldre

Maia:50 g faina 00, 30 g apa, 2 g drojdie de bere.250 g faina, 125 g apa, 10 g drojdie de bere, ½ lg ulei, 5 g sare=1 lgt. rasa, 30 g ulei pentru uns

P^aine cu bere si seminte

640 g de faina alba 150 g de tar^ate bio 400 ml de bere la temperatura camerei 1 lingura de miere 1 lingura ulei de masline 1 lingurita de sare 30 g drojdie c^ateva linguri de apa calduta 1 m^ana de seminte dupa dorinta(floarea-soarelui in mac susan)

Cotlet de porc cu bere, la cuptor

cotlet de porccartofi,masline,rosii,putin rozmarinbereputin uleisuc de rosiipasta de ardei kapiasareardei iute si piper

Pui imbatat in bere

4 pulpe de pui 4-5 catei de usturoi 330ml de bere o lingura de rozmarin zeama de la o lamaie o lingurita de boia dulce o lingurita de boia iute 1/2 lingurita de cimbru 2 linguri de ulei de masline sare si piper dupa gust

Pui pe cutie de bere

Un pui intreg o cutie de bere plina pe jumatate cite o lingurita de busuioc boia scortisoara zeama de la o portocala sau mandarina zeama de la o lime 2 catei de usturoi pisati sare piper alb putin ulei

Placinta cu carne si bere

Pentru 12 felii mari (o tava de 30x27 cm): 1. 900gr-1kg carne tocata de vita cu porc 2. 1 pachet de foi de placinta (am folosit Bella) 3. 5 oua marisoare 4. 2 cepe 5. o capatana de usturoi 6. 500 ml bere 7. sare piper cimbru marar ierburi italienesti 8. cateva linguri de ulei

Aripioare de pui în crustă de aluat cu bere

Aripioarele sau carnea de pui, în general, friptă în crustă crocantă este delicioasă alături de un sos și o porție de cartofi prăjiți. Crusta ajută carnea să nu se usuce, să rămână fragedă și suculentă în interior, dar crocantă la exterior - exact ce ne dorim de la o friptură bună. Astăzi vă propunem o rețetă de aripioare de pui în crustă de aluat cu bere, dar puteți foarte bine să folosiți și piept de pui, pentru a obține acele nuggets crocante și delicioase. În acest caz, veți tăia pieptul în fâșii subțiri și nu îl veți mai fierbe înainte. 

Pui cu bere neagra

1 pui intreg 250 ml de bere neagra 2 linguri cu zeama de lamaie o mana cu verdeata (salvie rozmarin menta busuioc) 10 catei mici de usturoi curatati un cub de unt o mana cu stafide o jumatate de lingurita cu boia afumata sare piper proaspat macinat

Midii cu coriandru si bere

Aceasta reteta nu numai ca este foarte rapida, dar este saraca in calorii si grasimi - perfecta pentru cina.

Chiftele bavareze cu bere

500g costite de porc fara os, taiate in cuburi100g grasime de porc1+1/2 lingurite salvie tocata1 lingurita de sareun varf de nucsoara1/2 lingurita piper negru1/2 lingurita coriandru1/2 lingurita zahar180ml bere neagra

Curcan in sos de bere neagra cu stafide

700 gr pulpa de curcan, 300 ml bere neagra, 50 gr stafide, 2 cepe, 1 lingurita zeama de lime, 3 frunze busuioc verde, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, rozmarin, 6 catei de usturoi, sparanghel (pentru garnitura)

Pulpe de pasare in sos de bere

ptr 6 persoane 10-12pulpe de pasare curatate 2ardeirosii grasi-taiati rondele 2-3rosii-taiate rondele 2cepi taiate rondele subtiri 1sticla de 330ml bere alba 1lamaie taiata felii 1lingura coriandu macinat 2lingurite boia dulce si putina iute 1/4pahar ulei de masline sare,piper putin maioran uscat

Iepure in bere bruna

Pentru 4 portii: &nbspUn iepure &nbspO lam&acircie O ramurica de rozmarin &nbspO ramurica de cimbru &nbsp5 frunze de salvie &nbsp5 catei de usturoi &nbsp8 boabe de coriandru &nbsp25 grame de unt &nbspO lingura de ulei de masline &nbspSare &nbspPiper rosu si negru &nbsp330 ml de bere bruna

Scăricică de porc marinată în bere

Există o vorbă din popor care spune că ”cea mai bună legumă este porcul”. Mai în glumă, mai în serios, carnea de porc, coastele în special, reprezintă unul dintre cele mai gustoase preparate. Iar atunci când sunt marinate și pregătite la cuptor, este aproape imposibil să te abții. Coastele sau scăricica de porc pot fi preparate într-o mulțime de moduri, însă de departe cea mai inspirată alegere este să le marinați mai întâi, apoi să le gătiți la foc mic. Carnea va deveni suculentă, nu se va usca deloc, iar rezultatul final vă va face să vă lingeți pe degete. Secretul pentru scăricica de porc marinată în bere constă în răbdare și timp în care să lăsați carnea să se marineze și aromele să se îmbine. Scăricica de porc marinată în bere este genul de preparat cu care vă veți impresiona prietenii sau musafirii. Crusta o va face să arate irezistibil și să nu vă puteți opri la o singură porție.

Clătite de post cu bere

Clătite de post cu bere sunt absolut delicioase. Deși clătitele se pot face în foarte multe feluri, cele de post cu bere sunt printre cele mai savuroase.

Pulpă de porc la cuptor cu bere

Pulpa de porc cu bere, la cuptor, este un fel de mâncare festiv ce se pregătește foarte ușor, din doar câteva ingrediente.

Cartofi prajiti bavarezi (in bere)

1 kg cartofi rosii, medi4 linguri ulei de masline3 linguri otet balsamic1 lingura mustar Dijon6 linguri mari de grasime sau ulei de maslinesare6 linguri mari bere neagra2 cepe mari rosii taiate rondele

Pui in bere

2 pulpe de pui mari taiate la mijloc 2 aripi taiate cu o bucata de la piept 500 ml bere (am folosit fara alcool) 1 buchet de verdeata: patrunjel cateva fire de loboda rosie si spanac 2 cepe 500 g ciuperci (in conserva) 50 ml smantana proaspata 1 lingura de unt sare piper cimbru condimente pentru pui

Gulyas de porc cu bere neagra

Pentru 4 portii ai nevoie de: 500 g pulpa de porc 2 linguri de untura (sau ulei de floarea soarelui) 1 ceapa mai mare 2 catei usturoi 500 g cartofi (noi) 500 g morcovi 1 bere neagra (500ml) ceva mustar pasta de tomate maghiran chimen sare piper negru boia de ardei iute (chilli) putin amidon (sau faina)

Rasol de porc la cuptor, cu bere

Rasol de porc la cuptor, cu bere - vezi cum se prepară rețeta și de ce ingrediente ai nevoie pentru această rețetă.

Cod cu bere si sos de soia

3 trunchiuri de cod , o doza de bere de 500 ml, circa 50 ml de sos de soia

Ciolan cu bere si garnitura de cartofi

Pentru prepararea ciolanului de porc:un ciolan de porc;cativa catei de usturoi;200 ml supa de carne;Garnitura:cartofi taiati felii;usturoi necuratat ; sare, piper; patrunjel;mustar dijon; otet de vin alb; ulei de masline;cateva cubulete de unt; sare, piper;1 cutie de bere blonda (500 ml);

Sot'e de pui in sos de bere

Pentru 6 portii iti trebuie: 1. 500-600 gr piept de pui (o caserola) 2. 2 cepe 3. 250 de gr rosii taiate bucati (conserva Cirio) 4. 400 gr de fasole verde (pana la cea proaspata in Carrefour au pungute congelate chiar la gramajul asta) 5. 30 gr de unt 6. 50 gr faina 7. 250 ml bere 8. 250 ml supa de pui 9. 120 gr smantana usoara 12 % 10. sare si piper

Pui ^imb~atat cu bere si cartofii noi ^inveliti ^in bacon la cuptor

1 pui t~aiat ^in buc~ati 200-300 gr. ciuperci proaspete 1 ceap~a 1 ardei iute mic proasp~at 4 c~atei de usturoi pisati sau tocati 1-2 pahare de bere 2 linguri past~a pt. pui rosii cherry cartofii noi medii bacon felii scobitori sau at~a Condimente:rozmarin busuioc sare ,piper m~acinat si boabe curcuma cimbru... foi de dafin 5-6 linguri ulei sucul de la 1 portocal~a optional

Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra

1 rasol de vita 2-3 linguri ulei de masline 1 ceapa 2-3 catei de usturoi 1/2 kg morcovi 1 lingura faina 1 lingura concentrat de rosii sare si piper proaspat macinat 1 lingurita cimbru uscat 1-2 frunze de dafin 1 lingurita patrunjel uscat 1 sticla bere neagra Staropramen 300-400 ml apa sau supa de vita 1 lingura unt 1 praz pentru garnitura: 1 cutie paste proaspete

Pulpe de iepure cu bere

pulpe de iepure (^in cazul meu pulpele de la un iepure de casa crescut de mama soacra) ceapa verde - 2-3 fire ardei gras rosu - 1 buc ardei gras verde - 2 buc ciuperci champignon - vreo 10 buc praz - 1-2 buc morcov - 2 buc rosii cherry - vreo 10-15 buc (eu am avut din acelea foarte mici) ulei de masline frunze dafin, boabe de piper boabe de enibahar strivite cimbru sare un pahar mare de bere - adica 330-350 ml

14 lucruri pe care nu le știai despre BERE

Berea, pe care mulți dintre noi o consumă zilnic, are o istorie veche de câteva mii de ani și beneficii despre care mulți nu știau.

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pentru pulpele in aluat avem nevoie de: 4 pulpe de pui fara pielita 2 oua 1 pahar de bere condimente dupa preferinta faina cat sa iasa un aluat mai gros decat cel de clatite Pentru garnitura avem nevoie de: tagliatelle 200 ml smantana 1 ceapa 2-3 catei usturoi 1 lingurita faina 200 ml supa de carne 50 g branza topita

Ceafă de porc la cuptor, cu șuncă și cartofi

Ceafă de porc la cuptor rumenită în cuptor, în tihnă, cu șuncă și cartofi, poate fi o variantă perfectă de cină sau prânz.

Pizza Cu Sunca Si Carnati De Bere

Pentru aluat: 225 g faina 1/2 lingurita sare 1/2 cub drojdie 3 linguri ulei 150 ml apa Mai avem nevoie 1 lingura ulei de masline 2-3 linguri pasta de rosii 150 g kaizer 6 felii sunca de pui circa 12 buc carnati de bere 1 ardei gras verde 100 g cascaval 1 lingurita oregano uscat 1 ou sare ulei de masline pentru uns tava faina pentru tapetat tava

Creveti imbracati

25 creveti 6 linguri cu faina 1 ou 100ml bere sare ulei