Prajitura cu bere
Prajitura cu bere retete: cum gatesti prajitura cu bere si cele mai gustoase retete de prajitura cu mac, prajitura cu cascaval, prajitura cu corasla, prajitura delicioasa cu mere, prajitura frageda cu mere, prajitura simpla cu nuca, prajitura victoria cu nuca, prajitura raioasa cu gem, prajitura cu ciocolata alba, prajitura desteapta cu ciocolata.Prajitura cu bere neagra si crema de branza
Desi nu suficient apreciata atunci cand prepari dulciuri, berea neagra este ingredientul secret al acestei prajituri.
Prajitura Cu Bere Neagra Si Ciocolata
Berea din aceasta reteta de prajitura cu ciocolata o face umeda, dar pufoasa. Serveste acest desert la o petrecere sau aniversare.
Cârnăciori de bere înveliți în bacon
Încearcă rețeta noastră de cârnăciori de bere înveliți în bacon, pentru un gust incredibil și o experiență culinară de neuitat. Perfect pentru grătare și petreceri!
Briose cu bere
20 dkg faina2 lingurite praf de copt1/2 lingurita sare1/2 lingurita piper1 lingura zahar2,5 dl bere5 dkg cascaval emmentaler razuit
Supa Cheddar Cu Bere Ale - O Supa Ideala Pentru Iubitorii De Bere Si De Cartofi
O supa ideala pentru iubitorii de bere si de cartofi, care contine doar o parte din grasimea retetei traditionale. Pentru un continut scazut de grasime, se foloseste lapte cu continut degresat si doar putin ulei.
Ciolan cu bere
1-2 ciolan crud de porc(partea mai carnoasa)7-8 cepe3-4 catei usturoi1.5 l supa de carne5-6 linguri untura1 sticla bere blonda (0.5 l)
Scaricica afumata in sos de bere neagra
coaste afumate bere neagra malai vin rosu miere amestec de condimente de porc boia dulce pasta de ardei usturoi piper boabe foi de dafin
Calamari Pane (cu bere neagra)
•500 gr inele de calamari•2 oua•250 ml bere NEAGRA•faina•sare•piper•ulei pentru prajit
Paine integrala cu bere
1kg faina integrala 30 gr de drojdie proaspata 21/2 sticle de bere-330 ml ptr o sticla 3 linguri zahar brun 11/2 lingura de sare quaqer ptr presarat pe paine cine doreste unt
Gratar de porc marinat in bere neagra
Pentru 4 persoane ai nevoie de: 4 felii ceafa de porc 2 linguri mustar picant 1 lingura miere bere neagra (cam 400 gr) maghiran sare grunjoasa (sau de mare) piper negru proaspat macinat
File de peste prajit in aluat de clatite,cu bere
-1 kg de file de peste(neaparat file) -250 g de faina -300-350 ml de bere -3 oua mari -sare si piper, gust -zeama de lamiie,tot dupa gust
Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor
5-6 pulpe de pui spalate 2 linguri de ulei o mana de stafide sare piper proaspat macinat 2 fire de rozmarin spalate o sticla de bere
Paine in straturi, Pan de Hojaldre
Maia:50 g faina 00, 30 g apa, 2 g drojdie de bere.250 g faina, 125 g apa, 10 g drojdie de bere, ½ lg ulei, 5 g sare=1 lgt. rasa, 30 g ulei pentru uns
P^aine cu bere si seminte
640 g de faina alba 150 g de tar^ate bio 400 ml de bere la temperatura camerei 1 lingura de miere 1 lingura ulei de masline 1 lingurita de sare 30 g drojdie c^ateva linguri de apa calduta 1 m^ana de seminte dupa dorinta(floarea-soarelui in mac susan)
Cotlet de porc cu bere, la cuptor
cotlet de porccartofi,masline,rosii,putin rozmarinbereputin uleisuc de rosiipasta de ardei kapiasareardei iute si piper
Pui pe cutie de bere
Un pui intreg o cutie de bere plina pe jumatate cite o lingurita de busuioc boia scortisoara zeama de la o portocala sau mandarina zeama de la o lime 2 catei de usturoi pisati sare piper alb putin ulei
Placinta cu carne si bere
Pentru 12 felii mari (o tava de 30x27 cm): 1. 900gr-1kg carne tocata de vita cu porc 2. 1 pachet de foi de placinta (am folosit Bella) 3. 5 oua marisoare 4. 2 cepe 5. o capatana de usturoi 6. 500 ml bere 7. sare piper cimbru marar ierburi italienesti 8. cateva linguri de ulei
Aripioare de pui în crustă de aluat cu bere
Aripioarele sau carnea de pui, în general, friptă în crustă crocantă este delicioasă alături de un sos și o porție de cartofi prăjiți. Crusta ajută carnea să nu se usuce, să rămână fragedă și suculentă în interior, dar crocantă la exterior - exact ce ne dorim de la o friptură bună. Astăzi vă propunem o rețetă de aripioare de pui în crustă de aluat cu bere, dar puteți foarte bine să folosiți și piept de pui, pentru a obține acele nuggets crocante și delicioase. În acest caz, veți tăia pieptul în fâșii subțiri și nu îl veți mai fierbe înainte.
Midii cu coriandru si bere
Aceasta reteta nu numai ca este foarte rapida, dar este saraca in calorii si grasimi - perfecta pentru cina.
Chiftele bavareze cu bere
500g costite de porc fara os, taiate in cuburi100g grasime de porc1+1/2 lingurite salvie tocata1 lingurita de sareun varf de nucsoara1/2 lingurita piper negru1/2 lingurita coriandru1/2 lingurita zahar180ml bere neagra
Curcan in sos de bere neagra cu stafide
700 gr pulpa de curcan, 300 ml bere neagra, 50 gr stafide, 2 cepe, 1 lingurita zeama de lime, 3 frunze busuioc verde, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, rozmarin, 6 catei de usturoi, sparanghel (pentru garnitura)
Pulpe de pasare in sos de bere
ptr 6 persoane 10-12pulpe de pasare curatate 2ardeirosii grasi-taiati rondele 2-3rosii-taiate rondele 2cepi taiate rondele subtiri 1sticla de 330ml bere alba 1lamaie taiata felii 1lingura coriandu macinat 2lingurite boia dulce si putina iute 1/4pahar ulei de masline sare,piper putin maioran uscat
Iepure in bere bruna
Pentru 4 portii:  Un iepure  O lamâie O ramurica de rozmarin  O ramurica de cimbru  5 frunze de salvie  5 catei de usturoi  8 boabe de coriandru  25 grame de unt  O lingura de ulei de masline  Sare  Piper rosu si negru  330 ml de bere bruna
Scăricică de porc marinată în bere
Există o vorbă din popor care spune că ”cea mai bună legumă este porcul”. Mai în glumă, mai în serios, carnea de porc, coastele în special, reprezintă unul dintre cele mai gustoase preparate. Iar atunci când sunt marinate și pregătite la cuptor, este aproape imposibil să te abții. Coastele sau scăricica de porc pot fi preparate într-o mulțime de moduri, însă de departe cea mai inspirată alegere este să le marinați mai întâi, apoi să le gătiți la foc mic. Carnea va deveni suculentă, nu se va usca deloc, iar rezultatul final vă va face să vă lingeți pe degete. Secretul pentru scăricica de porc marinată în bere constă în răbdare și timp în care să lăsați carnea să se marineze și aromele să se îmbine. Scăricica de porc marinată în bere este genul de preparat cu care vă veți impresiona prietenii sau musafirii. Crusta o va face să arate irezistibil și să nu vă puteți opri la o singură porție.
Clătite de post cu bere
Clătite de post cu bere sunt absolut delicioase. Deși clătitele se pot face în foarte multe feluri, cele de post cu bere sunt printre cele mai savuroase.
Pulpă de porc la cuptor cu bere
Pulpa de porc cu bere, la cuptor, este un fel de mâncare festiv ce se pregătește foarte ușor, din doar câteva ingrediente.
Cartofi prajiti bavarezi (in bere)
1 kg cartofi rosii, medi4 linguri ulei de masline3 linguri otet balsamic1 lingura mustar Dijon6 linguri mari de grasime sau ulei de maslinesare6 linguri mari bere neagra2 cepe mari rosii taiate rondele
Pui cu bere - rețeta perfectă pentru seri relaxante
Puiul cu bere este o alegere excelentă pentru o masă gustoasă și reconfortantă. Combinația dintre carnea fragedă de pui și aroma subtilă a berii creează un preparat cu adevărat special.În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre cum să pregătești această rețetă, ingredientele necesare și câteva sfaturi utile pentru a obține cele mai bune rezultate.
Gulyas de porc cu bere neagra
Pentru 4 portii ai nevoie de: 500 g pulpa de porc 2 linguri de untura (sau ulei de floarea soarelui) 1 ceapa mai mare 2 catei usturoi 500 g cartofi (noi) 500 g morcovi 1 bere neagra (500ml) ceva mustar pasta de tomate maghiran chimen sare piper negru boia de ardei iute (chilli) putin amidon (sau faina)
Rasol de porc la cuptor, cu bere
Rasol de porc la cuptor, cu bere - vezi cum se prepară rețeta și de ce ingrediente ai nevoie pentru această rețetă.
Cod cu bere si sos de soia
3 trunchiuri de cod , o doza de bere de 500 ml, circa 50 ml de sos de soia
Ciolan cu bere si garnitura de cartofi
Pentru prepararea ciolanului de porc:un ciolan de porc;cativa catei de usturoi;200 ml supa de carne;Garnitura:cartofi taiati felii;usturoi necuratat ; sare, piper; patrunjel;mustar dijon; otet de vin alb; ulei de masline;cateva cubulete de unt; sare, piper;1 cutie de bere blonda (500 ml);
Pulpe de iepure cu bere
pulpe de iepure (^in cazul meu pulpele de la un iepure de casa crescut de mama soacra) ceapa verde - 2-3 fire ardei gras rosu - 1 buc ardei gras verde - 2 buc ciuperci champignon - vreo 10 buc praz - 1-2 buc morcov - 2 buc rosii cherry - vreo 10-15 buc (eu am avut din acelea foarte mici) ulei de masline frunze dafin, boabe de piper boabe de enibahar strivite cimbru sare un pahar mare de bere - adica 330-350 ml
14 lucruri pe care nu le știai despre BERE
Berea, pe care mulți dintre noi o consumă zilnic, are o istorie veche de câteva mii de ani și beneficii despre care mulți nu știau.
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana
Pentru pulpele in aluat avem nevoie de: 4 pulpe de pui fara pielita 2 oua 1 pahar de bere condimente dupa preferinta faina cat sa iasa un aluat mai gros decat cel de clatite Pentru garnitura avem nevoie de: tagliatelle 200 ml smantana 1 ceapa 2-3 catei usturoi 1 lingurita faina 200 ml supa de carne 50 g branza topita
Ceafă de porc la cuptor, cu șuncă și cartofi
Ceafă de porc la cuptor rumenită în cuptor, în tihnă, cu șuncă și cartofi, poate fi o variantă perfectă de cină sau prânz.
Pizza Cu Sunca Si Carnati De Bere
Pentru aluat: 225 g faina 1/2 lingurita sare 1/2 cub drojdie 3 linguri ulei 150 ml apa Mai avem nevoie 1 lingura ulei de masline 2-3 linguri pasta de rosii 150 g kaizer 6 felii sunca de pui circa 12 buc carnati de bere 1 ardei gras verde 100 g cascaval 1 lingurita oregano uscat 1 ou sare ulei de masline pentru uns tava faina pentru tapetat tava
Creveti imbracati
25 creveti 6 linguri cu faina 1 ou 100ml bere sare ulei
Pui bine ametit
Un pui de 1.200kg-1.300kg 300ml bere 100ml sos soia dulce,50ml coniac ,50ml ulei sare piper
Paine broasca testoasa, crocodil
500 g faina,200 g lapte, 100 g apa, 20 g drojdie de bere, 10 g sare=2 lingurite, 30 g zahar, 75 g unt moale
Iepure la cuptor cu sos de bere
Avem nevoie de : un kilogram pe carne de iepure portionat in bucati potrivite ca marime un morcov,o jumatate de praz cateva tomate cerise 2-3 bucati de ceapa mica o jumatate de ardei 2-3 catei de usturoi ( la capitolul legume puteti sa inlocuiti sau sa adaugati ce preferati ) sare piper un fir de rozmarin si unul de cimbru 300 ml bere blonda 2 linguri de faina 2 linguri ulei de masline. Ca si garnitura la aceasta friptura eu am facut de aceasta data cartofi intregi fierti 10 minute si apoi pusi la cuptor cu condimente si stropiti cu ulei de masline pentru inca 30 de minute pana prind o crusta aurie.
Degetele de pui
1 piept de pui 2 oua 100 ml bere sare piper faina cat sa iasa compozitia ca o smantana groasa
Salata usoara cu porumb
Salata chinezeasca Praz Rosii Ridichi Porumb stiuleti intregi Masline Carnaciori de bere Iaurt si desigur knorr salad dressing tzatziki
Aperitiv pentru bere
500 g cartofi, 2 oua, 50 g unt, 5 linguri faina, 50-60 g cascaval, sare, piper
Ciuperci in aluat de bere
600 gr ciuperci,200 ml bere,100 gr faina,1 ou, sare,1 lingura ulei
Clatite cu urda si marar
3 oua 1/2 l lapte 1/2 l bere 1 lingura ulei faina alba urda proaspata marar unt 50 g sare
Pizza la microunde
150g faina -10g drojdie de bere -o lingurita de ulei -50g de apa calda -40 g rosii fara pielie -100gmozzarella(cascaval),origano,sare
Paine Cu Ou La Cuptor
6 felii de paine toast 3 oua 2 ardei 1 ceapa mare 3 rosii 200 gr. cabans sau carnati de bere 50 gr.cascaval sare piper ulei
Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere
1 pachet aluat foitaj Linco. Pt umplutura: 400 g salam afumat 1 ou sare piper 2 lingurite oregano 1 lingurita enibahar mac.