Prajitura cu bere
Prajitura cu bere retete: cum gatesti prajitura cu bere si cele mai gustoase retete de prajitura cu mac, prajitura cu cascaval, prajitura cu corasla, prajitura delicioasa cu mere, prajitura frageda cu mere, prajitura simpla cu nuca, prajitura victoria cu nuca, prajitura raioasa cu gem, prajitura cu ciocolata alba, prajitura desteapta cu ciocolata.Prajitura cu bere neagra si crema de branza
Desi nu suficient apreciata atunci cand prepari dulciuri, berea neagra este ingredientul secret al acestei prajituri.
Prajitura Cu Bere Neagra Si Ciocolata
Berea din aceasta reteta de prajitura cu ciocolata o face umeda, dar pufoasa. Serveste acest desert la o petrecere sau aniversare.
Cârnăciori de bere înveliți în bacon
Încearcă rețeta noastră de cârnăciori de bere înveliți în bacon, pentru un gust incredibil și o experiență culinară de neuitat. Perfect pentru grătare și petreceri!
Briose cu bere
20 dkg faina2 lingurite praf de copt1/2 lingurita sare1/2 lingurita piper1 lingura zahar2,5 dl bere5 dkg cascaval emmentaler razuit
Supa Cheddar Cu Bere Ale - O Supa Ideala Pentru Iubitorii De Bere Si De Cartofi
O supa ideala pentru iubitorii de bere si de cartofi, care contine doar o parte din grasimea retetei traditionale. Pentru un continut scazut de grasime, se foloseste lapte cu continut degresat si doar putin ulei.
Scaricica afumata in sos de bere neagra
coaste afumate bere neagra malai vin rosu miere amestec de condimente de porc boia dulce pasta de ardei usturoi piper boabe foi de dafin
Calamari Pane (cu bere neagra)
•500 gr inele de calamari•2 oua•250 ml bere NEAGRA•faina•sare•piper•ulei pentru prajit
File de peste prajit in aluat de clatite,cu bere
-1 kg de file de peste(neaparat file) -250 g de faina -300-350 ml de bere -3 oua mari -sare si piper, gust -zeama de lamiie,tot dupa gust
Pui pe cutie de bere
Un pui intreg o cutie de bere plina pe jumatate cite o lingurita de busuioc boia scortisoara zeama de la o portocala sau mandarina zeama de la o lime 2 catei de usturoi pisati sare piper alb putin ulei
Placinta cu carne si bere
Pentru 12 felii mari (o tava de 30x27 cm): 1. 900gr-1kg carne tocata de vita cu porc 2. 1 pachet de foi de placinta (am folosit Bella) 3. 5 oua marisoare 4. 2 cepe 5. o capatana de usturoi 6. 500 ml bere 7. sare piper cimbru marar ierburi italienesti 8. cateva linguri de ulei
Aripioare de pui în crustă de aluat cu bere
Aripioarele sau carnea de pui, în general, friptă în crustă crocantă este delicioasă alături de un sos și o porție de cartofi prăjiți. Crusta ajută carnea să nu se usuce, să rămână fragedă și suculentă în interior, dar crocantă la exterior - exact ce ne dorim de la o friptură bună. Astăzi vă propunem o rețetă de aripioare de pui în crustă de aluat cu bere, dar puteți foarte bine să folosiți și piept de pui, pentru a obține acele nuggets crocante și delicioase. În acest caz, veți tăia pieptul în fâșii subțiri și nu îl veți mai fierbe înainte.
Midii cu coriandru si bere
Aceasta reteta nu numai ca este foarte rapida, dar este saraca in calorii si grasimi - perfecta pentru cina.
Chiftele bavareze cu bere
500g costite de porc fara os, taiate in cuburi100g grasime de porc1+1/2 lingurite salvie tocata1 lingurita de sareun varf de nucsoara1/2 lingurita piper negru1/2 lingurita coriandru1/2 lingurita zahar180ml bere neagra
Curcan in sos de bere neagra cu stafide
700 gr pulpa de curcan, 300 ml bere neagra, 50 gr stafide, 2 cepe, 1 lingurita zeama de lime, 3 frunze busuioc verde, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, rozmarin, 6 catei de usturoi, sparanghel (pentru garnitura)
Scăricică de porc marinată în bere
Există o vorbă din popor care spune că ”cea mai bună legumă este porcul”. Mai în glumă, mai în serios, carnea de porc, coastele în special, reprezintă unul dintre cele mai gustoase preparate. Iar atunci când sunt marinate și pregătite la cuptor, este aproape imposibil să te abții. Coastele sau scăricica de porc pot fi preparate într-o mulțime de moduri, însă de departe cea mai inspirată alegere este să le marinați mai întâi, apoi să le gătiți la foc mic. Carnea va deveni suculentă, nu se va usca deloc, iar rezultatul final vă va face să vă lingeți pe degete. Secretul pentru scăricica de porc marinată în bere constă în răbdare și timp în care să lăsați carnea să se marineze și aromele să se îmbine. Scăricica de porc marinată în bere este genul de preparat cu care vă veți impresiona prietenii sau musafirii. Crusta o va face să arate irezistibil și să nu vă puteți opri la o singură porție.
Clătite de post cu bere
Clătite de post cu bere sunt absolut delicioase. Deși clătitele se pot face în foarte multe feluri, cele de post cu bere sunt printre cele mai savuroase.
Pulpă de porc la cuptor cu bere
Pulpa de porc cu bere, la cuptor, este un fel de mâncare festiv ce se pregătește foarte ușor, din doar câteva ingrediente.
Cartofi prajiti bavarezi (in bere)
1 kg cartofi rosii, medi4 linguri ulei de masline3 linguri otet balsamic1 lingura mustar Dijon6 linguri mari de grasime sau ulei de maslinesare6 linguri mari bere neagra2 cepe mari rosii taiate rondele
Pui cu bere - rețeta perfectă pentru seri relaxante
Puiul cu bere este o alegere excelentă pentru o masă gustoasă și reconfortantă. Combinația dintre carnea fragedă de pui și aroma subtilă a berii creează un preparat cu adevărat special.În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre cum să pregătești această rețetă, ingredientele necesare și câteva sfaturi utile pentru a obține cele mai bune rezultate.
Rasol de porc la cuptor, cu bere
Rasol de porc la cuptor, cu bere - vezi cum se prepară rețeta și de ce ingrediente ai nevoie pentru această rețetă.
Cod cu bere și sos de soia
Codul este un pește delicat, cu o carne albă și fragedă. Dacă vrei o rețetă ușor de făcut, dar cu gust intens, încearcă acest cod marinat în bere și sos de soia. Se gătește rapid și merge perfect cu o garnitură simplă de orez sau legume la abur.
Ciolan de porc cu bere - cea mai ușoară și delicioasă rețetă
Vrei un ciolan de porc fraged și gustos, făcut la cuptor cu bere? Această rețetă e simplă, dar de efect. Oricine o poate face! O friptură pe care sigur o vei repeta.
Pulpe de iepure cu bere
pulpe de iepure (^in cazul meu pulpele de la un iepure de casa crescut de mama soacra) ceapa verde - 2-3 fire ardei gras rosu - 1 buc ardei gras verde - 2 buc ciuperci champignon - vreo 10 buc praz - 1-2 buc morcov - 2 buc rosii cherry - vreo 10-15 buc (eu am avut din acelea foarte mici) ulei de masline frunze dafin, boabe de piper boabe de enibahar strivite cimbru sare un pahar mare de bere - adica 330-350 ml
14 lucruri pe care nu le știai despre BERE
Berea, pe care mulți dintre noi o consumă zilnic, are o istorie veche de câteva mii de ani și beneficii despre care mulți nu știau.
Tocăniță din carne de vită (Stoofvlees)
Tocănița de vită se face în multe feluri, în funcție de țară și de tradiții. La noi, de obicei, se gătește cu sos de roșii, usturoi și cimbru. În Ungaria, o transformă în gulaș, cu boia afumată și chimen. Francezii au vită Bourguignon, gătită cu vin roșu. Indiferent de rețetă, ideea e aceeași: carnea se fierbe încet, la foc mic, până devine fragedă și plină de gust.Mai jos îți prezentăm o tocăniță belgiană din carne de vită, numită Stoofvlees. Este una dintre cele mai populare mâncăruri din Belgia.
Ceafă de porc la cuptor, cu șuncă și cartofi
Ceafă de porc la cuptor rumenită în cuptor, în tihnă, cu șuncă și cartofi, poate fi o variantă perfectă de cină sau prânz.
Pizza Cu Sunca Si Carnati De Bere
Pentru aluat: 225 g faina 1/2 lingurita sare 1/2 cub drojdie 3 linguri ulei 150 ml apa Mai avem nevoie 1 lingura ulei de masline 2-3 linguri pasta de rosii 150 g kaizer 6 felii sunca de pui circa 12 buc carnati de bere 1 ardei gras verde 100 g cascaval 1 lingurita oregano uscat 1 ou sare ulei de masline pentru uns tava faina pentru tapetat tava
Iepure la cuptor cu sos de bere
Avem nevoie de : un kilogram pe carne de iepure portionat in bucati potrivite ca marime un morcov,o jumatate de praz cateva tomate cerise 2-3 bucati de ceapa mica o jumatate de ardei 2-3 catei de usturoi ( la capitolul legume puteti sa inlocuiti sau sa adaugati ce preferati ) sare piper un fir de rozmarin si unul de cimbru 300 ml bere blonda 2 linguri de faina 2 linguri ulei de masline. Ca si garnitura la aceasta friptura eu am facut de aceasta data cartofi intregi fierti 10 minute si apoi pusi la cuptor cu condimente si stropiti cu ulei de masline pentru inca 30 de minute pana prind o crusta aurie.
Degetele de pui
1 piept de pui 2 oua 100 ml bere sare piper faina cat sa iasa compozitia ca o smantana groasa
Salata usoara cu porumb
Salata chinezeasca Praz Rosii Ridichi Porumb stiuleti intregi Masline Carnaciori de bere Iaurt si desigur knorr salad dressing tzatziki
Ciuperci in aluat de bere
600 gr ciuperci,200 ml bere,100 gr faina,1 ou, sare,1 lingura ulei
Aperitiv pentru bere
500 g cartofi, 2 oua, 50 g unt, 5 linguri faina, 50-60 g cascaval, sare, piper
Clatite cu urda si marar
3 oua 1/2 l lapte 1/2 l bere 1 lingura ulei faina alba urda proaspata marar unt 50 g sare
Pizza la microunde
150g faina -10g drojdie de bere -o lingurita de ulei -50g de apa calda -40 g rosii fara pielie -100gmozzarella(cascaval),origano,sare
Creveti New England
Cu doar 9 grame de grasimi si 213 de calorii pe portie, te simti bine si te bucuri de acest preparat.
Pui întreg crocant, la cuptor
Nimic nu se compară cu o friptură de pui la cuptor, crocantă, fragedă, suculentă și aromată în același timp. Iar un pui întreg, rumenit în cuptor, este o idee excelentă de masă pentru întreaga familie, mai ales într-o zi de weekend, dar nu numai atunci. Secretul puiului perfect crocant și rumenit constă în berea neagră și sosul de soia, care îi vor da o culoare perfectă și o textură rumenită.
Plăcintă cu brânză sărată și bere
Dacă îți place plăcinta cu brânză sărată, atunci trebuie să încerci această rețetă simplă și gustoasă. Este perfectă pentru orice ocazie și foarte ușor de preparat. Berea adăugată în compoziție îi oferă un gust deosebit și o textură aparte.
Prajitura cu afine
3 foi de prajitura cu vanilie 200 g afine 300g frisca+100 g pentru ornat 150 g zahar 1 plic gelatina 1 plic zahar vanilat
Tocanita de vita cu ciuperci la slow cooker
O reteta gatita la foc mic, pentru un plus de savoare.
Clatite cu dovlecei
2 ouao cana apa minerala ( bere, lapte)un dovlecel potrivit2-3 linguri uleimararpatrunjelsare, pipero cana fainacascaval ras (cate 2 linguri pentru fiecare clatita)
Cum faci acasă cel mai bun pui la rotisor
Puiul la rotisor este una dintre cele mai populare metode de a prepara puiul. Este gustos, suculent și ușor de făcut. Iată cum să pregătești un pui la rotisor perfect.
Prajitura cu stafide si ciocolata
400 gr foi de prajitura,1 kg crema de cacao,200 gr stafide sau fructe confiate,400 gr ciocolata menaj
Covrigei Pretzels
-2 cesti faina -1 / 2 ceasca unt -3 / 4 cana lapte -2 lingurite drojdie de bere -3 linguri de zahar -3 lingurite sare -1 lingurita apa -1 galbenus de ou -1 lingurita faina -1 lingurita de apa calda
Cârnăciori în foietaj. O gustare rapidă și delicioasă
Descoperă secretul cârnăciorilor perfecți în foietaj! Ușor de făcut, aceste gustări sunt ideale pentru petreceri sau ca snack-uri rapide.
Prajitura Frantuzeasca Cu Lamaie
Perfecta langa ceaiul de dupa amiaza, sau chiar la cafeaua de dimineata.
Prajitura Cu Soc
Un blat pufos si o crema aromata de soc - un desert perfect pentru zilele de vara.
Sticky pork belly
1 1/2 kg. piept de porcsare, piper2 lgt. cu boia de ardei dulce2 lgt. cu cimbru8 catei de usturoi2 lgt. cu mustar dulce1 lg. cu miere1 cutie de bere
Muschi de vitel cu vinete marinate
400 gr muschi de vitel 2 -3 vinete condimente sare, boabe de piper 2-3 linguri de otet 2 catei de usturoi un pahar de vin un pahar de bere
Coaste De Porc Marinate La Gratar
Coaste de porc bere miere ulei sau unt pasta de rosii amestec de condimente de porc boia dulce pasta de ardei (optional) piper boabe foi de dafin cartofi usturoi smantana