Tiramisu cu coniac
Tiramisu cu coniac retete: cum gatesti tiramisu cu coniac si cele mai gustoase retete de coniac de casa, tiramisu cu fructe, tiramisu cu frisca fara mascarpone, tiramisu cu fructe de padure congelate, tiramisu la pahar, reteta simpla de tiramisu, reteta tiramisu fara mascarpone, rulada cu mere cu foietaj, chec cu nesquik, lavas cu carne.Tiramisu delicios cu cafea si coniac
Pentru 20 de portiisuper crema Mascarpone - 500 goua - 4 bucatizahar - 160 gcafea - 400 mllapte - 200 mlconiac sau rom - 150 mlpiscoturi - 400 g
Tiramisu Ice Cake
500 g mascarpone 115 g zahar pudra 6 linguri coniac 50 g ciocolata amaruie bucatele mici 150 ml frisca batuta usor 2 linguri cafea macinata 200 g piscoturi
Tiramisu mai special
-500g mascarpone -6 oua -120g zahar -100g ciocolata alba -100g ciocolata neagra -700g savoiardi -2 cescute de cafea amara -2 lingurite de coniac
Prajitura De Ciocolata Cu Coniac
Aceasta prajitura de ciocolata are un indiciu suplimentar al decadentei, o aroma imbietoare de coniac.
Tiramisu Cu Ananas
5-galbenusuri 200g zahar 500g frisca 250ml suc de ananas 1 ananas(sau o cutie de compot) -500g mascarpone -savoiardi(eu am folosit pavesinni,sunt putin mai subtiri vin ft bine in tiramisu cu fructe) -optional-nuca de cocos
Tort de inghetata Tiramisu
o500 gr Mascarpone o115 gr zahar pudra o6 linguri vin rosu o50 gr ciocolata amaruie maruntita o140 ml frisca lichida usor batuta o5 linguri cafea proaspat macinata o85 gr zahar pudra o5 linguri coniac o200 gr piscoturi Pentru servire ocacao pentru pudrare o140 ml frisca lichida batuta ociocolata rasa
Pate de pui cu coniac
1. 400 gr ficat de pui 2. o ceapa 3. 3 linguri ulei de masline 4. 3 linguri de smantana 12% 5. 1 lingura si jumatate de coniac 6. sare si piper
Tiramisu cu crema Dr. Oetker
Lista ingrediente:o punga mare de piscoturi,500 de ml de lapte rece,circa un sfert de pachet mic de pudra de cacao de cea mai buna calitate,un praf de la Dr. Oetker pentru crema de tiramisucafea instant (8 lingurite).
Piersici si banane la gratar cu coniac si inghetata
2 piersici (de preferat nectarine) 2 banane mici usor verzui cu textura ferma 3 lingurite zahar 1 lingurita scortisoara 1 lingura coniac de buna calitate inghetata de pepene galben sau vanilie
Tiramisu Cheesecake, mixul perfect între tiramisu și cheesecake
Mixul perfect intre Tiramisu si Cheesecake.
File de peste in sos de smantana si coniac.
2 fileuri mari. 300 gr smantana. 3 linguri de coniac. 3 linguri mustar(pentru uns feliile de peste). 1 lingura mustar frantuzesc(pentru sos). 2 linguri de unt pentru prajit. 3 linguri de sos de rosii(pomodoro) 1 lingurita amestec de plante(menta,maghiran,plante aromatice,mix de plante uscate,etc,etc). sare,piper si alte condimente dupa preferinte.
Vol- au- vent cu somon fum'ee in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale
Pentru 4 persoane : 4 vol-au-vent (din aluat frantuzesc vezi retea la Etichete :Aluaturi) 2 galbenusuri 250 g somon afumafumat o conserva carne de homar 3 linguri coniac 150 g ciuperci negre deshidratate 50 g frisca lichida un varf de cutit de curry nucsoara sare piper 1/2 lingurita zahar brun.
Prajitura Tiramisu
3 oua, 250 g frisca, 400g zahar pudra, 250 g branza mascarpone2 pachete piscoturi, cafeacacao
Coniac (brandy) de casa
60 kg de struguri
Tiramisu pudding
1 l lapte, 2 lingurite ness, 4 linguri amidon, 3 galbenusuri, 4-5 linguri zahar, 100 g ciocolata, 3-4 linguri mascarpone.
Tiramisu rapid
Ingrediente:- 500g mascarpone- 150g zahar pudra- 5 galbenusuri- extract de vanilie- 2 pachete biscuiti savoiardi- 250ml cafea, rece- cacao pt decor
Instant coffee
1 plic ness afe 3in 1 150 ml apa 10 g picaturi coniac 10 g cafea macinata
Tiramisu -reteta simpla dar cu savoare
Piscoturi Savoiardi ... Frisca lichida ........250ml Lapte .................100ml Zahar .................2 lingurite Cafea expresso Cacao cu un continut redus de grasimi
Pui bine ametit
Un pui de 1.200kg-1.300kg 300ml bere 100ml sos soia dulce,50ml coniac ,50ml ulei sare piper
Tort cu mac
Pentru blat 10 galbenusuri 120 gr zahar 1 lingurita esenta de vanilie 1 lingurita esenta de lamaie 1 lingurita esenta de portocale un praf de sare 120 gr faina cernuta 1 plic praf de copt 50 ml lapte Pentru sirop 100 gr zahar cu aroma de vanilie 50 ml apa 50 ml coniac Pentru crema 450 gr mac 250 gr zahar 140 gr iaurt 1 lingurita esenta de vanilie 1 lingurita esenta de lamaie 25 ml coniac Pentru glazura 300 gr zahar pudra zeama de la 1 lamaie
Tiramisu cu wisky
4 piscoturi 500 ml frisca 300 g branza mascarpone 2 galbenusuri 150 g zahar pudra 2 plicuri zahar vanilat 2 linguri wisky cafea cacao
Prajitura cu blat de cacao si crema de unt
Blat de cacao300gr faina, 100 gr untura, 100 gr zahar praf, 1 lingura cacao, 1 oua, 4 linguri lapte in care se dizolva o lingurita de amoniac.Blat cu coniac sau rom3 oua, 12 linguri zahar praf se freaca, 6 linguri de apa, 12 linguri de faina, o lingurita amoniac, coniac sau romCrema:200 gr unt, 200 gr zahar praf.
Tiramisu la pahar - cea mai simplă rețetă
Tiramisu la pahar este varianta rapidă și elegantă a clasicului desert italian. Perfect pentru ocazii speciale sau pentru momentele în care vrei să impresionezi musafirii fără prea mult efort.Rețeta este simplă și se prepară în doar câțiva pași.
Coronita cu ciocolata
Blat:5 oua100 g ciocolata amaruie50 g ciocolata neagra cu lapte100 g unt2 linguri de cacaoUn praf de sare100 g miez de nuca100 g faina100 g zahar1 plic praf de copt1 lingurita praf de cafea1 mana de stafide bruneEsenta de rom1 lingurita zeama de lamaieConiacCrema de ciocolata 1 :200 g ciocolata cu capsune200 ml frisca lichidaCrema 2 :300 ml friscaIntaritor de friscaPutin zahar Cocos albCocos verdePentru ornat :1 PortocalaZeama unei portocale1 Banana½ ciocolata cu capsuneFulgi de ciocolataGlazura :200 ml frisca lichida200 g ciocolata cu lapte2 linguri coniac
Banane la gratar
4 banane2 linguri zahar2 lingurite esenta rom2 linguri coniac4 linguri alune sau nuci macinate
Tiramisu (reteta din Italia)
500 gr Mascarpone 40 - 45 Piscoturi 1 cana de cafea Espresso 2-3 Linguri de vin Marsala (sau Amareto) 5 linguri de zahar 5 oua praf de cacao
Piersici la cuptor
4 piersici -20g zahar -20g cacao -40g ciocolata amara rasa -1 galbenus 40 g amaretti(sau biscuiti) faramitati -rom sau coniac -1 pahar vin alb
Tiramisu - rețeta originală
Tiramisu este un desert tipic italian, care a devenit popular în toată lumea. Există mai multe modalități de a-l prepara, dar rețeta originală de tiramisu este una singură. Fără frișcă, doar cu cremă pe bază de ouă și mascarpone. Tiramisu înseamnă, în limba italiană, ”ridică-mă” și este, așa cum sugerează și numele, o prăjitură irezistibilă. Astăzi vă prezentăm rețeta originală de tiramisu, așa cum o prepară italienii și cum o găsiți în restaurantele cu specific.
Tiramisu cu cremă de whiskey
Tiramisu cu cremă de whiskey este un desert care vă va cuceri instant, chiar dacă nu sunteți neapărat fani alcool. Gustul de cremă de whiskey este foarte subtil și se simte exact cât trebuie, fără să fie pregnant.
Tiramisu de vara
375 ml frisca lichida 250 gr mascarpone 36-40 piscoturi 3 linguri zahar pudra 75 gr ciocolata cu lapte 250-300 ml cafea la ibric
Tiramis`u cu capsuni
500g capsuni 400g biscuiti 500g mascarpone 200ml frisca lichida 150g zahar 3 galbenusuri un pliculet de bilute ciocolata sirop de capsuni 1/2 lamaie suc
Tiramisu ieftin, cu budinca
2 pachete de piscoturi 4 budinci(2 de cacao si 2 de vanilie) 2 l lapte 12 linguri de zahar 250 ml cafea indulcita 2 esente de rom 400 ml frisca.
Prajitura Tiramisu cu struguri
200g crema de branza fina200g mascarpone200g zahar pudra2 linguri miere2 plicuri gelatina1 pachet piscoturi400ml suc de struguri
Tiramisu Cu Cirese
250g branza 200g zahar praf 1 pahar smantana ½ lichior de cafea 30 bucati de piscot de sampanie 1 sticluta de cirese cristalizate 2 dl gem de visine
Cocktail de cafea
1 cescuta esenta de cafea, 1 galbenus, 1 jumatate cescuta coniac, 30 gr zahar, 2 linguri gheata pisata, apa
Tiramisu cu zmeura si crema de iaurt
un pachet piscoturi200g iaurt100g branza de vacizmeuraesenta de portocalesirop de zahar
Tort tiramisu cu rom - rețeta simplă și delicioasă
Această rețetă de tort tiramisu cu rom este simplă, dar oferă un rezultat extraordinar. Este alegerea perfectă atunci când vrei să impresionezi fără prea mult efort.
Tiramisu Inghetat
Cunoscut sub denumirea de "Il diplomatico" in Italia, acest desert poate fi preparat cu o zi inainte de a fi servit.
Tiramisu Cu Visine
200 g piscoturi, 1 cana visine fara samburi, 200 ml smantana pentru frisca, 200 g mascarpone, 2- 3 linguri zahar pudra, 200 ml cafea preparata, cacao
Royal tiramisu
un blat de pandispan 100 ml cafea tare 2 linguri lichior amaretto 500 g mascarpone 250 ml frisca lichida 150g ciocolata amara 2 galbenusuri 2 linguri cu varf zahar 4 grame(2 foi) gelatina cacao pt ornat
Ananas umplut cu fructe
ananas - cate portii atatea fructepiersicicaisenectarinerom, coniac sau vin albfrunze de mentabananezaharcantitatile sunt dupa preferinta
Tiramisu Irish Cream
Aceasta reteta contine Irish Cream, astfel ca reteta clasica italiana primeste un plus de aroma.
Tiramisu usor, cu fructe
375 ml frisca lichida 250 gr mascarpone 36-40 piscoturi 3 linguri zahar pudra 75 gr ciocolata cu lapte 250-300 ml cafea la ibric
Tiramisu Cu Baileys
Un desert care este mai gustos si mai aromat daca il prepari cu o zi inainte de servire.
Tiramisu Gateau
Desertul traditional italian, sub forma unui tort fin si sofisticat.
Cocktail de Gamberetti
Creveti decorticati 400gr, maioneza 400gr, ketchup iute 200gr, coniac 100ml, 1 lamaie, 1 buc salata verde, piper 2gr, sare 10gr.
Tort Tiramisu
1 blat de tort simplu2 cani de apa2 pliculete de capucino450 g smantana4 oua2 plicuri de frisca2 linguri de zahar pudra1 fiola de esenta de rom1 ciocolata neagracaramele sugus pentru figurine
Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman
1 pulpa de curcan rozmarin salvie patrunjel unt cat o nuca ulei de masline 15-20 ml coniac sare,piper