Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Pâine și produse de patiserie
Cocorada
Timp total
30 minute
Ingrediente
500 g faina,
25 g drojdie,
putina sare,
300 ml apa
300 g branza,
3 oua,
300 g spanac,
3 cepe verzi,
o bucata de mica de slanina pentru uns
Recomandări
1
Musaca turcească cu vinete și carne, în sos de roșii. Rețeta explicată pas cu pas
2
Icre de scrumbie - rețetă tradițională
3
Fasole cu ciolan - rețeta tradițională românească
4
Brânza Gouda. Ce gust are și cu ce se mănâncă
5
Prăjitură cu foi de zahăr ars și cremă de cafea - rețetă de post
6
Brânza Feta. Cum se face și cu ce se mănâncă
7
Foietaj umplut cu mere. Rețetă simplă și delicioasă
8
Brânza ricotta - preparare, calorii, rețete
9
Cornulețe cu rahat, fragede, ca la mama acasă
10
Cu ce se poate înlocui ricotta în orice rețetă
Trending
Pește
Dorada la grătar cu legume
Înghețată
Sorbet de mango - din 3 ingrediente, fără lapte, gata în câteva minute
Înghețată
Înghețată de ciocolată fără zahăr – pentru diabetici sau stil de viață low carb
Înghețată
Înghețată de ciocolată făcută acasă – tot ce trebuie să știi
Dulciuri și prăjituri
Mere coapte în foietaj - desert simplu și aromat, ușor de făcut acasă
Paste
Penne cu creveți și scoici trase în vin