Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Japoneze
Timp total
1 oră și 20 minute
Ingrediente
Aluat:
500 gr faina
300 ml lapte
50 gr unt topit
25 gr drojdie
1 lingurita de sare
1 lingurita de zahar
Finisare:
1 galbenus de ou
3 linguri lapte
mac,susan
Recomandări
1
Vinete gratinate. Rețeta clasică, rapidă și delicioasă
2
Lichior de smochine făcut în casă. O băutură cu aromă delicată
3
Mămăligă la cuptor - 2 rețete de mămăligă coaptă
4
De ce se înmoaie brânza în saramură
5
Compot de prune fără sâmburi
6
Dulceață de cătină. Rețetă și beneficii
7
Pui Piri-Piri (Rețetă Portugheză)
8
Dulceață de pepene galben. Rețeta tradițională perfectă
9
Pate De Somon Afumat Cu Ridichii Si Castraveti Murati
10
Broccoli la tigaie, cu usturoi și ulei de măsline
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă