Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri cu carne
Mici proaspeti cu carne de oaie
Timp total
15 minute
Ingrediente
300 g carne grasa de vita
300 g carne de oaie
3-4 catei de usturoi
1 varf de cutit bicarbonat sau 1/2 pahar apa minerala
2 linguri ulei
cimbru si piper dupa gust
un praf de sare
Recomandări
1
Aluat pentru tartă - rețeta cu care nu dai greș
2
46 Cele mai bune garnituri pentru friptura de porc
3
Tochitură ardelenească, un preparat tradițional gustos și savuros
4
Paste cu piept de pui și ciuperci
5
Conopidă și broccoli coapte, cu mămăligă
6
Ruladă de pui cu brânză feta
7
Sos olandez (hollandaise) - rețeta originală. Cum se prepară, trucuri utile și la ce feluri de mâncare poate fi folosit
8
Tăiței de orez. Ce sunt, cât timp se fierb și cum se mănâncă
9
Piersicile îngrașă? Câte calorii are o piersică
10
Macrou cu legume la cuptor
Trending
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă
Rețete rapide
Tiramisu cu ananas - varianta cea mai simplă
Pește
Dorada la grătar cu legume