Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Paine cu dovleac
Timp total
1 oră și 20 minute
Ingrediente
700g dovleac galben
700f faina tip 0
25g drojdie uscata
20buc alune de padure
1 ramura salvie
zahar
sare
ulei
lapte
Recomandări
1
Cum să gătești ficat de vițel la perfecțiune
2
Soju. Ce este și cum se consumă băutura națională în Coreea de Sud
3
46 Cele mai bune garnituri pentru friptura de porc
4
Tarte cu pere si branza cu mucegai
5
Drob de pește cu somon și ton
6
Smoothie cu avocado, măr, țelină verde și lime
7
Guguluf marmorat - desertul ideal pentru familie și prieteni
8
Dulceață de ceapă. Cum se face și cu ce se mănâncă
9
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
10
Macrou la cuptor cu lămâie și usturoi
Trending
Aperitive și gustări
Brioșe cu cașcaval, șuncă și măsline
Prăjituri
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
Prăjituri
Guguluf marmorat - desertul ideal pentru familie și prieteni
Aperitive și gustări
Pastă de conopidă - aperitiv delicios și ușor
Prăjituri de post
Biscuiți de post cu borș - simpli, rapizi și gustoși
Rețete rapide
Zabaione - ce este și cum se prepară