Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Pastrama de oaie
Timp total
1 oră
Ingrediente
(pt 2 portii): 2 felii pulpa de miel sau oaie frageda
1 capatana de usturoi
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita boia
1/2 lingurita cimbru
2 linguri vin alb
Recomandări
1
Supă thailandeză cu creveți și lapte de cocos
2
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
3
Cum faci maioneză în doar 60 de secunde. Este cea mai rapidă rețetă
4
Totul despre sfecla roșie. Nutrienți, rețete și beneficii
5
Cartofi prăjiți la airfryer. Rețete simple și delicioase
6
Prăjitură ecler (fără coacere)
7
Ciorbă de fasole cu afumătură
8
Zacuscă de fasole din Ardeal
9
Brioșe - rețeta originală
10
Cum faci sos gorgonzola pentru friptură sau paste
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă