Un strat de crema de branza, acoperit cu jeleu de capsuni, pe o crusta cu aroma de nuci pecan. Nu e cel mai bun mod de a te rasfata dupa-amiaza?
Timp total 35 minute
Ingrediente
1 cana de unt, moale 1 1/2 cani de faina 1 cana nuci pecan, maruntite 230g crema de branza 2 1/2 cani zahar pudra 350g frisca 1kg capsuni, taiate pe jumatate 230g jeleu de capsuniMod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 175 grade C.2. Se amesteca untul, faina si nucile pecan intr-un castron si se preseaza pe baza unei tavi. Se coace timp de 10-15 minute. Se lasa deoparte pana se raceste complet.
3. Intr-un castron, se amesteca crema de branza si zaharul pudra, apoi se adauga frisca. Se raspandeste peste crusta racita. Se lasa in frigider 8 ore sau peste noapte.
4. Se acopera cu jumatati de capsuni si jeleu, apoi se serveste.