Timp total 2 ore

Ingrediente

  • (24 bucati)
  • Pentru BLAT:
  • 3 oua
  • 80-100 gr. zahar (cât de dulce va place)
  • 80 -100 gr. faina (depinde de cât de mari sunt ouale)
  • 75 ml. ulei
  • 100 gr. ciocolata neagra
  • ¼ lingurita praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • un vârf cutit sare
  • Pentru JELEUL DE CAPSUNI:
  • 1 kg. capsuni proaspete
  • 1 cana de zahar
  • 2 plicuri gelatina (2 x 10 gr.)
  • Pentru CREMA DE SMÂNTÂNA:
  • 1 cana mare de smântâna (grasa si groasa)
  • 200 gr. crema de brânza
  • 3- 4 linguri zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Pentru GLAZURA DE CIOCOLATA (GANACHE):
  • 200 gr. ciocolata negra
  • 200 gr. frisca lichida îndulcita
  • 40 gr. unt