Timp total 2 ore
Ingrediente
- (24 bucati)
- Pentru BLAT:
- 3 oua
- 80-100 gr. zahar (cât de dulce va place)
- 80 -100 gr. faina (depinde de cât de mari sunt ouale)
- 75 ml. ulei
- 100 gr. ciocolata neagra
- ¼ lingurita praf de copt
- 1 plic zahar vanilat
- un vârf cutit sare
- Pentru JELEUL DE CAPSUNI:
- 1 kg. capsuni proaspete
- 1 cana de zahar
- 2 plicuri gelatina (2 x 10 gr.)
- Pentru CREMA DE SMÂNTÂNA:
- 1 cana mare de smântâna (grasa si groasa)
- 200 gr. crema de brânza
- 3- 4 linguri zahar pudra
- 2 plicuri zahar vanilat
- Pentru GLAZURA DE CIOCOLATA (GANACHE):
- 200 gr. ciocolata negra
- 200 gr. frisca lichida îndulcita
- 40 gr. unt