Timp total 1 oră și 30 minute

Ingrediente

  • Blat(3 foi):
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri faina
  • 3 linguri ulei(unt topit)
  • 3-4 linguri cacao
  • 10 g praf de copt
  • Crema ganche:
  • 200 g ciocolata neagra(milka)
  • 250 ml frisca lichida(eu folosesc meggle pentru ca este foarte buna in comparatie cu hulala,care aici am folosit-o pt ca mai aveam in cutie,dar nu o recomand deloc)
  • Crema de frisca cu mars:
  • 200 ml frisca
  • 5 g gelatina
  • 3 batoane mars
  • 50 g ciocolata rasa
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura unt
  • Sirop:
  • 150 ml apa
  • 100 g zahar
  • rom