Iubesc snitelul de pui pregatit astfel, iar orezul ramane garnitura mea preferata.
Timp total 35 minute
Ingrediente
- 5buc piept de pui
- 40g faina
- 1 ou
- 90g malai
- 45g parmezan
- 1-2 lingurite fulgi de chilli
- 1 lingurita coriandru
- 1 lingurita chimen
- 300g orez basmati
- 500ml supa de pui
- 2 linguri ulei de masline
- coriandru tocat marunt
Mod de preparare
1. Se bate usor pieptul de pui. Se pune faina, condimentata cu sare si piper, oul batut si malaiul, in care se adauga parmezanul, in 3 boluri. Se trece puiul prin faina, apoi se inmoaie in ou si in cele din urma, prin malaiul cu parmezan.2. Se pun condimentele intr-o tigaie cu putin ulei. Se pune orezul, cu supa de pui, 150ml apa si se asezoneaza. Se fierbe la foc mic timp de 10 minute. Apoi se lasa deoparte, acoperit cu un capac.
3. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, apoi se prajesc snitelele timp de 3 minute pe fiecare parte, pana cand devin aurii. Se amesteca coriandrul prin orez si se serveste cu snitelele de pui.