Aromele thailandeze indraznete si delicioase fac aceasta supa irezistibila.

Supa thailandeza cu nuca de cocos
Timp total 1 oră și 5 minute

Ingrediente

  • 1 lingura de ulei vegetal
  • 2 linguri de ghimbir proaspat, ras
  • 2 lingurite pasta de curry rosie
  • 4 cesti de supa de pui
  • 3 linguri de sos de peste
  • 1 lingura de zahar brun
  • 380g lapte de cocos
  • 220g ciuperci Shiitake, felii
  • 450g creveti, curatati
  • 2 linguri suc de lime
  • sare
  • 1/4 cana coriandru tocat

Mod de preparare

1. Se incalzeste uleiul intr-o cratita mare, la foc mediu. Se adauga ghimbirul si curry si se gatesc timp de 1 minut. Se puna supa de pui in amestec, amestecand continuu. Se adauga sosul de peste si zaharul brun; se fierbe timp de 15 minute. Se adauga laptele de cocos si ciupercile; se gatesc pana cand ciupercile sunt moi, aproximativ 5 minute. Se adauga crevetii si se gatesc in jur de 5 minute. Se adauga sucul de lime; se asezoneaza cu sare si coriandru si se serveste.