Aromele thailandeze indraznete si delicioase fac aceasta supa irezistibila.
Timp total 1 oră și 5 minute
Ingrediente
1 lingura de ulei vegetal
2 linguri de ghimbir proaspat, ras
2 lingurite pasta de curry rosie
4 cesti de supa de pui
3 linguri de sos de peste
1 lingura de zahar brun
380g lapte de cocos
220g ciuperci Shiitake, felii
450g creveti, curatati
2 linguri suc de lime
sare
1/4 cana coriandru tocat
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul intr-o cratita mare, la foc mediu. Se adauga ghimbirul si curry si se gatesc timp de 1 minut. Se puna supa de pui in amestec, amestecand continuu. Se adauga sosul de peste si zaharul brun; se fierbe timp de 15 minute. Se adauga laptele de cocos si ciupercile; se gatesc pana cand ciupercile sunt moi, aproximativ 5 minute. Se adauga crevetii si se gatesc in jur de 5 minute. Se adauga sucul de lime; se asezoneaza cu sare si coriandru si se serveste.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!
De la diete la prăjituri, avem tot ce îți trebuie! Abonează-te să nu rămâi flămând de inspirație.
Trebuie să fii de acord cu Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile și cu Regulamentul concursului