Incearca o combinatie incredibila de alune, ceapa si mustar in aceste tarte individuale. Ideale pentru un pranz sau o cina usoara.
Timp total 45 minute
Ingrediente
- 320g foietaj
- 1 lingura de ulei de masline
- unt
- 6 cepe, taiate pe jumatate
- 150ml iaurt grecesc
- 1 lingura mustar
- 2 oua
- 2 linguri de alune, taiate marunt
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 220C. Se taie 4 x 15 cm cercuri de aluat si se unge o tava de tarte. Se pune aluatu in forme, se adauga hartie de copt peste aluat si apoi se umple fiecare forma cu boabe de fasole. Se coc timp de 10 minute. Se scoate hartia si fasolea. Se coc inca 4 minute.2. Se topesc uleiul de masline si untul intr-o tigaie, apoi se prajesc jumatatile de ceapa timp de 4 minute, pana cand este moale.
3. Se amesteca iaurtul cu mustarul si ouale. Se imparte amestecul de iaurt intre tarte, se pune cate o jumatate de ceapa, apoi se imprastie alunele. Se coc timp de 12 minute.