Blat: 100 g ciocolata amaruie 50 g ciocolata cu lapte 100 g unt 5 oua un praf de sare 100 g miez de nuca 100 g faina 1 plic praf de copt 1/2 lingurita praf de cafea 1 lingurita stafide negre 1 lingurita stafide galbene 1 lingura rom 2 linguri cognac 100 g zahar Crema ganache neagra: 300 g ciocolata amaruie 200 ml smantana lichida Cateva visine Cateva bucatele de ciocolata taiate marunt Esenta de rom Crema ganache alba: 300 g ciocolata alba primola sau heidi 200 ml frisca lichida Esenta de vanilie
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!
De la ciorbe la fripturi, bucătăria noastră e mereu deschisă. Abonează-te și nu vei mai rămâne pe dinafară.
Trebuie să fii de acord cu Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile și cu Regulamentul concursului
OFERTĂ SPECIALĂ DE LA PARTENERI
Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat