Icre prajite

Icre prajite retete: cum gatesti icre prajite si cele mai gustoase retete de hamsii prajite pe scobitoare, pulpe de pui prajite cu piure, icre pastrav, icre scrumbie, icre de scrumbie, tartine cu icre negre.

Icre de crap prajite

.icre .faina .sare,piper .ulei

Pasta de icre

50 g icre proaspete 300 ml ulei 1/2 lamaie

Tartine Cu Icre Negre

felii de paine unt icre negre

Icre

50 g icre 50 g paine 150-200 ml ulei 1 ceapa mica zeama de lamaie sare 2-4 linguri apa minerala.

Icre de scrumbie

O lingura de icre o jumatate de lamaie 50 ml ulei

Salata de icre facuta in casa

100 g icre sarate&nbsp 200 ml ulei de floarea soarelui sucul de la 1 lamaie potrivita &nbsp2-3 linguri de mustar.

Chifteluțe din icre de pește

Chifteluțele din icre de pește, ce reprezintă o alternativă delicioasă la deja cunoscutele preparate realizate din icre. Și mai mult ca sigur vor fi pe gustul copiilor.

Salata de icre

100 g icre de crap 300 ml ulei 1-2 cartofi 1 ceapa zeama de lamaie sare 30 ml apa rece

Icre de păstrăv - consevare

În cazul în care vă plac icrele de păstrăv proaspete și vreți să cumpărați o cantitate mai mare, trebuie să știți în primul rând cum să le păstrați.

Icre de casa

50 gr. icre peste 100 gr. miez paine alba 1 lamaie 50 ml apa minerala 300 ml ulei

Icre De Peste

50 g icre 1/4 kg untdelemn 1-2 linguri de lamiie 4-5 linguri apa o lingurita rasa mustar.

Icre de caras

50g icre de caras 1 cescuta apa minerala(sifon,apa) zeama de la 1/2 lamiie 200ml ulei 1 rosie 1 ardei gras 4-5 masline patrunjel vrerde

Taramosalata - salată de icre în stil grecesc

Aproape că nu există aperitiv grecesc fără salată de icre proaspătă. Iar rețeta pe care v-o propunem astăzi nu este altceva decât o salată de icre în stil grecesc, cu ulei de măsline și zeamă de lămâie din belșug. Puteți folosi orice fel de icre aveți la îndemână: cod, crap, știucă etc.

Salată de icre de soia (icre false)

Atunci când ai poftă de icre, dar se întâmplă să ții post sau vrei o variantă vegetariană pentru salata de icre, această rețetă de icre de soia este perfectă. Se fac ușor, exact ca salata de icre obișnuită și nu trebuie să așteptați dezlegare ca să vă puteți bucura de o felie de pâine cu icre, fie ele și vegetale. 

Salata de icre de hering

100 g icre hering500 ml uleiapa minerala zeama de lamaie dupa trebuinta

Salată de icre cu pâine

Dacă sunteți în pană de idei, atunci puteți încerca această salată delicioasă de icre cu pâine. Este un preparat delicios, cu care vă veți surprinde prietenii și pe care veți vrea să îl faceți de nenumărate ori.

Salată de icre cu griș

Salata de icre cu griș este un aperitiv cunoscut, ce poate fi servit în orice moment al zilei. Iar la petreceri sau mese festive, invitații o adoră pe felii de pâine prăjită, în tartine sau în cupe de legume.

Ceapa umpluta cu icre de crap

1 lingura de icre de crap600 ml ulei cateva picaturi zeama de lamaie

Salată din icre de crap cu ceapă

Învață să prepari o salată de icre de crap cu ceapă, după rețeta tradițională românească. Un aperitiv clasic și rafinat, plin de aromă și perfect pentru orice ocazie.

Rosii umplute cu icre si peste afumat

Pentru 4 rosii:un castronel de icre (200-300 g) un sfert dintr-un peste afumat (macrou), cateva fire de patrunjel marar.

Painici cu salata de icre si unt aromat

500 g faina1 cub drojdie200 ml sana2 linguri smantana1 lingurita sare2 linguri zahar1 cutie de salata de icre cu ceapa(240 g)30 g unt aromatUNS1 ou

Salată de icre cu ceapă

Salata de icre cu ceapă este o rețetă tradițională din România. Se prepară prin amestecarea icrelor cu ceapa tăiată mărunt, ulei, sare și piper.

Ziua si noaptea

chifle icre negre rosii maioneza cascaval

Icre rapid

1lingura icre(crap,caras) 1/2 l ulei 100g gris(facultativ) 1 lamie 1 ceapa(facultativ) 1 ardei 1tomata 5-6 masline

Platouri cu branza si peste

- surimi - ansoa - scrumbie - icre de scrumbie - legume - masline - branzeturi

Panforte Cu Cirese

Aceasta prajitura italiana de Craciun este un desert usor si rapid, perfect pentru ocazii festive.

Mar copt cu cus-cus si coacaze

70 g cus-cus 6 mere Granny Smith 30 g alune de padure prajite 30 g migdale prajite 1 &frac12 linguri zahar brun 1 &frac12 linguri coacaze 30 g unt topit &frac12 lingurita scortisoara 6 lingurite miere

Petifiori de ciocolata

300 gr ciocolata amaruie 60% cacao 2 linguri de coniac bun 1/4 pahar de stafide sau fructe confiate taiate bucatele 1/4 pahar migdale prajite-nuci prajite 1/3 pahar de fistuc prajit si cojit mangete de hirtie sau forme mici din silicon

Piure de țelină cu alune prăjite

Atunci când te gândești la piure, cel mai comun piure care îți vine în minte este cel de cartofi. Dar se poate face piure din aproape orice legumă fiartă și, astfel, aveți o mulțime de variante de garnitură pentru o carne pentru pește, sau de savurat ca atare.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este un piure de țelină cu cartofi, asezonat cu alune prăjite. Pentru că țelina este o legumă destul de aspră ca gust, ea poate fi combinată cu cartofi. Însă dacă vă place gustul ei, fiartă ca atare, puteți face piureul simplu, numai din țelină. 

Prajitura Cu Miere Si Migdale, Fara Faina

1 1/2 cani migdale prajite 4 oua 1/2 cana miere 1 lingurita esenta de vanilie 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare Topping: 2 linguri miere 1/4 cana migdale prajite, maruntite

Prajitura Cu Prune Si Migdale

O prajitura pufoasa, cu migdale si glazura, pe care trebuie neaparat sa o incerci.

Tort cu nuca

Pentru foile de nuca:200 g nuci prajite si zdrobite cu sucitorul,300 g zahar ,2 linguri rase de miere,1 ou ,4 linguri lapte,1lingura rasa bicarbonat (stins sau asa cum e)200 g faina.Pentru crema:500 ml frisca ,150 g zahar,200 g nuci prajite si macinate,esenta de rom.

Batoane De Quinoa Cu Cacao

Cine a spus ca desertul nu este sanatos?

Tarta Makruska

100 gr unt 1/2 pahar zahar,putina sare 13/4 pahar faina 1 ou 3linguri apa gheata(foarte rece) ptr umplutura 6oua 2plicuri zahar vanilat 1/2 pahar zahar 300 gr migdale prajite macinate(se poate intercala cu nuci prajite si macinate) 1 lingurita de scortisoara putina nucsoara 1lingura rom sau koniak putina esenta de migdale ptr ornat ciocolata alba sau amara

Salata festiva de peste

200g creveti pane congelati 1 conserva ton bucati in ulei 150g boabe de porumb din conserva 1 gogosar mare murat 2-3 castraveciori acri 2 fire ceapa verde Sare Piper Pt d'ecor: Cips-uri sarate Icre rosii

Vinete prajite

1 vanata 20 gr faina sare ulei pt prajit

Nicio masa fara peste

file de macrou marinat file de somon marinat ceapa alba ceapa rosie 2 linguri otet 2 linguri ulei de masline 50 g ciupercute marinate daca doriti masline icre lamaie

Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin

5-7 creveti, 2 cartofi dulci de marime potrivita, Icre rosii, Germeni de ceapa sau ridichie decor, busuioc marar patrunjel, Curry, Cognac, 1 Ceapa, 50 ml de vin, Unt curcuma smantana lichida,

Somon Afumat Cu Crema De Branza

INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII : - somon afumat feliat - 0.400 kg - branza Philadelphia - 0.160 kg - branza dulce de vaci - 0.080 kg - coniac - 0.010 L - rozmarin macinat - 0.0001 kg - sare piper alb - icre negre - 0.008 kg - capere - ceapa - ardei gras - masline - lamai - salata verde

Oua prajite cu castravete in stil chinezesc

-2 castraveti -2 ou -1 morcov -1 ceapa verde -sare -piper -ulei pt prajit

Rosii prajite

1 rosie 1 lingura ulei

Sushi cu crab

o cana orez pentru sushi o jumatate de cana otet de sushi 5 foi de Nori(alge uscate) 120g crab 40g icre japoneze 5 jumatati frunze de salata verde o jumatate castravete(lung de sera) 1 avocado 2 linguri maioneza Wasabi ghimbir(ginger)marinat sos de soia pasta Wasabi "rogojina" de bambus

Rafaello

210 g unt 200 g zahar pudra 200 g lapte praf 4 vanilii 250 g nuca de cocos alune prajite si nesarate.

Mucenici cu ciocolata

500 gr faina 20 gr drojdie proaspata 200 ml apa calduta 50 ml rom 1 lingurita zahar 1 plic zahar vanilat bourbon 25 gr ulei de nuci coaja rasa de la 1 portocala un praf de sare 1 ou batut Pentru umplutura 125 gr ciocolata amaruie (70%) cu coaja de portocala rupta in bucatele 100 gr alune de padure prajite usor apoi macinate 100 gr nuci prajite usor apoi macinate Pentru sirop 500 gr zahar 400 ml apa 200 ml zeama proaspata de portocala 1 baton de scortisoara 100 gr miere

Vinete prajite in ulei

1 vanata mare ulei pentru prajit sare

Icre din mei cu maioneza din lapte de soia

100 g seminte de mei decorticat 300 ml apa 5-6 lingurite maioneza cu lapte din soia 2 lingurite ulei de masline ceapa tocata marunt dupa gust sare piper alb si zeama de lamaie dupa gust Felii de castravete pentru servire

Inghetata cu cacao si nuci

500 ml lapte .3 oua .175 g zahar .3-4 linguri cacao .o mana nuci prajite .esenta de rom

Rondele cu bunatati

Am facut minirulouri de somon cu spuma de branza rondele cu spuma de branza si somon afumat rondele cu unt si icre negre rondele cu unt si foie gras si rondele cu crema de braza si salam uscat. Pentru decor am folosit cateva ramurele de coriandru verde.

Festin delicios cu gratare

650 g cartofi fierti in coaja , 6 gratare prajite 1 ceapa, 1 ardei gras rosu, 2 mere  50 g nuca, 150 g carnati afumat smantanacascaval dup gust