Icre prajite
Icre prajite retete: cum gatesti icre prajite si cele mai gustoase retete de hamsii prajite pe scobitoare, pulpe de pui prajite cu piure, icre pastrav, icre scrumbie, icre de scrumbie, tartine cu icre negre.Icre de crap prajite
.icre .faina .sare,piper .ulei
Pasta de icre
50 g icre proaspete 300 ml ulei 1/2 lamaie
Tartine Cu Icre Negre
felii de paine unt icre negre
Icre
50 g icre 50 g paine 150-200 ml ulei 1 ceapa mica zeama de lamaie sare 2-4 linguri apa minerala.
Icre de scrumbie
O lingura de icre o jumatate de lamaie 50 ml ulei
Salata de icre facuta in casa
100 g icre sarate  200 ml ulei de floarea soarelui sucul de la 1 lamaie potrivita  2-3 linguri de mustar.
Chifteluțe din icre de pește
Chifteluțele din icre de pește, ce reprezintă o alternativă delicioasă la deja cunoscutele preparate realizate din icre. Și mai mult ca sigur vor fi pe gustul copiilor.
Salata de icre
100 g icre de crap 300 ml ulei 1-2 cartofi 1 ceapa zeama de lamaie sare 30 ml apa rece
Icre de păstrăv - consevare
În cazul în care vă plac icrele de păstrăv proaspete și vreți să cumpărați o cantitate mai mare, trebuie să știți în primul rând cum să le păstrați.
Icre de casa
50 gr. icre peste 100 gr. miez paine alba 1 lamaie 50 ml apa minerala 300 ml ulei
Icre De Peste
50 g icre 1/4 kg untdelemn 1-2 linguri de lamiie 4-5 linguri apa o lingurita rasa mustar.
Icre de caras
50g icre de caras 1 cescuta apa minerala(sifon,apa) zeama de la 1/2 lamiie 200ml ulei 1 rosie 1 ardei gras 4-5 masline patrunjel vrerde
Icre proaspete de crap
250g icre 400ml ulei vegetal 1 ceapa mica zeama de la o lamaie Apa mineral 2 felii de paine inmuiate in apa si stoarse bine masline
Taramosalata - salată de icre în stil grecesc
Aproape că nu există aperitiv grecesc fără salată de icre proaspătă. Iar rețeta pe care v-o propunem astăzi nu este altceva decât o salată de icre în stil grecesc, cu ulei de măsline și zeamă de lămâie din belșug. Puteți folosi orice fel de icre aveți la îndemână: cod, crap, știucă etc.
Salata de icre de hering
100 g icre hering500 ml uleiapa minerala zeama de lamaie dupa trebuinta
Salată de icre de soia (icre false)
Atunci când ai poftă de icre, dar se întâmplă să ții post sau vrei o variantă vegetariană pentru salata de icre, această rețetă de icre de soia este perfectă. Se fac ușor, exact ca salata de icre obișnuită și nu trebuie să așteptați dezlegare ca să vă puteți bucura de o felie de pâine cu icre, fie ele și vegetale.
Salata din icre de crap cu ceapa
.100 g icre de crap .300 g ulei .apa minerala .zeama de lamaie .sare .1 fir de ceapa verde
Salată de icre cu pâine
Dacă sunteți în pană de idei, atunci puteți încerca această salată delicioasă de icre cu pâine. Este un preparat delicios, cu care vă veți surprinde prietenii și pe care veți vrea să îl faceți de nenumărate ori.
Salată de icre cu griș
Salata de icre cu griș este un aperitiv cunoscut, ce poate fi servit în orice moment al zilei. Iar la petreceri sau mese festive, invitații o adoră pe felii de pâine prăjită, în tartine sau în cupe de legume.
Ceapa umpluta cu icre de crap
1 lingura de icre de crap600 ml ulei cateva picaturi zeama de lamaie
Salata de icre de crap
icre de crap - 200 de grame ulei de floarea soarelui - 250 de mililitri lamaie - 1 mica gris - 2 linguri sare felii de lamaie, capere, ceapa verde fasiute fine de morcov pentru ornat
Rosii umplute cu icre si peste afumat
Pentru 4 rosii:un castronel de icre (200-300 g) un sfert dintr-un peste afumat (macrou), cateva fire de patrunjel marar.
icre de crap cu ceapa verde
1 lingura cu icre de crap citeva picaturi cu lamaie citeva picaturi cu apa 0,200 ml ulei ceapa
Painici cu salata de icre si unt aromat
500 g faina1 cub drojdie200 ml sana2 linguri smantana1 lingurita sare2 linguri zahar1 cutie de salata de icre cu ceapa(240 g)30 g unt aromatUNS1 ou
Salată de icre cu ceapă
Salata de icre cu ceapă este o rețetă tradițională din România. Se prepară prin amestecarea icrelor cu ceapa tăiată mărunt, ulei, sare și piper.
Ziua si noaptea
chifle icre negre rosii maioneza cascaval
Icre rapid
1lingura icre(crap,caras) 1/2 l ulei 100g gris(facultativ) 1 lamie 1 ceapa(facultativ) 1 ardei 1tomata 5-6 masline
Platouri cu branza si peste
- surimi - ansoa - scrumbie - icre de scrumbie - legume - masline - branzeturi
Panforte Cu Cirese
Aceasta prajitura italiana de Craciun este un desert usor si rapid, perfect pentru ocazii festive.
Mar copt cu cus-cus si coacaze
70 g cus-cus 6 mere Granny Smith 30 g alune de padure prajite 30 g migdale prajite 1 ½ linguri zahar brun 1 ½ linguri coacaze 30 g unt topit ½ lingurita scortisoara 6 lingurite miere
Petifiori de ciocolata
300 gr ciocolata amaruie 60% cacao 2 linguri de coniac bun 1/4 pahar de stafide sau fructe confiate taiate bucatele 1/4 pahar migdale prajite-nuci prajite 1/3 pahar de fistuc prajit si cojit mangete de hirtie sau forme mici din silicon
Piure de țelină cu alune prăjite
Atunci când te gândești la piure, cel mai comun piure care îți vine în minte este cel de cartofi. Dar se poate face piure din aproape orice legumă fiartă și, astfel, aveți o mulțime de variante de garnitură pentru o carne pentru pește, sau de savurat ca atare. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este un piure de țelină cu cartofi, asezonat cu alune prăjite. Pentru că țelina este o legumă destul de aspră ca gust, ea poate fi combinată cu cartofi. Însă dacă vă place gustul ei, fiartă ca atare, puteți face piureul simplu, numai din țelină.
Prajitura Cu Miere Si Migdale, Fara Faina
1 1/2 cani migdale prajite 4 oua 1/2 cana miere 1 lingurita esenta de vanilie 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare Topping: 2 linguri miere 1/4 cana migdale prajite, maruntite
Prajitura Cu Prune Si Migdale
O prajitura pufoasa, cu migdale si glazura, pe care trebuie neaparat sa o incerci.
Icre de crap
50 de grame de icre,o ceapa mica,zeama de la o lamaie,doua linguri de smantana,doua feli de paine,o cescuta de lapte si 800g ulei.
Salata de icre false
100 g gris 1 ceapa 70-100 ml ulei 1 conserva peste in ulei (aprox.170 g) 1 lamaie sare piper chili 2 lingurite ardei rosu mixat (optional) cateva masline
Tort cu nuca
Pentru foile de nuca:200 g nuci prajite si zdrobite cu sucitorul,300 g zahar ,2 linguri rase de miere,1 ou ,4 linguri lapte,1lingura rasa bicarbonat (stins sau asa cum e)200 g faina.Pentru crema:500 ml frisca ,150 g zahar,200 g nuci prajite si macinate,esenta de rom.
Tarta Makruska
100 gr unt 1/2 pahar zahar,putina sare 13/4 pahar faina 1 ou 3linguri apa gheata(foarte rece) ptr umplutura 6oua 2plicuri zahar vanilat 1/2 pahar zahar 300 gr migdale prajite macinate(se poate intercala cu nuci prajite si macinate) 1 lingurita de scortisoara putina nucsoara 1lingura rom sau koniak putina esenta de migdale ptr ornat ciocolata alba sau amara
Salata de icre imitate
1 1/4 ceasca cu apa 4 linguri gris1 lingura pasta de peste1/2 lingurita boia100 g ulei 1 lingurita otet sau zeama de lamaie o ceapa mijlocie.
Salata festiva de peste
200g creveti pane congelati 1 conserva ton bucati in ulei 150g boabe de porumb din conserva 1 gogosar mare murat 2-3 castraveciori acri 2 fire ceapa verde Sare Piper Pt d'ecor: Cips-uri sarate Icre rosii
Vinete prajite
1 vanata 20 gr faina sare ulei pt prajit
Nicio masa fara peste
file de macrou marinat file de somon marinat ceapa alba ceapa rosie 2 linguri otet 2 linguri ulei de masline 50 g ciupercute marinate daca doriti masline icre lamaie
Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin
5-7 creveti, 2 cartofi dulci de marime potrivita, Icre rosii, Germeni de ceapa sau ridichie decor, busuioc marar patrunjel, Curry, Cognac, 1 Ceapa, 50 ml de vin, Unt curcuma smantana lichida,
Somon Afumat Cu Crema De Branza
INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII : - somon afumat feliat - 0.400 kg - branza Philadelphia - 0.160 kg - branza dulce de vaci - 0.080 kg - coniac - 0.010 L - rozmarin macinat - 0.0001 kg - sare piper alb - icre negre - 0.008 kg - capere - ceapa - ardei gras - masline - lamai - salata verde
Oua prajite cu castravete in stil chinezesc
-2 castraveti -2 ou -1 morcov -1 ceapa verde -sare -piper -ulei pt prajit
Sushi cu crab
o cana orez pentru sushi o jumatate de cana otet de sushi 5 foi de Nori(alge uscate) 120g crab 40g icre japoneze 5 jumatati frunze de salata verde o jumatate castravete(lung de sera) 1 avocado 2 linguri maioneza Wasabi ghimbir(ginger)marinat sos de soia pasta Wasabi "rogojina" de bambus
Rafaello
210 g unt 200 g zahar pudra 200 g lapte praf 4 vanilii 250 g nuca de cocos alune prajite si nesarate.