Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat retete: cum gatesti piftie de ciolan afumat si cele mai gustoase retete de piftie din ciolan afumat, piftie cu ciolan afumat, piftie de curcan, pate de somon afumat, pasta de peste afumat, salata de macrou afumat cu telina, varza cu ciolan crud, ciolan cu varza murata, varza calita cu ciolan crud, fasole cu ciolan la slow cooker.

Piftie de ciolan afumat

1 ciolan mai micut 1 ceapa 1 morcov 1 patrunjel 1 pastarnac 1 capatana usturoi 1/2 lingurita piper boabe 1 foaie dafin sare

Ciolan afumat cu fasole

1 bucata ciolan afumat400g fasole boabe5 morcovi3 radacini patrunjel1 telina1 ceapa mareputin ulei1 lingura fainaboia100g smantana

Pastai cu ciolan afumat

1 kg de pastai un ciolan afumat 4 catei de uturoi patrunjel sare boia piper 4 foi de dafin vegeta

Fasole cu ciolan afumat la Slow Cooker

400 g fasole 1 ceapa alba 1 ceapa rosie 1 felie de telina 3 morcovi 3 catei de usturoi (optional) 2 frunze de dafin 1 ciolan de porc afumat 1 legatura patrunjel verde apa 1 l bulion de casa

Varză cu ciolan afumat - rețeta tradițională

Descoperă rețeta tradițională românească de varză calită cu ciolan afumat. Un preparat delicios și aromat, perfect pentru o masă tradițională în famile.

Mancare de fasole BOB cu ciolan afumat

500 g fasole bob 750-800 g ciolan afumat 1 ceapa 1 morcov 1 pastarnac 1 ardei gras rosu 4-5 rosii 1 legatura marar si leustean 20 ml ulei 50 ml ketchup rosii si ardei rosii 1 cub/lingurita concentrat costita afumata/ciuperci sare piper paprika cimbru 1 foaie dafin 1-2 lingurite zahar

Racituri (Piftie)

6 labute de porc 1 ciolan porc (proaspete) 2 frunze dafin 1 lingurita boabe piper sare 1 capatana usturoi 1 ceapa alba.

Ciorbă de fasole cu ciolan afumat

Descoperă secretul celei mai bune ciorbe de fasole cu ciolan afumat. Rețetă detaliată, sfaturi și trucuri pentru un gust autentic și bogat.

Ciorbă din ciolan de porc

Descoperă rețeta autentică de ciorbă de ciolan de porc, un preparat tradițional românesc, bogat în arome și nutrienți.

Iahnie de fasole alba, cu ciolan afumat

1 kg fasole alba boabe 1 ciolan afumat(1,5 kg) 3 linguri de bulion pasta 1 crenguta de cimbru verde sare piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon uscat o crenguta de cimbru verde din recolta proprie.

Sarmale cu ciolan

Ingrediente 1 varza (1,5-2 kg) 1000 gr carne tocata de porc 1,5-2 kg ciolan afumat dezosat marar cimbru 150 ml bulion rosii proaspete sau congelate sare piper 350 gr orez 2 lingurite sare 2 lingurite vegeta 1 lingurita piper 2 cepe medii 2 linguri ulei 1 lingurita boia

Sarmale cu ciolan de porc invelite in bacon

Pentru 15 porti: - 500g pulpa de manzat, - 500g spata porc, - 500g fleica porc, - 300g bacon ( kaiser feliat subtire ) - 500g ciolan porc afumat - 500g ceapa tocata marunt - 50g orez - 2 linguri oregano uscat maruntit - cimbru uscat maruntit, - 3,5 kg varza murata ( de Buzau ) - 1,5l zeama de varza murata, - 3 linguri de sos tomat - 1 ou

Ciolan cu sos cu hrean

o bucata ciolan de porc4 catei de usturoiscortisoaracimbrucuisoarechimenpiperuleihrean ras

Mancare de fasole cu afumatura

Ciolan Kaizer afumatFasoleCeapaArdei gras rosu1 morcovMararFoi de dafinPiperPasta de tomate

Mancare de cartofi cu afumatura

-un ciolan afumat -5-6 cepe rosii -2 ardei grasi -ulei -6-7 cartofi -boia dulce/iute(dupa preferinta) -foi de dafin -patrunjel -bulion sau 2-3 rosii -sare,piper macinat -piper boabe

Ciolan cu bere

1-2 ciolan crud de porc(partea mai carnoasa)7-8 cepe3-4 catei usturoi1.5 l supa de carne5-6 linguri untura1 sticla bere blonda (0.5 l)

Ciolan pe varza si galuste

* un ciolan crud (neafumat); * o varza dulce; * 350ml vin alb; * 100ml otet de mere; * 150ml zeama de carne; * o ceapa; * cimbru, sare, piper;

Supa de mazare galbena

500g mazare galbena, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 rosie, 2 catei de usturoi, 1 foaie de dafin, ciolan afumat, cimbru, oregano, rozmarin, sare, piper, ulei de masline.

Ciolan de porc cu legume

Ingrediente:- ciolan de porc- unt - patrunjel - broccoli, ardei, morcov, mazare- cartofi- dressing: supa, mustar, patrunjel, piper, sare

Paste cu praz si afumatura

# 1 pachet paste scurte (400-500 g) - melcisori scoici spirale etc. # 1 praz # 1 ceapa # 1 ciolan afumat micut (350-500 g) # 4-5 rosii mari # 2-3 ardei kapia rosu/gogosar # 1 peperoni # 50 g cascaval/mozarella/parmezan # 4-5 linguri ulei # sare piper cimbru

Supa lui Unchiul Bill

8 cani de apa 1 ciolan afumat sau oase afumate 2 cani de mazare verde uscata 2 cepe,taiate marunt 2 morcovi mari,taiati cubulete 2 tulpine de telina,taiate cubulete 1 foaie de dafin 2 cuburi de supa de vita sare,piper putin cimbru

Varza dulce la Crock Pot

1.6 kg varza 500 g ciolan afumat 1 ceapa medie 1/2 ardei gras rosu 1 ceasca ketchup de casa sau suc de rosii gros 1/2 lingurita cimbru 1 frunza dafin boabe de piper 2 linguri apa 4 linguri otet 1 lingura zahar sare 3 linguri ulei extravirgin de masline

Rulada de cascaval cu somon afumat

300 g cascaval 180 g somon afumat (atat a cantarit somonul meu afumat).

Iahnie de fasole boabe

1 ciolan de porc afumat 1/2 kg fasole 4 cepe noi rosii 3 linguri pasta de tomate 1-2 frunze de dafin 3-4 linguri ulei sare si piper dupa gust putin cimbru 10 boabe oregano pisate marar proaspat tocat tarhon proaspat tocat

Tort aperitiv cu somon afumat

Torturile aperitiv sunt spectaculoase, delicioase și arată excepțional pe masă, atunci când aveți musafiri sau la o ocazie specială. Un tort aperitiv în straturi colorate vă propunem și noi astăzi. Nu aveți cum să vă dezamăgiți musafirii cu acest preparat, dimpotrivă, vă vor cere rețeta. Pentru o variantă light a tortului, puteți înlocui maioneza cu iaurt sau cu maioneză light. Dacă nu vreți să serviți preparatul sub formă de tort, puteți să amestecați toate ingredientele, ca la salată. 

Varză călită cu ciolan crud

Varză călită cu ciolan crud, o rețetă tradițională, perfectă pentru o masă delicioasă și sățioasă.

Salata de cruditati cu omleta si afumatura

- 4 rosii - 1 castravete - 1 ardei gras verde - 1 ardei gras rosu - 1 legatura de ridichi - 1 legatura ceapa verde - 200 g telemea de oaie - 5 oua - 200 g ciolan de porc dezosat afumat - marar - patrunjel - 3 linguri de iaurt - 30 ml ulei de masline - zeama de la o lamaie - sare - piper.

Sufleu de cas afumat

400 g cas afumat( casul poate fi inlocuit cu cascaval afumat) 5 oua 140 g smantana 1-2 linguri cu faina 1/2 pahar cu lapte putin ulei pentru tapetat sare

Supa de mazare si afumatura

1 kg ciolan afumat sau oase afumate 4 foi de dafin 500 gr mazare verde uscata 3 cartofi 1 lingurita cimbru 2 linguri ulei 2 cani cu ceapa tocata 2 cani morcovi taiati cuburi 2 lingurite usturoi,taiat 2 tulpini de telina,taiate 1 lingura unt 1 lingurita zahar sare piper otet balsamic

Varza Dulce Cu Ciolan La Cuptor

1,5- 2 kg varza varza sau verzele sa fie de marime mijlocie si mai "indesate" un ciolan de cca 1- 1,5 kg 2 cepe 1-2 buc ardei un morcov mai micut 6 rosii sau bulion,pasta de tomate 1 l bors pentru fiert ciolanul,dar mai opriti un pahar pentru adaugat in varza sare,piper boabe,boabe de coriandru ,piper macinat,cimbru 3 foi de dafin 1 legatura marar

Masa taraneasca !!!

Pentru 10 persoane Pentru ciorba de fasole avem nevoie de : -300g fasole -un ciolan afumat -2 cepe -2 ardei grasi -2 morcovi -3-4 rosii -50 ml ulei -2 foi dafin -3-4 boabe ienibahar -un fir de cimbru -1 legatura de leustean -1 capatana usturoi -sare Pentru gratar avem nevoie de -1 kg carne de mici -7-10 pulpe -1 kg carnati proaspeti taranesti -200g sunca pentru a freca gratarul

Fasole cu ciolan - rețeta tradițională românească

Descoperă rețeta tradițională românească de fasole cu ciolan. Pași simpli pentru un gust autentic și îmbietor.

Piftie

-1,5kg jambon -3 cepe -2 lingurite de Secretul gustului de legume -usturoi -sare

Ciolan cu bere si garnitura de cartofi

Pentru prepararea ciolanului de porc:un ciolan de porc;cativa catei de usturoi;200 ml supa de carne;Garnitura:cartofi taiati felii;usturoi necuratat ; sare, piper; patrunjel;mustar dijon; otet de vin alb; ulei de masline;cateva cubulete de unt; sare, piper;1 cutie de bere blonda (500 ml);

Salata cu somon si batog afumat

4-5 frunze de salata verde 2 rosii 1/2 castravete un praz cateva felii de ardei(rosu,verde,galben) 100g batog afumat 100g somon afumat 2-3 oua 3 linguri ulei de masline 2-3 linguri otet balsamic sau zeama de lamaie sare

9 trucuri pentru o piftie limpede și delicioasă

Descoperă trucuri simple și eficiente pentru a obține o piftie limpede și plină de aromă. Urmează-le și vei obține o piftie perfectă, care va fi apreciată de toată lumea.

Placinta de cartofi cu cascaval afumat

Pt.2 portii: 12-14 cartofi potriviti 200 g cascaval afumat sare piper ulei

Rulada cu somon afumat

o lipie libaneza mare 200g crema de branza(Philadelphia) 150g de somon afumat piper si zeama de lamaie.

Piftie, racituri moldovenesti

3 aripi de curcan-cca 1 kg de carne, 2 morcovi, o ceapa, usturoi,

Sandwich cu somon afumat, lamaie si smantana

Paine integralaSomon afumatUntLamaieSmantanaSarePiper

Salata De Macrou Afumat Cu Sfecla

Acest amestec interesant intre gustul dulce al sfeclei si peste este perfect pentru un pranz usor.

Piftie de vita

carne de vita piper boabe sare 2 caciuli de usturoi

Rulada de clatite cu somon afumat

2 clatite 250 g crema de branza Philadelphia 100 g somon afumat 1 lingura suc de lamaie 1/2 legatura marar sare piper proaspat macinat

Piftie din picioare de porc

Învață cum să prepari o piftie autentică doar din picioare de porc. Urmează această rețetă tradițională pentru un preparat gelatinos, aromat și perfect pentru sărbători.

Piftie de cocos

un cocos o ceapa un morcov 2 foi e dafin boabe de piper 2 capatani usturoi sare piper boabe si macinat

cotlet umplut

un cotlet de cca.1 Kg 20-25 cm cirnat afumat 1 ardeu rosu 1 castravete murat 1 morcov fiert 6 fasii bacon (kaizer) afumat 1 pahar vin alb sare piper ulei ata de bucatarie

Rillette de somon afumat

Somonul afumat este excelent atât pentru a fi servit ca atare, pe o felie de pâine prăjită, cât și pentru a fi inclus în diverse aperitive și rețete ușoare.  O rețetă simplă și rapidă vă prezentăm și noi astăzi. Rillette, adică o pastă de somon inspirată din bucătăria franceză, care se servește de obicei ca aperitiv, alături de un platou de brânzeturi și legume proaspete. 

Rulouri cu somon afumat și cremă de brânză

Aperitivele simple și rapide, care sunt gata în câteva minute și pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente, sunt ideale atunci când ai de pregătit o masă pentru musafiri sau prentru sărbători. În această categorie se încadrează și această rețetă de rulouri de somon cu pâine și cremă de brânză.  Aveți nevoie de fix trei ingrediente plus mirodenii (pe care le puteți omite), pentru a obține niște aperitive delicioase și de efect, care îi vor cuceri pe cei care le vor gusta.