Supa din pulpe de pui

Supa din pulpe de pui retete: cum gatesti supa din pulpe de pui si cele mai gustoase retete de preparate din pulpe de pui, mancare din pulpe de pui, supa de pui, supa pui, pulpe de pui, pulpe de pui caramelizate, mancare pulpe de pui, pulpe de pui crocante, pulpe de pui fierte, crispy din piept de pui.

Tocăniță Nicoise din pulpe de pui

O tocăniță de pui, aromată și delicioasă este o alegere perfectă pentru prânz sau cină. Alături de un piure sau o porție de orez, sau chiar mămăliguță, această tocăniță pe care v-o propunem astăzi va fi pe placul întregii familii. Rețeta aceasta poate fi făcută din orice fel de carne, nu numai din pulpe de pui. Este o combinație delicioasă de carne, sos de roșii, usturoi și măsline, care vă va face să vă lingeți pe degete. 

Pulpe de pui în unt cu sos de lămâie

Vrei să prepari o cină delicioasă, dar nu ai mult timp la dispoziție? Pulpele de pui în unt cu sos de lămâie sunt alegerea perfectă!Combinația dintre untul aromat și lămâia proaspătă transformă pulpele de pui într-un preparat savuros, demn de un restaurant.Rețeta este simplă și rapidă, ideală pentru orice bucătar, indiferent de experiență.

Supa De Pui Asiatica

6 pulpe de pui fara piele ulei de masline 1.2 supa de pui coriandru 2 catei de usturoi 300g taitei 1-2 linguri sos de soia 2 lingurite fulgi de chilli 250g spanac congelat

Pui pe pat de orez

3 pulpe de pui, spalate 1 cana de orez 3 cepe mijlocii apa sau supa de pui un cub de supa concentrat sare putin ulei

Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui

Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui este o rețetă delicioasă și ușor de pregătit. Este perfectă pentru un prânz sau o cină în familie.

Tinola de pui - supa miraculoasa

Este un preparat pe care filipinezii il fac ca remediu pentru durerile articulare.

Saramură din pulpe de pui

Cauți o saramură din pulpe de pui care să-ți aducă aminte de casa bunicii? Încearcă rețeta noastră autentică, cu ingrediente simple și gust divin.

Cușcuș cu pulpe de pui

Cușcușul cu pulpe de pui este o rețetă simplă și rapidă, perfectă pentru prânz sau cină. E sănătos, ușor de făcut și potrivit pentru toată familia. Dacă vrei ceva diferit sau doar o mâncare gustoasă fără prea mult efort, cușcușul cu pulpe de pui e exact ce-ți trebuie.

Pulpe de pui cu smântână și ciuperci

Nimic nu se compară cu un sos cremos și delicios de ciuperci cu smântână. O combinație de arome și texturi potrivită pentru aproape orice fel de carne, de la cea de pui până la vită și porc. Astăzi vă propunem o rețetă de pulpe de pui cu smântână și ciuperci, potrivită pentru o cină în familie sau un prânz delicios. Puteți servi preparatul simplu sau cu mămăligă, sau orice altă garnitură vă place. 

Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin

4 pulpe inferioare de pui 200 ml supa 200 ml vin rosu 4 linguri pasta de rosii 8 rosii chery 2-3 catei de usturoi 1 crenguta rozmarin sare piper macinat

Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna

2 puplpe 1/2 kg ciuperci de toamna (ghebe) supa de pui 1 ceapa 50 g unt 2 catei de usturoi 200 g smantana sare piper cimbru patrunjel marar

Pui Nicoise

1 pahar vin alb 1/2 cana supa pui 4 pulpe fara pielita 4 catei usturoi 2 cepe mici oregano cimbru busuioc 2 ardei grasi 8 masline negre sare piper

Rulouri din pulpe de pui la cuptor

Rulourile din pulpe de pui la cuptor reprezintă o alternativă delicioasă și ușor de preparat la clasicele fripturi. Umplutura savuroasă și carnea fragedă se combină perfect, rezultând într-un preparat aspectuos și apetisant.

Pulpe de pui cu smântână - rețeta simplă și rapidă

Îți plac pulpele de pui? Încearcă varianta de pulpe de pui cu smântână pentru o masă irezistibilă! Descoperă rețeta și trucurile noastre pentru un gust autentic și o carne suculentă.

Pulpe de pui cu ciuperci și usturoi

Vrei să prepari o cină delicioasă și sățioasă, dar nu ai mult timp la dispoziție? Pulpele de pui cu ciuperci în sos cremos sunt soluția perfectă! 

Pui Crocant Cu Lamaie Si Cartofi

Cu doar sapte ingrediente, poti avea o cina consistenta, cu aroma de lamaie.

Pulpe de pui la cuptor, cu orez și ciuperci

Pulpe de pui la cuptor cu orez și ciuperci, o rețetă ușoară și delicioasă. Gătită în cuptor, această mâncare este perfectă pentru o cină sănătoasă în familie.

Pulpe de pui pe disc

10-15 pulpe de pui 1 kg de cartofi ulei sare si alte condimente dupa gust

Pui Cu Fasole La Cuptor

2 linguri ulei de masline 2 pulpe de pui 1 ceapa rosie 1 lingura pasta miso (optional) 350 ml supa de pui/apa 400g fasole verde (conserva) 200g fasole boabe (conserva) menta patrunjel busuioc

Pulpe de pui toscane

.4 pulpe superioare de pui .1-2 rosii .1 ceapa .3-4 catei de usturoi .ulei de masline .busuioc .oregano .salvie .sare ,piper

Pui Malaezian

Un pui aromat cu condimente asiatice, care va suprinde placut intreaga familie.

Măncare de mazăre cu pulpe de pui

Îți este poftă de o mâncare caldă și reconfortantă? Mâncarea de mazăre cu pulpe de pui este o alegere excelentă! Este un preparat clasic românesc, plin de savoare și ușor de făcut. În plus, este o masă completă și hrănitoare, ideală pentru orice zi a săptămânii.

Orez cu carne de pui și cartofi

Orezul cu pui și cartofi este genul de mâncare pe care îl faci rapid, fără bătăi de cap. E consistent, hrănitor și ai nevoie doar de câteva ingrediente pe care, cel mai probabil, le ai deja în bucătărie. Nu e nimic complicat – doar fierbi puiul, gătești legumele și amesteci totul într-o singură oală.

Pulpe de pui cu bulgur

Puiul cu bulgur este un preparat ușor, se face într-un singur vas și este inspirat de aromele savuroase ale bucătăriei turcești și mediteraneene.

Pulpe de rata in sos de vin rosu

2 pulpe de rata ( a ca. 350 g );200 ml vin rosu, de preferinta sec;200-250 ml supa de pui;1 lingurita cu virf de pasta de rosii;4 catei de usturoi;Sare;1/2 lingurita boabe de piper;2 cuisoare;4-6 frunze de salvie;ciuperci;patrunjel.

Pulpe de pui la gratar

2 kg de pulpe de pui intregi cu piele sare piper boia de ardei iute 2-3 catei de usturoi

Ostropel de pui după rețeta bunicii

Rețeta tradițională de ostropelul de pui care îți va aduce aminte de gustul copilăriei, datorită aromelor care se îmbină. Această rețetă autentică vă garantează cel mai bun ostropel de pui.

Pulpe de pui umplute,in foietaj

8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita 1 foaie aluat foietaj susan oregano ulei de masline 1 ardei gras rosu 3 linguri de cascaval ras 1 ou sare piper macinat

Pulpe de pui imbracate in bacon

4 pulpe de pui inferioare 8 felii bacon crud-uscat cimbru uscat sare piper macinat ulei de masline

Salata cu hribi si carne de pui

o bucata de pui (pot fi 2 pui fara piept si fara pulpe) 1 morcov o telina o radacina pastarnac o ceapa 2 castraveti murati 300 g hribi 3 cepe 1 cescuta otet,condimente maioneza obtinuta din 1 ou crud doua oua fierte 100 ml ulei

Pulpe de pui pe sare - rețetă simplă și delicioasă

Vrei să pregătești o cină delicioasă, dar nu ai mult timp la dispoziție? Pulpele de pui pe sare sunt soluția perfectă! Această rețetă este ușor de preparat și necesită doar câteva ingrediente simple.În plus, rezultatul este o friptură fragedă și aromată, care va încânta întreaga familie.

Pulpe De Pui Cu Usturoi Si Cartofi

500g cartofi noi 2 linguri ulei de masline 8 pulpe de pui 50g unt 2 catei de usturoi 1 ceapa rosie 1 lamaie 400g rosii cherry patrunjel

Supa picanta cu taitei si creveti

Cantitati pentru 2 l supa: o punga de legume congelate pentru ciorba de vacuta (se gasesc la casa taraneasca) 3-4 linguri de suc de rosii 400 gr. de creveti decorticati 3 cubulete baza supa de pui (eu am folosit maggi supa de gaina) taitei (eu am folosit 3 pachetele de taitei de la rollton fara sa adaug si condimentele si uleiul pentru supa din pachetele) ulei de masline sare piper boia iute

Pulpe de pui în marinadă de lapte

Dacă vrei pulpe de pui fragede și gustoase, încearcă această rețetă cu marinadă de lapte. Laptele frăgezește carnea și îi dă un gust deosebit. Rețeta este simplă și perfectă pentru orice masă.

Pulpe de pui pane - crocante și delicioase, gata în doar 25 de minute

Pulpe de pui pane: o rețetă clasică, ușor de preparat și mereu gustoasă, perfectă pentru o masă în familie sau cu prietenii.

Pulpe de pui cu morcov si usturoi

3 pulpe de pui 700-800 gr mocov 5 catei de usturoi sare si piper boabe 2 frunze dafin ulei

Pulpe de pui cu portocale și miere

Dacă v-ați plictisit de gustul banal de pulpe de pui simple, astăzi vă propunem o rețetă cu care nu aveți cum să dați greș. O porție de pulpe de pui marinate în suc de portocale și miere, cu o crustă crocantă și dulceagă.  Deși unii nu agreează ideea de mâncare dulce și sunt reticenți la combinația dintre carne și miere, aceasta ajută la caramelizarea cărnii, îi oferă o crustă crocantă și o aromă dulce subtilă, dacă aveți grijă la cantitate.  Astăzi vă propunem o altfel de rețetă de pulpe de pui marinate în suc de portocale cu miere. Pentru ca gustul să fie echilibrat și nu prea dulce, rozmarinul și usturoiul vin să dea aromă cărnii și astfel veți obține o cină sau un prânz delicios.

Ruladă din pulpe de pui dezosate. Rețetă delicioasă și ușor de preparat

Rețetă simplă și rapidă pentru o rulada de pui delicioasă și aromată, perfectă pentru orice ocazie.

Pulpe de pui la ceaun

Pulpe de pui la ceaun sunt savuroase, mai ales dacă este și plăcut afară pentru a putea sta în jurul focului și a vă distra în aer liber.

Pui in stil marocan cu linte

2 linguri ulei de masline,8 pulpe superioare de pui,2 catei usturoi,1 lingura chimion,1 lingura seminte de coriandru,1 lingura paprika dulce,1 ceapa mare,50 gr linte rosie,400 gr rosii,1 lingura ketchup.700 ml supa de pui,1 baton scortisoara,200 gr caise uscate,1 mana frunze de menta

Pulpe de pui in sos picant

8 pulpe de pui, 1 ceapa mica, 2 linguri de ketchup, sare, piper, 2 catei de usturoi, 1 dl. vin alb, 1 lingura mustar, nucsoara dupa gust, busuioc verde sau 1 lingurita de busuioc uscat;

Cel mai bun pui prăjit - rețetă după Jamie Oliver

Vrei un pui prăjit crocant și suculent, ca la restaurant? Jamie Oliver are secretul! Rețeta lui e simplă, rapidă și fără ingrediente complicate.

Pui cu masline , in stil italian

Carne de pui 6 linguri ulei de masline 5-6 cepe mici 3 catei usturoi 250 ml supa pui 250 ml vin alb citeva sardine din conserva 1 lamaie 70 g masline fara samburi patrunjel verde sare piper boia

Supă de pui cu tăiței de casă

Una dintre cele mai bune supe pe care le puteți prepara este cea de pasăre cu tăiței de casă. Este foarte gustoasă, aromată, sănătoasă și este remediul perfect pentru răceală. Supa cu tăiței se face foarte ușor, iar pentru un gust desăvârșit, folosiți tăiței făcuți în casă. Este important ca, dacă folosiți tăiței proaspeți, să îi adăugați în supă înainte de servire. Altfel vor absorbi foarte multă apă și se vor umfla. Tăițeii de casă pot fi făcuți în cantitate mare și lăsați la uscat, după care îi puteți păstra într-un recipient care să-i ferească de umezeală și folosi ulterior. 

Pulpe de pui cu rosii cherry la cuptor

5-6 pulpe de pui 6 felii salam chorizo sau slaninuta 200g rosii cherry 5 catei usturoi 1 ceapa rosie 3-4 fire ceapa verde 1 mana patrunjel proaspat oregano rozmarin sare si piper ulei de masline

Pulpe de pui umplute

pulpe de pui fara os telina (tulpina sau radacina) taiata julien morcov taiat julien cascaval taiat julien ardei rosu sau verde taiat julien putin ulei sare piper

Pulpe de pui marinate

4 pulpe pui1 lingura miere1 lingurita sarepiper boabe1 lingura mustar1 lingurita pasta de tomatecimbru uscat3 catei usturoiseminte susan1 pahar vin1 foaie de dafin3 linguri ulei de masline

Gulaș de pui la ceaun

Rețetă simplă de gulaș de pui la ceaun. Află cum să faci gulaș rapid și gustos.

Pulpe de pui cu ghimbir si gutui la cuptor

2 pulpe de pui sare si piper boia si curcuma ghimbir proasp~at feliat verdeat~a tocat~a optional 4 c~atei de usturoi zdrobiti 2 gutui 1 lingur~a de zah~ar ulei de m~asline

Pulpe de rata umplute

4 pulpe de rata, 4 felii de sunca Praga, carnea de pe oasele care se scot de la pulpe, cateva boabe de fistic, 1 galbenus, paine alba uscata, lapte, unt, 2 frunze de salvie, patrunjel, sare, piper, Pentru sos:4 polonice de fond de rata brun (asa zic ei in reteta, eu am pus la fiert grasimea si oasele de la pulpe, si am facut rapid o supa), 2 lingurite de otet balsamic, 1 pahar vin alb sec, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina (nu aveam), unt.