Cafeaua spune multe lucruri despre un om. La fel și semnul astrologic care îi guvernează viața. Pare greu de crezut, dar unele alegeri le facem inconștient, iar cafeaua este una dintre ele. Băutura cu care ne începem ziua nu este o alegere banală. Tipul de cafea care ni se potrivește cel mai bine și care ne place cel mai mult are la bază criterii mai profunde.

Berbec - Latte Macchiato

Ambițios și determinat, îți place să faci totul la potențial maxim. Un macchiato este alegerea ideală cu care să îți începi ziua, echilibrul perfect între gust puternic și cremos de cafea și lapte.

Taur - Dirty Chai

Pe jumătate pragmatic, pe jumătate idealist, taurul este o zodie de pământ care știe să țină lucrurile sub control și când și cât trebuie să riște. De aceea un shot de espresso, amestecat cu ceai de masala și lapte condensat este alegerea cea mai bună pentru a-l scoate din rutină.

Gemeni - Flavoured Latte

Îți place să stabilești legături cu alți oameni și să fii la curent cu lucrurile noi și la modă care se întâmplă în lume. Latte-urile de sezon, cum ar fi pumpkin spice toamna, sau gingerbread iarna, sunt perfecte pentru a-ți îndulci și energiza ziua.

Rac - Cafea făcută în casă

Acasă e locul unde te simți cel mai bine, iar loialitatea și compasiunea sunt calitățile care te caracterizează cel mai bine. O cafea făcută în casă, fix pe gustul tău, este modul ideal de a-ți începe ziua.

Leu - Espresso cu lapte

Ești orgolios și sigur pe tine, ești la curent cu tot ce mișcă și iei lucrurile în serios, așa că un espresso tare, cu puțin lapte condensat e alegerea cea mai potrivită pentru tine.

Fecioară - Cafea organică

Setea de aventură te caracterizează și știi să apreciezi lucrurile tradiționale, cât mai naturale. De aceea, cafeaua organică sau cea tradițională din diverse țări îți va da o notă de exotism cu care să-ți începi activitatea zilnică.

Balanță - Café au lait

Îți place să-i faci pe cei din jurul tău să se simtă bine, așa că ai nevoie de o cafea la fel de caldă cum e felul tău de a fi. Pui preț pe echilibru și armonie în viață, iar un cafe au lait îți va mângâia cel mai bine simțurile.

Scorpion - Americano

Complex și profund, scorpionul simte nevoia să fie mereu cel care deține controlul. De aceea nu există compromis atunci când vine vorba de cafea: un espresso concentrat, diluat cu puțină apă caldă îți va da încredere în tine pentru tot restul zilei.

Săgetător - Espresso

Îți place să spui verde în față ce gândești și nu te temi de consecințe. Ești tot timpul în mișcare, te plictisești repede și ai nevoie de ceva care să te energizeze rapid și eficient. De aceea, un shot de espresso este perfect pentru a te umple de energie, fără să te țină din loc prea mult timp.

Capricorn - Caffe Latte

Pragmatic, organizat, de încredere și blând, ești genul de persoană care ține cont de sfaturile altora și căreia îi place lucrul în echipă. Ai idei bune și ești determinat în tot ce faci, ești creativ, așa că apreciezi un latte bine făcut, cu model în spuma de lapte.

Vărsător - Iced Coffee

Ingenios, curios și vizionar, petreci mult timp gândindu-te cum să îmbunătățești lucrurile existente. De aceea, ceva banal nu te va mulțumi niciodată, așa că o cafea rece, cu gheață, este ideală pentru a te trezi la viață și a-ți da idei noi în fiecare zi.

Pești - Affogato

Cel mai visător din zodiac are nevoie de ceva pe măsură. Vezi lucrurile cum ar trebui să fie, nu cum sunt deja, nimic nu te distrage de la scopul tău și ești o sursă de energie pentru ceilalți. Pentru tine, o cupă de înghețată cu un shot de espresso ca topping poate fi la fel de bine cafeaua de dimineață, micul dejun sau desertul.