Sunt perfecti langa un Prosecco la cocktailuri sau petreceri.
Timp total 25 minute
Ingrediente
- 100g unt
- 100g faina
- 100g Roquefort), maruntita
- 50g seminte de susan
Mod de preparare
1. Folosind un robor de bucatarie, se amesteca untul si faina utilizate pana cand se aseamana cu pesmetul. Se adauga branza si se amesteca timp de cateva secunde. Se framanta amestecul o data sau de doua ori pentru a distribui uniform ingredientele, apoi se inveleste in folie de plastic si se raceste timp de aproximativ 20 de minute.2. Se incalzeste cuptorul la 180C. Se imparte aluatul in bucati mici si se ruleaza in bile de aproximativ 2,5 cm in diametru. Se imprastie semintele de susan pe o farfurie si se trec bilele prin ele pentru a le acoperi bine. Se pun in tava, la distanta, deoarece se vor aplatiza in cuptor. Se da la cuptor timp de 10 minute. Se lasa sa se raceasca si se servesc.