Crema de avocado cu brânză și usturoi este o alegere excelentă pentru micul dejun, pe post de gustare rapidă sau atunci când aveți de preparat un aperitiv.

Cremă de brânză cu avocado și usturoi

Avocado este un ingredient delicios în orice combinație, indiferent că vorbim de banalul guacamole, până la sosuri și chiar deserturi complexe. Poate fi savurat în orice combinație vă place, iar rețeta pe care v-o propunem astăzi este una pe cât de simplă, pe atât de gustoasă.

Crema de avocado cu brânză și usturoi se face repede și, pe lângă ingredientele recomandate, mai puteți adăuga ce condimente sau ierburi aromatice vă plac.

Timp total 15 minute

Ingrediente

  • 2 avocado bine copți
  • 200 g cremă de brânză
  • sare
  • piper
  • verdeață (opțional)
  • 2 căței de usturoi

Mod de preparare

Curățați cei doi avocado și puneți-i în blender. Pasați până când obțineți o cremă, apoi adăugați brânza cremoasă, sare, piper și usturoiul. Mixați din nou, până când totul se transformă într-o pastă omogenă.

Gustați și potriviți de sare și de piper. Decorați cu verdeață proaspăt tocată. Pasta poate fi păstrată în frigider pentru mai multe zile, în recipient închis ermetic.

Poftă bună!