Timp total 2 ore

Ingrediente

  • Ingrediente blat:
  • 7 oua
  • 7 linguri de apa
  • 14 linguri de zahar
  • 14 linguri de faina tip 000
  • jumatate de plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • Ingrediente crema:
  • 300g ciocolata
  • 100ml frisca lichida
  • 4 linguri zahar pudra
  • 200g margarina pentru prajituri
  • Ingrediente sirop:
  • 5 linguri zahar
  • o cana de apa
  • esenta de rom
  • Ingrediente gelatina:
  • eu am folosit gelatina de cirese din Germania,dar puteti folosi Tort-gelee rosu
  • Imgrediente decor:
  • 600 ml frisca lichida (depinde de marimea tortului frisca poate sa fie mai putina sau mai multa)
  • 1 plic Tort-gelee rosu
  • 1 plic gelatina
  • 200ml apa rece
  • pasta de zahar roz
  • 2 bomboane mari de ciocolata
  • un alt blat preparat la fel ca mai sus(blatul trebuie sa fie micut,din 3 oua)