Timp total 2 ore
Ingrediente
- Ingrediente blat:
- 7 oua
- 7 linguri de apa
- 14 linguri de zahar
- 14 linguri de faina tip 000
- jumatate de plic praf de copt
- esenta de vanilie
- Ingrediente crema:
- 300g ciocolata
- 100ml frisca lichida
- 4 linguri zahar pudra
- 200g margarina pentru prajituri
- Ingrediente sirop:
- 5 linguri zahar
- o cana de apa
- esenta de rom
- Ingrediente gelatina:
- eu am folosit gelatina de cirese din Germania,dar puteti folosi Tort-gelee rosu
- Imgrediente decor:
- 600 ml frisca lichida (depinde de marimea tortului frisca poate sa fie mai putina sau mai multa)
- 1 plic Tort-gelee rosu
- 1 plic gelatina
- 200ml apa rece
- pasta de zahar roz
- 2 bomboane mari de ciocolata
- un alt blat preparat la fel ca mai sus(blatul trebuie sa fie micut,din 3 oua)