Serile nu trebuie petrecute in bucatarie, ci alaturi de cei dragi. De aceea am gasit o reteta pentru care nu ai nevoie decat de 15 minute.
Timp total 20 minute
Ingrediente
180g paste 1 lingura ulei de masline 1 ceapa mica, tocata marunt 130ml smantana 1 lingura de hrean 1 lamaie - coaja rasa 1 lingura cu varf de capere, clatite 140g somon afumat, rupt in bucati mici, frunze de spanacMod de preparare
1. Se gatesc pastele intr-o cratita cu apa clocotita cu sare timp de 8-10 minute, pana sunt al dente. Intre timp, se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se caleste ceapa timp de 10 minute, pana se inmoaie.2. Se adauga smantana, hrean si coaja de lamaie. Se fierbe la foc mic timp de 3 minute, adaugand un strop de apa in cazul in care este nevoie. Se adauga capere, somon afumat si frunzele de spanac. Se asezoneaza cu piper negru.
3. Se scurg pastele, apoi se adauga sosul, se pun pe farfurii si se servesc cu felii de lamaie.