Timp total 1 oră
Ingrediente
- Ingrediente:
- Blat
- 75 ml ulei de alune (sau ce ulei aveti la indemana)
- 2 oua
- 1 galbenus
- 150 g ciocolata amaruie
- 125 g zahar brun
- 75 ml lapte de migdale (eu l-am preparat in casa)
- 175 g faina integrala
- Sirop:
- 1 ceasca apa calduta
- 2 linguri miere
- 1 picatura ulei esential de menta
- Crema:
- 1 cana de lapte
- 2 galbenusuri
- 2-3 linguri zahar brun
- 200 ml frisca lichida
- 1 cana frunze de menta proaspete
- 1 pliculet gelatina
- 60 ml apa
- 1/2 lingurita praf de spirulina (pentru culoare)
- Sos de merisoare:
- 1 ceasca merisoare proaspete
- 1/2 ceasca apa
- 1/2 ceasca zahar brun