Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Tarta cu dovleac
Timp total
1 oră și 30 minute
Ingrediente
250 g margarina pentru prajituri
200 g zahar
450 g faina
2 oua
1/2 plic praf de copt
1 praf de sare
1 lingurita scortisoara macinata
1300 g dovleac copt
zahar pudra
esenta de vanilie
Recomandări
1
Pogăcele cu brănză. Rețeta pentru gustări pufoase și sărate
2
Marinadă pentru porc. Cum marinezi carnea pentru cea mai bună friptură
3
Castraveți bulgărești în oțet - rețeta autentică
4
Mâncare de bame după rețeta turcească
5
Pastă de fasole - 5 rețete rapide și sănătoase
6
Zacuscă de fasole din Ardeal
7
Ciuperci pane de post - 3 rețete rapide și delicioase
8
Câte smochine poți mânca pe zi. Ce spun specialiștii
9
Chiftele de dovlecei la cuptor
10
Cartofi prăjiți cu ceapă - rețeta care a cucerit internetul
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă