Ciorba de pui cu usturoi si tarhon

Ciorba de pui cu usturoi si tarhon retete: cum gatesti ciorba de pui cu usturoi si tarhon si cele mai gustoase retete de ciorba de iepure cu tarhon, gaturi de curcan cu usturoi, ciulama de ciuperci cu usturoi, pulpe la cuptor cu usturoi, ciorba de pui cu iaurt, retete cu varza de bruxelles si pui, spaghete cu ciuperci si piept de pui, piept de pui cu smantana si marar, escalop de pui cu ciuperci si smantana, salata piept de pui cu maioneza si ceapa.

Ciorbă de porc cu tarhon și smântână

Ciorba de porc cu tarhon și smântână este o alegere excelentă pentru o masă delicioasă și sățioasă. Este o rețetă tradițională românească, simplă, cu ingrediente la îndemână, dar cu un gust care se face remarcat.

Pui cu tarhon

1 piept de pui (2 jumatati) 3 cepe verzi 1 catel de usturoi 1 lingura ulei 1 lingurita tarhon uscat 100 ml vin alb 100 ml smantana grasa pentru gatit 1/2 lingurita sare piper.

Pui Cu Tarhon Si Mustar

Puiul, cu o aroma delicioasa de telina, usturoi si cimbru, este umplut cu cartofi, devenind astfel un preparat perfect pentru un pranz cu familia sau prietenii.

Pui fiert cu sos cu tarhon

Pentru pui 1 pui curatat de piele 2 morcovi feliati 6 boabe de piper negru 1 foaie de dafin 1 ceapa tocata 1 mana de patrunjel proaspat tocat 1 lingura de tarhon maruntit 1 catel de usturoi decojit si zdrobit 3 lingurite sare Pentru sos 2 linguri unt 3 linguri faina 200 gr smantana 1 galbenus de ou

Pui Cu Ciuperci Si Tarhon

Sosul cremos, de tarhon, se potriveste perfect cu carnea de pui.

Ciorbă de pui cu tarhon

Ciorba de pui cu tarhon este o ciorbă clasică românească, perfectă pentru o zi răcoroasă sau când vrei ceva ușor și hrănitor. E atât de simplă încât o poate face oricine, chiar și cineva care nu are multă experiență în bucătărie.

Ciorbă de văcuță cu tarhon

Ciorba de văcuță cu tarhon este o mâncare tradițională românească, iubită pentru gustul său bogat și aroma inconfundabilă de tarhon.Este o ciorbă acrișoară, sățioasă și plină de savoare. Perfectă pentru o masă caldă în familie, mai ales în zilele răcoroase.

Piept de pui cu sos de tarhon

Pentru doua persoane:- 2 lingurite ulei infuzat cu usturoi- 2 cepe verzi mai groase sau 4 mai subtiri, taiate marunt- 1/2 lingurita de tarhon uscat- 2 fileuri de piept de pui, dezosate si dezpielitate- 1/4 lingurita sare- 100 ml frisca lichida- piper alb- 2 lingurite tarhon proaspat tocat, plus inca putin ( se poate inlocui cu patrunjel proaspat)- 70-80 ml vermut (sau vin alb)

Ciorbă de cartofi cu afumătură și tarhon

Descoperă rețeta de ciorbă de cartofi cu afumătură și tarhon. O ciorbă simplă, dar gustoasă și hrănitoare, cu un gust autentic ardelenesc.

Ciorbă de miel cu tarhon. Secretul gustului perfect

Ciorba de miel cu tarhon este un preparat tradițional românesc cu o aromă și un gust inconfundabil. Află cum să pregătești această ciorbă și descoperă beneficiile consumului de carne de miel.

Mancaruri din resturi de friptura

&icircn zona noastra a doua zi dupa nunta se face &quotzama acra&quot unde pot veni nuntasii si cu copiii. Ciorba servita e extraordinara pentru ca se face din friptura ramasa(de porc si pui) plus zarzavaturi si alte cele. Daca faci acasa o petrecere ram&acircn multe bucatele pe care le poti refolosi. &Icircn afara de ciorba am mai pregatit si o m&acircncarica delicioasa pentru felul doi. pentru ciorba: carne din friptura ceapa morcovi telina tarhon sare piper Pentru felul doi: 2 pulpe de pui fripte la gratar 2 bucati de carne de porc facute &icircn tava 1 legatura de ceapa verde 1 legatura de praz tinerel 1 conserva de rosii taiate 1 conserva de lapte de cocos 1 borcan de 800 ml de fasole verde fiarta verdeata condimente cajun ulei

Ciorbă de miel cu leuștean și orez

Ciorba de miel cu leuștean și orez este o mâncare tradițională românească are aduce un gust rafinat meselor de sărbători și este preferată în special de Paște.

Vol au vent cu pui

800g de aluat foietaj, 500g piept de pui, 250g de ciuperci o ceapa, un catel de usturoi 50 ml vin alb 500ml smantana dulce sare piper tarhon amidon.

Ciorbă de burtă - rețeta tradițională românească

Află cum să prepari cea mai bună ciorbă de burtă tradițională românească, cu o rețetă pas cu pas și toate secretele pentru un gust desăvârșit.

Mini-placinte cu carne de pui, ceapa si tarhon

Cantitate : 4 portii o375 gr aluat foietaj oulei de masline o2 pulpe de pui + 2 piepti de pui taiate in cubulete o3 tije de ceapa verde tocata sau 16 cepe mici 12 lasate intregi 4 tocate o1 lingura otet o125 ml vin alb o200 gr smantana grasa o1 lingurita faina de malai amestecata cu 1 lingura apa o2 lingurite frunze uscate si maruntite de tarhon

Iepure Cu Tarhon, Mustar Si Smantana

Cu un continut mic de colesterol, iepurele este o alegere perfecta pentru o cina usoara.

Blinele Cu Porumb Si Iaurt Cu Tarhon

Blinelele de porumb dulce sunt o mancare vegetariana delicioasa. Merg foarte bine servite calde, cu un iaurt cu tarhon si salata.

Ciorbă rădăuțeană de pui după rețeta originală

Descoperă cum să prepari o ciorbă rădăuțeană de pui ca la carte! Urmează rețeta originală, de la alegerea ingredientelor până la modul corect de a fierbe. Gust autentic garantat!

Porc Cu Tarhon

E gata in 20 de minute si nu contine foarte multe calorii.

Placinta Cu Pui Si Praz

Aceasta placinta cu praz este o reteta clasica pe care o poti gati pentru familie. Merge perfect langa o salata si un pahar de vin.

Ficatei De Pui Cu Sos Vanatoresc

Pt. 4 portii 600 g ficatei pui 1 ceapa mare 4 catei usturoi 4 ciuperci medii 100 g masline fara samburi 300 ml suc rosii 150 ml vin alb demidulce 5-6 cipoline conservate cimbru si tarhon sare si piper

Pui Dijon Cu Ciuperci

O reteta rapida cu arome de usturoi si tarhon.

Tarhon in otet

3 legaturi tarhon, 300 ml otet de vin, 2 lg sare mare

Pui umplut cu: ciuperci, costita si legume la tava

1 Pui 150 gr de ciuperci 150 gr de costita(kaizer sau slaninuta) 2 felii de paine( painea fara coaja) 1/2 cana de vin alb 1 legatura ceapa verde 5-6 catei de usturoi zdrobiti, 1 ceapa sare piper boia 50 gr de zahar brun 100 gr de pudra de usturoi cimbru tarhon

Mancare cu pui, ciuperci si masline

1 kg carne de pui 1 morcov 200 g masline 400 g ciuperci lamele (conserva) 100 ml ulei 100 g rosii in bulion 100 ml vin alb 3-4 catei usturoi delikat boia; cimbru tarhon

Ciorbă ardelenească de fasole verde (cu afumătură)

Dintre toate influențele din bucătăria românească, ciorbele ardelenești au un gust aparte. Și asta se datorează în general celor trei ingrediente-cheie: afumătura, tarhonul și boiaua de ardei. Sigur că puteți face ciorbe foarte gustoase și fără carne, dar gustul nu va mai fi același. Astăzi vă propunem o ciorbă ardelenească de fasole verde (sau galbenă, de care aveți la îndemână), aromată cu costiță afumată. Puteți renunța la costiță, dacă vreți să preparați varianta de post. 

Stroganoff de ciuperci cu tarhon

o20 gr unt o1 ceapa mare tocata o4 catei de usturoi tocati o450 gr mix de ciuperci injumatatite daca sunt mai mari o100 ml sherry o1 lingura tarhon tocat o140 gr iaurt gras oSare si piper dupa gust opaine prajita pentru servire

Supa de pui si ciuperci la Slow Cooker

2 morcovi 1 felie de telina 1 felie de gulie 1 ceapa mare alba 1 capatana de usturoi 1 radacina de patrunjel tarhon uscat maruntit 1 piept dezosat de pui fara piele 300 g ciuperci albe champignon sare si piper negru proaspat macinat 200 ml smantana dulce ulei de masline

Pulpe de pui la gratar cu fasole verde

2 pulpe pui 400 g fasole verde congelata 1 ceapa 1 morcov 100 ml ulei 100 ml apa piper boabe si piper macinat 2-3 catei usturoi boia cimbru delikat tarhon 1 lingura bulion 1 leg patrunjel

Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon

3 felii de antricot de vitel (600 g) o capatana usturoi 2 rosii 250-300 ml suc de rosii 100ml vin alb o lingura tarhon tocat marunt o lingurita otet de mere 5-6 piper boabe,4-5 boabe de coriandru 2-3 cuisoare,2 buc foi de dafin piper macinat,sare dupa gust,un varf de lingurita cu scortisoara,un varf de lingurita zahar sau miere de albine unt cu tarhon pentru uns feliile de carne (gasiti reteta postata atat pe site cat si pe blog) 2-3 linguri ulei de masline

Unt cu tarhon

Pentru un pachet de unt este nevoie de 3-4 lingurite de zeama de lamaie,2 legaturi de tarhon tocat foarte fin,eventual putina sare.

Mancare de dovlecei cu ardei copti

2 dovlecei, un catel de usturoi, 4 pulpe de pui, 5 rosii, rozmarin, tarhon, sare

Salata cu creveti si tarhon

3 rosii 5 castraveti mai mici 3-4 fire ceapa verde 200 gr creveti ulei de masline otet de mere,sare putin tarhon Salata pentru decor

Ciorbă de porc ardelenească

Ciorba de porc ardelenească este un fel de mâncare autohon gustos, hrănitor și sățios, ce se poate servi la prânz și la cină mai ales în zilele și serile reci de toamnă și de iarnă.

Varza cu tarhon

1 varza mica, 1 ceapa, sare, piper, vegeta, tarhon, ulei

Zeamă ardelenească de os afumat cu tarhon

Zeama ardelenească de os afumat cu tarhon este o ciorbă tradițională din Transilvania. Este gustoasă și sățioasă, perfectă pentru zilele răcoroase.Combinația de afumătură, legume proaspete și tarhon aromat o face irezistibilă.

Ciorbă de pui cu iaurt - remediul excelent pentru răceală (rețetă arăbească)

Ciorba de pui cu iaurt este o rețetă asemănătoare cu ciorba de pui a la grec, numai că aceasta este de inspirație arăbească. Gustul de smântână este înlocuit cu un gust acrișor, de iaurt, și cu o aromă orientală, dată de cumin (chimion). Ciorba de iaurt este un remediu foarte bun atunci când sunteți răciți sau gripați și vă ajută să vă puneți rapid pe picioare. Se face foarte simplu și se servește fierbinte, cu mult pătrunjel proaspăt sau mentă verde.

Ciorbă țărănească de pui. Rețeta clasică, cu multe legume

Vezi cum se prepară o ciorbă țărănească de pui, gustoasă și sănătoasă, cu multe legume și o explozie de arome și de culori în farfurie. Cea mai bună alegere pentru un prânz perfect.

Salata de oua cu tarhon

8 oua fierte de consistenta tare 3 linguri iaurt 3 linguri maioneza 3 cepe verzi 6 crengute de tarhon 3 castraveti murati 8 masline fara samburi sare piper

Parfait de ficat de pui cu stafide si vin dulce

***** Pentru mai multe retete noi nu uitati sa imi vizitai blogul : http://lauradfood.blogspot.com/ 50 gr stafide 30 ml vin dulce 50 gr unt 400 gr ficatei de pui curatati si spalati 1 catel de usturoi tocat 1 lingura tarhon maruntit 70 ml smantana sare si piper negru

Ciorbă de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec este una dintre cele mai gustoase și sățioase ciorbe pe care le puteți prepara. Nu este greu de făcut iar rețeta aceasta este fix ceea ce căutați!

Ciorbă de pui cu borș

Dintre toate ciorbele, cea de pui este cel mai simplu de făcut, foarte gustoasă și una dintre primele ciorbe pe care amatorii într-ale gătitului învață să le facă.  Dacă știi să faci ciorbă de pui, poți învăța foarte ușor să faci orice fel de ciorbă, pentru că poți înlocui carnea de pui cu una de curcan, porc, vită etc.  Ciorbele, în general, se împart în două mari categorii: dulci și acre. În funcție de gusturi, preferințe și carnea din care este făcută ciorba, puteți să adaptați gusturile și aromele. Astăzi vă propunem o ciorbă de pui acrișoară, cu borș și leuștean. Aveți nevoie de carne de pui, dar nu piept și pulpe, ci măruntaie, însemnând aripi, spate, organe. Puteți folosi borș la plic sau borș proaspăt. 

Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

3-4 radacini de morcov 2 radacini de pastarnac 2-3 radacini de patrunjel 1 radacina de telina (1/2 sau 1/4 daca e mare) 3-4 cartofi medii sau 2 mai mari 1 cutie mica cu mazare verde 1 cutie mica cu porumb dulce tarhon sare dupa gust Pentru sosul de maioneza: 4 oua fierte tari 1 ou crud 500 ml ulei de floarea soarelui 2-3 linguri de mustar sucul de la o lamaie 3 linguri de smantana dulce tarhon

Miel umplut

O jumatate de miel cu gat si pulpa superioara Organele de la un miel intreg 300 g ficat de pasare 4 oua 2 cepe 5 catei mari de usturoi 1 legatura marar verde 1 legatura patrunjel verde 2 legatura ceapa verde 2 legaturi usturoi verde 200 ml vin rosu 1 plic condimente pt miel 1 cub Knor pui ulei Tarhon Rozmarin Oregano Sare Piper

Salata clasica de cartofi cu tarhon

1 kg cartofi1 galbenus de ou1 lingurita mustar1 lingurita zahar100 g ulei1 lingura zema de lamaie sau otet, sare1 lingura patrunjel verde si marar tocatcateva foi de tarhon.

Ciorba taraneasca de legume

1 morcov potrivit 2 cepe uscate 1/2 legatura ceapa verde 1 dovlecel potrivit 2 cartofi 1 telina mica radacina si frunze 1 ardei gras verde 1 ardei capia rosu 1 albitura 1 mana de orez ½ kg rosii 2 cani corcoduse 1 legatura de leustean 1 legatura de patrunjel 2-3 oua 2 l apa Cateva linguri de pasta concentrata de tomate Sare sau vegeta Boia Tarhon Sana sau iaurt pentru servit

Fricasse de pui

1 kg carne de pui2 cepe tocate marunt25 g unt250 ml vin alb sectarhon, rozmarin, busuioc, cimbru, o foaie de dafin1 lingurita suc de lamaie75 ml frisca lichida3 linguri de patrunjel proaspat1 lingura de faina2 linguri de uleisare si piper dupa gust200 g ciupercijumatate de litru de supa de pui

Limonadă cu tarhon - rețetă unică și răcoritoare

Descoperă cum să faci limonadă cu tarhon, o băutură aromată și revigorantă. Rețeta pas cu pas, ideală pentru zilele călduroase!

Pui Circassian

Preparatul este de origine turceasca si iti va condimenta dupa-amiezile linistite din weekend.

Pui pe sticla la cuptor - cea mai bună și ușoară rețetă

Puiul pe sticlă la cuptor este o rețetă simplă, dar incredibil de gustoasă. Carnea iese fragedă și suculentă, iar condimentele îi dau o aromă intensă.În timpul coacerii, aburul din sticlă pătrunde în pui și îl face foarte moale și plin de savoare. La final, pielea devine crocantă și rumenă, iar gustul te va cuceri imediat.Este genul de mâncare pe care o pregătești pentru toată familia și de care nu te mai saturi.