Friptura cu dulceata de ardei iute

Friptura cu dulceata de ardei iute retete: cum gatesti friptura cu dulceata de ardei iute si cele mai gustoase retete de papanasi fierti cu smantana si dulceata, ardei copti cu sos de smantana, aperitive cu ardei copti, ardei umpluti de post, ardei umpluti de post reteta, ardei umpluti de post la cuptor, ardei umpluti fara orez, friptura de pui, friptura de mistret, friptura de cocos la cuptor.

Friptura Cu Dulceata De Ardei Iute

1kg carne de porc o ceapa 3 catei de usturoi sare piper enibahar si nucsoara macinate,foaie de dafin boabe de piper enibahar coreandru dulceata din ardei iute rozmarin un pahar de vin alb o cana apa 2-3 linguri ulei de masline

Dulceață de ardei iute și ceapă

Dulceața de ardei iute și ceapă este o rețetă simplă care combină gustul dulce cu un pic de picant. Această combinație de arome este perfectă pentru cei care iubesc mâncărurile cu un gust intens și doresc să încerce ceva nou.

Dulceața de ardei iute. Cea mai simplă rețetă

Dulceața de ardei iute este un amestec inedit și delicios de dulce și picant, având o consistență ușor lipicioasă. Rețeta este cât se poate de simplă.

Friptura de porc cu nectarine

1 nectarina1 castravete mare1 ardei iute1/2 ardei gras galbenpatrunjel verdesareuleicarne de porc condimente specifice pentru friptura sa porc sau traditionalul sare si piper

Orez picant

carnea de la un piept de cocos (taiata bucati mici) &frac12 cana orez integral 1 ceapa (tocata marunt) 1 morcov (taiat felii) 1 lingurita pasta ardei cu sare 1 lingurita dulceata de ardei iute (sau 1/2 ardei iute tocat) sare piper patrunjel verde tocat

Friptura picanta de pui

1 kg carne de pui (piept pulpe ciocanele) 1 ardei gras rosu 1 ardei peperoni sau iute rosu 7-8 rosii mici 7-8 catei de usturoi cateva fire de patrunjel 5 linguri ulei de masline condimente pentru friptura optional concentrat de ciuperci sare piper chili cimbru

Pulpa De Miel Cu Gem De Ardei Iute Si Rozmarin

Un preparat deosebit pentru o masa speciala.

Friptura de oaie

-o carcasa de oaie (27 kg.), -6 cepe mari, -4 capatane de usturoi, -1 plic praf de usturoi, -1 plic condimente de miel, -1 lingura boia de ardei iute, -1 lingura boia de ardei dulce, -2 linguri sare, - 1 lingura paprika dulce -1 lingura curry, -1 lingura cimbru, -1 lingura oregano, -1 lingura piper macinat -1 ardei iute, -1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume, -1 l vin alb.

Burgeri de creveți cu avocado

De când au revenit la modă burgerii, aproape că nu există restaurant în care să nu îi găsești, în formă clasică sau reinterpretați în maniere și gusturi care mai de care mai originale. Se pot face burgeri din orice, inclusiv din pseudo-cereale gen quinoa, fără să-ți dai seama că nu sunt făcuți din carne. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una mai aparte. Burgeri din creveți și avocado, potriviți pentru cei care nu consumă carne sau dacă v-ați plictisit de burgerul clasic, din carne de vită. Se fac ușor și sunt potriviți și pentru un barbecue party, așa că vă propunem să-i încercați măcar o dată. 

Sos rusesc pentru friptură

Sosul rusesc este un dressing foarte popular, care se folosește în general pentru sandwich-ul Reuben, dar nu numai. Se potrivește perfect și alături de o carne de vită sau pui, sau în orice combinație vă place. Este un sos delicios, ușor iute, cremos și cu multe ingrediente, astfel că atunci când îl gustați, vă face să vă întrebați ce conține. 

Friptura Glazurata Cu Miere Si Salsa De Mango

Salsa mango proaspata, cu putin ardei iute, completeaza perfect friptura suculenta la gratar.

Dulceață de gogonele pentru iarnă

Toamna este sezonul în care pregătim conservele pentru iarnă. Fie că vorbim despre murături, gemuri, dulcețuri sau compot, avem la îndemână o mulțime de fructe și legume pe care le putem transforma în conserve delicioase.  Astăzi vă propunem o rețetă atipică de dulceață de gogonele. Dacă aici v-am prezentat o rețetă de gogonele murate, a venit timpul și pentru o rețetă mai îndrăzneață de a prepara gogonelele pentru iarnă. 

Panna cotta cu vanilie și dulceață

Dintre deserturile fără coacere, panna cotta este o alegere delicioasă, cremoasă și foarte simplu de realizat. Se face ușor, dar aveți nevoie de răbdare pentru că necesită mult timp în care trebuie să stea la frigider înainte de a fi servită.  Astăzi vă propunem o rețetă de panna cotta pe care o puteți servi cu fructe proaspete, cu dulceață sau jeleu de fructe. Vă recomandăm să încercați combinația cu dulceață de fructe de pădure.

Harissa - pastă de ardei iute

Bucătăria orientală este extrem de bogată în arome și condimente, iar harissa este doar un exemplu. Celebra pastă de ardei iute a devenit cunoscută în toată lumea și se folosește atât la preparate clasice, cât și la sosuri sau ca atare, atunci când vreți ceva foarte iute.  Harissa se găsește în comerț, dar poate fi făcută și conservată foarte ușor și acasă. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente și veți obține o pastă de ardei foarte iute și concentrată, pe care o puteți folosi tot timpul anului. 

Pui marinat în stil grecesc

Un pui întreg, pregătit la grătar, la cuptor sau la rotisor, este o masă excelentă pentru întreaga familie, de la mic la mare. Dacă îi alăturăm o garnitură sau o salată preferată, obținem un fel de mâncare delicios, potrivit pentru orice ocazie.  Rețeta de pui marinat pe care v-o propunem astăzi este inspirată din bucătăria grecească. Carnea de pui este aromatizată cu ulei de măsline, lămâie, usturoi, oregano și poate fi pregătită la cuptor, pe grill sau pe grătar. 

Morcovi Cu Cimbru Si Ardei Iute

Morcovii cu pot fi garnitura perfecta langa o bucata de friptura, iar in acest fel poti sa eviti sa combini proteinele cu cartofii, care favorizeaza cresterea in greutate.

Mici de pește (crap) picanți

Transformă crapul într-un fel de mâncare inedit cu acești mici de pește picanți. Perfectă pentru grătar, această rețetă aduce un gust picant iubitorilor de pește.

Cornulete Cu Dulceata

2 cani de faina, jumatate de cana de untura, un ou, 2-3 linguri de smantana, dulceata (in loc de dulceata se poate folosi rahat taiat cubulete, miez de nuca prajita sau dulceata de prune amestecata cu nuca macinata), un pliculet de zahar vanilat, 200 gr de zahar pudra

Ulei cu ardei iute

1 sticla ulei2-3 bucati ardei iute

Friptură de miel în crustă – rețetă coreeană

Descoperă rețeta coreeană autentică de friptură de miel în crustă și savurează aromele asiatice într-un preparat gourmet. Pas cu pas, înveți cum să pregătești o friptură suculentă, învelită într-o crustă crocantă și condimente coreene, pentru o explozie de arome în fiecare mușcătură.

Pasta picanta de ton cu ceapa verde

- 1 cutie cu crema de branza Delaco "Ceva Fin" pufos- 1 cutie (circa 250 g) ton in suc propriu- 4 cepe verzi, tocate marunt- 1 lingura de mustar iute- sare- piper alb- 1/2 legatura de patrunjel, tocat marunt- 1/4 ardei iute rosu, tocat marunt- 1/4 ardei iute verde, tocat marunt- firisoare subtiri de ardei iute, pentru ornat- frunze proaspete de patrunjel, pentru servit- sampanie, sau vin spumant, pentru servit

Piept de pui picant la grătar

Rețeta perfectă pentru un piept de pui picant la grătar, suculent și aromat.

Friptura de curcan pe varza

O pulpa de curcan(900g) ,1.500kg varza acra,2 cepe uscate ,100ml ulei,piper colorat(alb,rosu,verde si negru),sare,100ml vin alb,o lingurita boia dulce de ardei. o punga Maggi pentru friptura.

Friptura de vita marinata la gratar

500 grame carne de vita 3 nuci 5-6 alune de padure 3 catei de usturoi o ceapa mai mica ardei iute verde 2 linguri ulei de masline o lingura de miere o lingurita zeama lamaie 100 ml vin rosu sare piper busuioc nucsoara patrunjel verde

Friptura De Porc Jamaicana

500 grame ceafa de porc 1 pahar vin rosu zeama de la o lamaie 30 ml ulei de masline 50 ml sos de soia 2 lingurite oregano 1 lingurita chimion 1 lingurita nucsoara 1 lingurita de scortisoara 1 ardei iute, tocat marunt sare, piper

Paine gustoasa cu pesto si ardei iute

275 g faina alba 275 g faina integrala 250 ml de apa calduta 2 plicuri de drojdie uscata 2 linguri de ulei de masline sare pesto ardei iute

Ciocănele de pui picante, marinate

Rețetă delicioasă de ciocănele de pui picante, marinate și fragede, perfecte pentru grătar, cuptor sau tigaie.

Dulceață de struguri negri. Rețeta din 3 ingrediente, gata în 30 de minute

Descoperă cum să faci dulceață de struguri negri folosind o rețetă tradițională și simplă. Gustul bogat și textura unică te vor încânta. Urmează pașii simpli și bucură-te de o dulceață deosebită!

Dulceață de mure fără zahăr

Dulceață de mure fără zahăr - rețeta ușoară și sănătoasă cu îndulcitori naturali, perfectă pentru a răsfăța familia fără a compromite stilul de viață sănătos!

Rata Adobo

Desi reteta originala se face cu pulpe de pui, aceasta versiune se face cu pulpe de rata pentru un plus de savoare.

Briose Cu Branza Cheddar, Ardei Iute Si Porumb

Daca vrei sa pregatesti un aperitiv special pentru mesele in familie, aceasta reteta este fix ceea ce iti trebuie.

Dulceata De Portocale

Nu mai arunca cojile de la portocale. Poti face un gem delicios din ele!

Cum să prepari un pui Shanghai perfect. Trucuri si sfaturi utile

Descoperă rețeta originală de pui Shanghai! Bucură-te de gustul unic al bucătăriei chinezești cu ingrediente proaspete și aromate.

Friptura de rata cu sos de cirese

Pentru friptura: &nbsppulpe si/ sau piept de rata Pentru sos: o ceapa tocata o cana cu cirese amare fara samburi (merg si ciresele rosii pietroase congelate asa cum am avut eu si le &quotajutam&quot cu putina dulceata de cirese amare) 120ml vin rosu sau sirop de struguri miere dupa gust. dc am pus sirop nu mai punem miere 120ml supa de pui 30g unt sare

Pulpe de pui la capac. Rețetă tradițională pentru un gust autentic

Învață cum să prepari pulpe de pui la capac, o metodă simplă pentru o carne suculentă și plină de savoare. Perfect pentru o cină în familie, această rețetă te va reconecta cu gusturile autentice românești.

Prajitura cu crema de cacao si dulceata de visine

Pentru blat: 5 oua110 gr zahar150 faina1 praf de copt2 linguri apa minerala1 zahar vanilatPentru crema de cacao: 2 linguri cacao1 ou200 ml lapte5 linguri zahar1 lingura faina100 gr untdulceata de visinePentru ornat: 200 ml frisca lichidavisine din dulceataornamente de ciocolatasirop din dulceata de visine(am amestecat putina dulceata cu apa )

Farfalle cu sos picant

400 g farfalle 2 cepe rosii bulion carne de pui ardei iute ketchup iute ulei de masline sare piper oregano

Cum să gătești friptura de porc perfectă

Tot ce trebuie să știți despre cum se gătește corect carnea de porc la cuptor, la tigaie, la slow cooker sau air fryer. Aflați cum să obțineți o friptură suculentă și crocantă la exterior.

Medalion De Porc Cu Chilli, Lamaie Si Smantana

Un preparat perfect pentru un pranz in familie.

Gulaș de porc - rețeta tradițională ungurească

O reteta picanta, potrivita pentru seri reci in care iti doresti sa lenevesti pe canapea.

Muschiulet De Porc Crocant Cu Orez Si Coriandru

250g mix de orez basmati si orez salbatic 5 linguri faina condimente chinezesti (optional) 2 oua 100g pesmet 500g muschi de porc, taiat in fasii de 1 cm 100ml ulei coriandru 4 fire ceapa verde 2 linguri otet 2 linguri sos de soia 1 ardei iute rosu

Vitel in sos picant

600 g carne de vitel(eu am avut muschiulet) 1 ardei gras rosu 2 cepe 2-3 catei de usturoi 1 pahar vin rosu sec 2-3 linguri pasta de tomate 2 linguri sos de soia 2-3 foi de dafin curry boia de ardei iute 1/2 ardei iute boabe de piper piper macinat 4 linguri ulei de masline patrunjel verde marar verde

Cartofi picanti

6 cartofi potriviti3 linguri ulei1 lingurita pudra de usturoi1/2 lingurita pudra de ghimbir1 ardei rosu iute1 ardei verde iutesarepiperboabe de piper

Friptură de porc la ceaun

Îți plac preparatele tradiționale românești? Atunci trebuie să încerci friptura de porc la ceaun! O rețetă simplă, cu ingrediente la îndemână, dar cu un gust autentic, de te lingi pe degete.Carnea fragedă, rumenită perfect în ceaun și aromată cu usturoi și cimbru, te cucerește de la prima îmbucătură. Și nu-ți face griji, rețeta noastră e simplă, explicată pas cu pas, așa că o poate pregăti oricine, chiar dacă n-ai mai gătit până acum.

Rata Condimentata Cu Sos De Coacaze Negre

Un preparat rapid si elegant pentru o cina in doi.

Dulceață de piersici

Gemurile, dulcețurile și compoturile sunt variante nemaipomenite pentru a vă bucura de aroma și parfumul fructelor proaspete pentru tot restul anului. O dulceață făcută corect va fi întotdeauna parfumată și fructele își vor păstra forma și textura, fără să se confunde cu siropul. Spre deosebire de gem și marmeladă, dulceața se fierbe foarte puțin, tocmai pentru ca siropul să intre în fruct și acesta să rămână cât mai ferm. Dulceața de piersici pe care v-o prezentăm astăzi este foarte simplu de făcut, delicioasă și este excelentă pe o felie de pâine prăjită cu unt. 

Frigarui de pui picante

Ingrediente (pentru 8 frigarui): 750 gr piept pui un ardei gras rosu (mare) doua cepe 32 ciupercute mici (doar palaria) Ingrediente pentru sosul picant: 100 ml ulei 100 gr mustar iute 1 lingura boia de ardei iute sare piper