Friptura cu dulceata de ardei iute

Friptura cu dulceata de ardei iute retete: cum gatesti friptura cu dulceata de ardei iute si cele mai gustoase retete de papanasi fierti cu smantana si dulceata, ardei copti cu sos de smantana, aperitive cu ardei copti, ardei umpluti de post, ardei umpluti de post reteta, ardei umpluti de post la cuptor, ardei umpluti fara orez, friptura de pui, friptura de mistret, friptura de cocos la cuptor.

Friptura Cu Dulceata De Ardei Iute

1kg carne de porc o ceapa 3 catei de usturoi sare piper enibahar si nucsoara macinate,foaie de dafin boabe de piper enibahar coreandru dulceata din ardei iute rozmarin un pahar de vin alb o cana apa 2-3 linguri ulei de masline

Friptura de porc cu nectarine

1 nectarina1 castravete mare1 ardei iute1/2 ardei gras galbenpatrunjel verdesareuleicarne de porc condimente specifice pentru friptura sa porc sau traditionalul sare si piper

Dulceata de ardei iute si ceapa

ceapa rosie,miereardei iuteulei de strugurisare

Friptura picanta de pui

1 kg carne de pui (piept pulpe ciocanele) 1 ardei gras rosu 1 ardei peperoni sau iute rosu 7-8 rosii mici 7-8 catei de usturoi cateva fire de patrunjel 5 linguri ulei de masline condimente pentru friptura optional concentrat de ciuperci sare piper chili cimbru

Dulceața de ardei iute. Cum se prepară și cu ce se servește

Dulceața de ardei iute este un amestec inedit și delicios de dulce și picant, având o consistență ușor lipicioasă. Rețeta este cât se poate de simplă.

Orez picant

carnea de la un piept de cocos (taiata bucati mici) &frac12 cana orez integral 1 ceapa (tocata marunt) 1 morcov (taiat felii) 1 lingurita pasta ardei cu sare 1 lingurita dulceata de ardei iute (sau 1/2 ardei iute tocat) sare piper patrunjel verde tocat

Friptura Edithiana

Pulpe de pui, lapte, ulei, sare, un ardei iute si usturoi, verdeata

Sos rusesc pentru friptură

Sosul rusesc este un dressing foarte popular, care se folosește în general pentru sandwich-ul Reuben, dar nu numai. Se potrivește perfect și alături de o carne de vită sau pui, sau în orice combinație vă place. Este un sos delicios, ușor iute, cremos și cu multe ingrediente, astfel că atunci când îl gustați, vă face să vă întrebați ce conține. 

Friptura Turnulet,

1/2 kg de carne de porc(fara grasime) 200 grame de cartofi sau 1-2 dovlecei 2 oua 2-3 linguri de faina sare piper Dressingul se face din: 1ceapa, 1 morcov, 2 linguri dulceata de visine, 2-3 catei usturoi 1 lingura sos tomat, 1/2 ceasca de apa Decor: bucatele de ardei verde si visine din dulceata

Friptura de oaie

-o carcasa de oaie (27 kg.), -6 cepe mari, -4 capatane de usturoi, -1 plic praf de usturoi, -1 plic condimente de miel, -1 lingura boia de ardei iute, -1 lingura boia de ardei dulce, -2 linguri sare, - 1 lingura paprika dulce -1 lingura curry, -1 lingura cimbru, -1 lingura oregano, -1 lingura piper macinat -1 ardei iute, -1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume, -1 l vin alb.

Pui picant cu legume si orez

600 g piept pui dezosat200 g orez (bob prefiert)1 morcov1 dovlecel1 ceapa rosie1 ardei iute1 ardei verde1 ardei capia1 ardei galben1 catel usturoi1 ardei portocaliu California100 ml ulei masline50 ml sos soiao lingura condimente pentru friptura4-5 frunze menta proaspatapiper macinat

Friptura Glazurata Cu Miere Si Salsa De Mango

Salsa mango proaspata, cu putin ardei iute, completeaza perfect friptura suculenta la gratar.

Friptura de Mare

Piept de pui Mar golden Busuioc verde Piper Oregano Ulei de masline Smantana Boia sau Ardei iute praf (foarte picant)

Muschi De Porc Cu Sos De Afine

Pare un preparat sofisticat, insa e foarte simpu de facut si este perfect pentru sarbatori.

Pui marinat în stil grecesc

Un pui întreg, pregătit la grătar, la cuptor sau la rotisor, este o masă excelentă pentru întreaga familie, de la mic la mare. Dacă îi alăturăm o garnitură sau o salată preferată, obținem un fel de mâncare delicios, potrivit pentru orice ocazie.  Rețeta de pui marinat pe care v-o propunem astăzi este inspirată din bucătăria grecească. Carnea de pui este aromatizată cu ulei de măsline, lămâie, usturoi, oregano și poate fi pregătită la cuptor, pe grill sau pe grătar. 

Friptura simpla din ceafa de porc

1 kg. ceafa de porc o capatana de usturoi 3 foi de dafin o lingurita boia de ardei ( iute sau dulce) sare piper boabe 2 linguri de ulei

Friptura de curcan pe varza

O pulpa de curcan(900g) ,1.500kg varza acra,2 cepe uscate ,100ml ulei,piper colorat(alb,rosu,verde si negru),sare,100ml vin alb,o lingurita boia dulce de ardei. o punga Maggi pentru friptura.

Dulceață de gogonele pentru iarnă

Toamna este sezonul în care pregătim conservele pentru iarnă. Fie că vorbim despre murături, gemuri, dulcețuri sau compot, avem la îndemână o mulțime de fructe și legume pe care le putem transforma în conserve delicioase.  Astăzi vă propunem o rețetă atipică de dulceață de gogonele. Dacă aici v-am prezentat o rețetă de gogonele murate, a venit timpul și pentru o rețetă mai îndrăzneață de a prepara gogonelele pentru iarnă. 

Mix de friptura de pasare cu ghimbir si legume

o pulpa de curcan 3 pulpe de pui 10 cm ghimbir proaspat zeama de la o lamaie 1 ardei iute 1 ardei kapia 1 caciulie usturoi 3 linguri sos de soia 200 ml vin alb sare piper negru Kotany 2 morcovi 2 dovlecei 100 g fasole verde 1 ceapa rosie 8 ciuperci proaspete 50 g unt cateva fire patrunjel verde

Panna cotta cu vanilie și dulceață

Dintre deserturile fără coacere, panna cotta este o alegere delicioasă, cremoasă și foarte simplu de realizat. Se face ușor, dar aveți nevoie de răbdare pentru că necesită mult timp în care trebuie să stea la frigider înainte de a fi servită.  Astăzi vă propunem o rețetă de panna cotta pe care o puteți servi cu fructe proaspete, cu dulceață sau jeleu de fructe. Vă recomandăm să încercați combinația cu dulceață de fructe de pădure.

Friptura de pui inabusita cu mamaliguta

1,5 kg pui (pulpe piept aripi) 60-70 ml ulei 1 capatana usturoi 1 morcov cateva feliute de ardei gras 2-3 fire patrunjel sare piper curry condimente pentru friptura 1 cub/lingurita concentrat pui/legume

Friptura la capac cu ardei

-700 gr pulpa de porc -1 ardei (ardei gras) -usturoi -ulei -vegeta sare piper -apa -varza acra

Paste cu brie si dulceata de ardei iuti

300 gr spaghetti 200 gr branza brie dulceata de ardei iuti un praf sare 2 linguri ulei masline

Friptura de pui la coptor in vas de lut

un pui gril de 2kg ,o lingura de ulei sara ,piper si condimente pentru pui( Galeo) ,3,4 foi de dafin ,sase catei de usturoi boia de ardei iute si o cana de apa.

Harissa - pastă de ardei iute

Bucătăria orientală este extrem de bogată în arome și condimente, iar harissa este doar un exemplu. Celebra pastă de ardei iute a devenit cunoscută în toată lumea și se folosește atât la preparate clasice, cât și la sosuri sau ca atare, atunci când vreți ceva foarte iute.  Harissa se găsește în comerț, dar poate fi făcută și conservată foarte ușor și acasă. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente și veți obține o pastă de ardei foarte iute și concentrată, pe care o puteți folosi tot timpul anului. 

Friptura cu legume gratinate

1 kg carne de porc, 1 kg carne de gaina, 3 morcovi, 3 ardei, 3 cartofi, o vanata, un dovlecel, 2 cepe, sare, piper, condimente pentru friptura, 50 ml ulei de masline, 100 ml vin

Friptura de vita marinata la gratar

500 grame carne de vita 3 nuci 5-6 alune de padure 3 catei de usturoi o ceapa mai mica ardei iute verde 2 linguri ulei de masline o lingura de miere o lingurita zeama lamaie 100 ml vin rosu sare piper busuioc nucsoara patrunjel verde

Morcovi Cu Cimbru Si Ardei Iute

Morcovii cu pot fi garnitura perfecta langa o bucata de friptura, iar in acest fel poti sa eviti sa combini proteinele cu cartofii, care favorizeaza cresterea in greutate.

Friptura De Porc Jamaicana

500 grame ceafa de porc 1 pahar vin rosu zeama de la o lamaie 30 ml ulei de masline 50 ml sos de soia 2 lingurite oregano 1 lingurita chimion 1 lingurita nucsoara 1 lingurita de scortisoara 1 ardei iute, tocat marunt sare, piper

Piept de porc la gratar cu cartofi natur

600 g piept de porc feliat 400 g cartofi 1 capatana de usturoi cateva fire patrunjel verde 1 ardei peperoni nu prea iute 2 linguri ulei 2 lingurite ulei de masline 1 lingurita zahar sare piper paprika cimbru condimente pentru friptura

Friptura de rata cu sos de cirese

Pentru friptura: &nbsppulpe si/ sau piept de rata Pentru sos: o ceapa tocata o cana cu cirese amare fara samburi (merg si ciresele rosii pietroase congelate asa cum am avut eu si le &quotajutam&quot cu putina dulceata de cirese amare) 120ml vin rosu sau sirop de struguri miere dupa gust. dc am pus sirop nu mai punem miere 120ml supa de pui 30g unt sare

Pilaf de orez picant

1 pui, 2 ardei grasi, 3 morcovi, 1/2 telina, 1 cana orez, vegeta, 2 lg ulei, 1 ceapa, 1 lg boia de ardei iute sau un ardei iute

Lasagna delicioasa

1 kg carne tocata porc si vita foi lasagna 750 g mozzarella 200 g parmezan ½ ardei gras rosu 1 morcov mic 1 ceapa mica 10 frunze busuioc boia ardei iute oregano ardei iute tocat (peperoncino) 2 + 5 catei usturoi suc de rosii delikat sare

Friptura de porc cu mere la cuptor

4 bucati cotlet de porc 8 cartofi noi 2 rosii 1 ardei rosu 1 ceapa mare 2 morcovi 2 catei de usturoi ulei de masline sos de soya sos worchester 1 cana jumate vin alb 3 mere boia busuioc sare piper condimente pentru friptura

Cornulete Cu Dulceata

2 cani de faina, jumatate de cana de untura, un ou, 2-3 linguri de smantana, dulceata (in loc de dulceata se poate folosi rahat taiat cubulete, miez de nuca prajita sau dulceata de prune amestecata cu nuca macinata), un pliculet de zahar vanilat, 200 gr de zahar pudra

Ulei cu ardei iute

1 sticla ulei2-3 bucati ardei iute

Creveti cu usturoi (reteta GoodFood)

Pt. 2 portii: 1.5kg creveti congelati (necuratati) 1 ardei rosu gras 8-10 catei usturoi 5 linguri ulei masline (eu am combinat si cu unt si e ok) 1 varf cutit fulgi ardei iute sau un ardei iute uscat sare patrunjel 1 jumatate de lamaie

Friptura de curcan in vin cu piure de cartofi si chutney de merisoare

800 g carne de curcan 300 ml vin 3-4 linguri sos Worcester 200 g merisoare 20 g unt un varf cutit ardei iute macinat 1 lingurita rasa piper macinat 2-3 linguri miere 1 lingurita vegeta bio 2-3 linguri zeama de grephfruit rosu

Pasta picanta de ton cu ceapa verde

- 1 cutie cu crema de branza Delaco "Ceva Fin" pufos- 1 cutie (circa 250 g) ton in suc propriu- 4 cepe verzi, tocate marunt- 1 lingura de mustar iute- sare- piper alb- 1/2 legatura de patrunjel, tocat marunt- 1/4 ardei iute rosu, tocat marunt- 1/4 ardei iute verde, tocat marunt- firisoare subtiri de ardei iute, pentru ornat- frunze proaspete de patrunjel, pentru servit- sampanie, sau vin spumant, pentru servit

Friptura de curcan cu vin la tava

1 pulpa superioara de curcan (1,2-1,5 kg) 1 ceapa 1 ardei gras rosu 1 peperoni nu prea iute 1 capatana de usturoi 2 pahare de vin rosu 1 crenguta de cimbru 1 rosie 1 dovlecel mic cateva fire de patrunjel cateva frunze de spanac sau loboda sare piper cimbru paprika 2 cuburi/lingurite concentrat de pui

Sos de ardei iute cu usturoi

500 gr ardei iute 6-8 catei de usturoi (de ce le zice oare catei?!) 4 linguri otet 1 lingurita sare 1 lingura zahar

Friptura din pulpa dezosata de curcan

2 pulpe superioare de curcan 1 foaie dafin 5 catei de usturoi(taiati feliute) 1 bucata scortisoara cartofi ulei delikat putina boia iute piper sare

Friptura la tava

250-300 g friptura de porc slaba, 1 kg de cartofi, Pentru ghiveci: 1 ceapa mare, 1 lingura de untura de porc, 500 g ardei verde, 250 g rosii (iarna 300 g din conserva sau ghiveci de casa), sare, maiorana, ulei pentru prajitul cartofilor.

Pui la punga knorr

- un pui intreg sau transat dupa preferinte - 1 plic punga magica knorr pentru friptura de pui picant - 1 lingurita mustar iute

Paine gustoasa cu pesto si ardei iute

275 g faina alba 275 g faina integrala 250 ml de apa calduta 2 plicuri de drojdie uscata 2 linguri de ulei de masline sare pesto ardei iute

Spaghete cu usturoi, ulei si ardei iute

Ingrediente pt. 4 persoane: 350 gr spaghete 2 catei de usturoi patrunjel ulei de masline ardei iute.

Friptura de vitel in sos negru

-300 g carne vitel -1 ceapa rosie -6 graunti de usturoi -1 pahar vin negru(zaibar) -sare piper -1/2 morcov -1/2 cartof dulce yam -2 ardei capia rosii -1/2 pahar pasta de rosii -marar si patrunjel verde -4 masline negre -1 punga magica knorr pentru friptura de pui sau porc cu vin

Ghiveci picant

6-7 cartofi1 telina mica2 morcovi1-2 ardei grasi1 ardei iute2 cepe1 cana fasole boabe fiarta2-3 foi de dafin1 cutie cu rosii decojite2-3 linguri pasta de tomate500 ml supa de legumeuleiboia de ardei iuteboabe de pipersare, piper macinat

Briose Cu Branza Cheddar, Ardei Iute Si Porumb

Daca vrei sa pregatesti un aperitiv special pentru mesele in familie, aceasta reteta este fix ceea ce iti trebuie.

Dulceata De Portocale

Nu mai arunca cojile de la portocale. Poti face un gem delicios din ele!