Fursecuri rapide cu gem

Fursecuri rapide cu gem retete: cum gatesti fursecuri rapide cu gem si cele mai gustoase retete de fursecuri cu gem de prune, prajitura raioasa cu gem, coltunasi cu gem de post, fursecuri cu musli, fursecuri fragede cu dovleac, gogosi rapide cu drojdie, fursecuri simple, fursecuri grecesti, retete cu carne tocata rapide, retete rapide.

Fursecuri rapide cu gem

Ingrediente pentru aprox. 50 de fursecuri: 1. 160 gr unt 2. 170 gr zahar 3. 2 cani si jumatate de faina 4. 1 ou 5. o lingurita praf de copt 6. esenta vanilie 7. gem de care-ti place dar sa fie mai solid (eu am folosit de zmeura)

Fursecuri regale cu gem

250 g unt,100 g zahar,350 g faina,coaja de la o lamaiegem

Fursecuri cu gem

140g faina pentru prajituri 50g alune de padure 110g unt 50g zahar 1 ou 1 varf cutit praf de copt gem de coacaze rosii gem de caise

Fursecuri cu nuci și gem. Un deliciu clasic, pe gustul tuturor

O rețetă ușoară de fursecuri cu nuci și gem, făcute cu doar o mână de ingrediente simple. Vezi rețeta pas cu pas.

Biscuiti dulci cu gem

1 kg biscuiti compot de fructe gem

Tarte Cu Gem

Tartele cu gem sunt ieftine si usor de facut pentru zilele cand ti-e pofta de ceva dulce, dar nu vrei sa stai toata ziua langa cuptor.

Inimioare cu gem

300g faina, 1 praf de sare, 150g unt, 150g zahar pudra, 50ml lapte dulce, gem de caise

Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura

125 gr unt 1 cup de zahar 1 ou 2 cup de faina 1 1/2 lingurita de praf de copt 1/4 lingurita sare 1/2 cup nuca de cocos 1/2 cup gem de zmeura

Fursecuri Cu Gem De Piersici

100 gr zahar 250 gr margarina pentru copt 450 - 500 gr faina 1 ou intreg 1 lingurita praf de copt 1 praf de sare (varf de cutit) coaja rasa de la o portocala 50 ml lapte pentru umplutura 225 gr gem de piersici/caise pentru glazura 50 gr zahar putin lapte

Biscuiti cu gem de caise

250 g faina 110 g zahar pudra 2-3 linguri zahar pentru pudrat 100 g unt 1 ou 1 lingura lapte 1 -2 linguri gem de caise

Fursecuri Cu Gem De Zmeura

Nimic nu se compara cu dulciurile care se prepara rapid. Pentru aceasta reteta ai nevoie de doar 30 de minute.

Fursecuri cu gem si nuca

- 200 gr unt - 100 gr zahar - 1 lingura smantana - 1 galbenus - 300 gr faina - 1 lingurita rasa praf de copt - 1/2 lingurita pudra de vanilie Bourbon - gem de fructe (dupa preferinta) - nuci/alune/migdale tocate

Fursecuri fragede cu gem de prune

- 125 gr unt - 1 lingura zahar - 1/2 lingurita praf de copt - un varf de sare - 2 linguri apa rece - 200-250 gr faina - gem de prune pentru umplutura - zahar pudra pentru pudrat

Fursecuri cu nuci si magiun de prune

120 g unt la temperatura camereiun ou70 gr zaharun plic zahar vanilat150 g faina100 g nuci1/2 lingurita praf de coptun praf de saregem de prune (magiun)

Fursecuri fragede cu nuca si gem

100 gr untura 150 gr margarina 100 gr zahar 2 oua 160 gr nuca macinata 1 praf de copt 1 esenta rom 550-600 gr faina 1 lingura coaja de portocala rasa zahar pudra gem de prune

Inghetata Cu Unt De Arahide Si Fursecuri

Un desert care este gata in numai 15 minute, insa adevarata provocare este sa ai rabdare sa inghete.

Fursecuri cu fulgi de ovăz, banane și ciocolată

Fursecuri cu fulgi de ovăz, banane și ciocolată. Descoperă modul simplu de a prepara aceste fursecuri, perfecte pentru micul dejun sau pentru o gustare dulce.

Cheesecake cu gem de zmeură, la pahar

Cheesecake-ul la pahar cu gem de zmeură este un desert rapid, fără coacere, care impresionează prin simplitate și gust. Prepararea durează câteva minute, iar rezultatul este delicios și arată spectaculos în pahare transparente. E perfect pentru momentele când vrei ceva dulce și rapid, dar care să arate bine și să fie gustos.

Fursecuri umplute cu gem de prune

1 pachet margarina 120 gr zahar pudra 1 lingurita praf de copt 2 linguri zeama de lamaie coaja rasa de lamaie 1/2 lingurita anason macinat un praf de sare 400-450 gr faina 1 borcan mic gem de prune 1 lingurita coaja rasa de portocala

Cornulețe fragede cu gem

Cornulețele de casă fragede cu gem pot transforma o zi obișnuită într-o sărbătoare. Se pregătesc din doar câteva ingrediente, ce se găsesc aproape tot timpul în cele mai multe bucătării din țară.

Trandafirasi

- 250 g faina,- 1 praf sare, - 200 g margarina, - 75 zahar pudra, - 1 galbenus ou, - 40g fulgi migdale, - 100 g marmelada portocale (sau gem de caise si visine).

Inimioare de ziua indragostitilor

125 g unt,2 galbenusuri,100 g zahar farin,250 g faina,2 linguri lapte,gem de capsuni pentru umplutura,gelatina rosie pentru decor

Fursecuri cu unt și ciocolată. Ies fragede de fiecare dată

Toată lumea are nevoie de o rețetă clasică de fursecuri cu unt și ciocolată, iar aceasta este preferata noastră.

Fursecuri cu stafide și unt

Fursecurile cu stafide sunt perfecte pentru perioada Sărbătorilor de iarnă. Modul de preparare este cât se poate de ușor și durează foarte puțin.

Fursecuri cu fulgi de ovăz și stafide

Aceste fursecuri sunt pline de fulgi de ovăz și stafide, pentru o gustare sănătoasă, între mese. Merg perfect si înmuiate în lapte.

Biscuiti Cu Martipan Si Caise

50g caise uscate 200g martipan 200g faina 150g zahar 100g unt 1ou gem de caise si ceva ciocolata topita

Deliciu cu mere si bezea

4 fursecuri mari, 4 mere, dulceata de capsuni, 4 albusuri, 150 gr. zahar.

Negresă cu gem și bezea

Negresa este o prăjitură foarte populară în bucătăriile internaționale și nu numai. Există o mulțime de variante de a o prepara: simplă, cu nuci, alune, dulceață sau cremă. Astăzi vă propunem o variantă de negresă mai altfel, cu gem și bezea, delicioasă, ușor de făcut și foarte apetisantă. Contrastul dintre blatul negru si bezeaua albă o face să arate foarte bine și să fie potrivită pentru aproape orice ocazie. 

Cornulețe de post cu margarină

Această rețetă este perfectă pentru a prepara cele mai fragede cornulețe de post, cu margarină, pudrate cu zahăr, ce vi se vor topi în gură!

Bocconotti

•100 g unt moale •1 ou •1 galbenus •2 linguri zahar farin •esenta de vanilie •un praf de sare •10 g drojdie •1 lingura lapte dulce •200-250 g faina Pentru umplutura: •ciocolata sau gem Pentru decor: •zahar farin

Fursecuri fluturi, flori, omizi

1 cup unt moale, vanilie, ½ cup zahar pudra, 2 ¼ cups faina, ¼ lgt sare, glazura, coloranti, bombonele

Fursecuri glazurate

250 g unt,100 g marzipan,2 galbenuse,100 g zahar,1 plic zahar vanilat,300 g faina.

Fursecuri Oaca-Oaca

250 g margarina,125 g zahar pudra,2 galbenusuri,1 albus,150 g amidon,200 g faina,1 praf de sare,1 zahar vanilat,ciocolata,stafide,migdale (optional)

Fursecuri de sarbatoare

250 g faina, 50 g amidon,sau 1 pachet praf de budinca de vanilie 1 ou, 150 g zahar, 200 g unt, coaja rasa de la 1 lamaie faina pentru intins gem de caise 50 g ciocolata zahar pudra 2 lingurite de unt de arahide

Button cookies - Fursecuri nasturei

75 g unt,50 g zahar pudra,1 galbenus de ou,125 g faina,2 linguri lapte,esenta de vanilie,scortisoara,cardamon.

Rulouri cu gem cu aluat de foietaj

Descoperă cum să faci rulouri cu gem folosind aluat de foietaj! O rețetă simplă și rapidă pentru un desert perfect, ideal pentru orice moment al zilei.

Fursecuri monti

1 cana de faina integrala1 cana de tarate1/2 plic drojdie uscata2 linguri de fructoza

Gem de coacaze

1 kg coacaze, gelatina, 400 g miere/litru

Fursecuri cu nuca de cocos

140gr margarina,140gr untura,faina cat cuprinde,140gr zahar,esente,3 oua,nuca de cocos colorata,hartie de copt

Fursecuri de catifea

250g faina 1 ou 70 g unt 130 g zahar 70 ml. lapte 1 lingurita amoniac 2 pliculete vanilie 1 varf lingurita sare

Gem

Gem de morcovi

Morcovii pot fi folosiţi cu succes la prăjituri, iar gemul din aceste rădăcinoase este pur şi simplu divin.

Prajitura Arlechin

Aluat: 500 g faina 200 g unt 2 oua 150 g zahar 1 lingura smantana 1 plic praf de copt 1 praf sare Umplutura: 5 linguri gem de caise 5 linguri gem de prune 5 linguri gem de capsune/fructe de padure Topping: 2 galbenusuri 60 g zahar pudra vanilat bombonele colorate

Fursecuri fragede cu nuca

250 g nuca 250 g faina 250 g zahar pudra 250 g unt 1 ou

Gem

Gem de prune (magiun) fără zahăr

Gem de prune fără zahăr, simplu, sănătos și fără conservanți, care se face dintr-un singur ingredient: prune. Vezi cum se prepară.

Fursecuri in forma de cadouri

100g unt, 100g zahar pudra, 1 galbenus de ou, 130g faina + inca 115g, 15g cacao, esenta de vanilie

Prajitura Cu Gem De Rubarba

O tarta foarte usor de facut, cu gem si ovaz, potrivita langa o cana de cafea fierbinte, dimineata.

Fursecuri de casa

350g.faina 1 margarina Rama Maestro 1 ou 150g.zahar 100g.nuca de cocos (la plic) un praf de sare vanilie coaja de lamaie esenta de cocos (dupa gust) dulceata peltea sau gem pentru umplut (eu am folosit peltea de gutui si dulceata de soc) zahar pudra vanilat pentru ornat

Tarta cu gem de capsuni

1 pac.Mix 9 torturi Dr.Oetker 200 g margarina 1 ou 300 g gem capsuni 100 g zahar pudra 1 lingura faina

Cornulețe cu osânză. Ies fragede și pufoase (rețetă româneacă)

Cornulețele cu osânză sunt un desert tradițional românesc pe care mulți îl pregătesc de sărbătorile importanete, cum ar fi Crăciunul sau Paștele. Cornulețele cu osânză ies foarte pufoase și fragede și se topesc în gură.

Fursecuri in 3 culori

125 g unt 1 ou 100 g zahar 2 linguri lapte 200 g faina esenta de vanilie 1 lingurita praf de copt 1 lingura cacao capsuni(sau colorant rosu) nuca de cocos