Prajitura cu mac si glazura de ciocolata

Prajitura cu mac si glazura de ciocolata retete: cum gatesti prajitura cu mac si glazura de ciocolata si cele mai gustoase retete de negresa cu glazura de ciocolata si nuca, negresa insiropata cu glazura de ciocolata, prajitura cu banane si ciocolata, prajitura cu piscoturi si crema ciocolata, glazura de ciocolata la rece, prajitura cu mac, chec cu mac si cocos, prajitura desteapta cu ciocolata, prajitura cu ciocolata alba, chec cu banane si ciocolata.

Prajitură cu mac și glazură de ciocolată

Prăjitura cu mac și glazură de ciocolată, un preparat delicios, ce merge savurat în orice moment al anului. Vezi care sunt ingredientele și pașii de preparare.

Prajitura Tosca, cu mac

Pentru blat:-8 albusuri-200 g zahar-100 g mac-50 g nuca de cocos-4 linguri faina-1 praf de copt-300g biscuitiPentru crema:-8 galbenusuri-8 linguri de zahar-400ml lapte-6 linguri amidon.-50 g unt-vanilieGlazura:-100 g ciocolata- 4 linguri lapte-50 g margarina

Prajitura fina cu nes si mac

6 oua 500 g zahar tos 100 g mac 100 g nuca de cocos 1 praf de copt 6 linguri de faina 3 linguri nes 150 ml lapte 1 unt biscuiti simpli(petit beurre) 2 ciocolate pentru glazura

Tort cu mac si glazura de lamaie

Pentru aluat oCoaja rasa de la 1 lamaie o1 ou o90 gr unt sau margarina Rama plus pentru tava o50 gr zahar o150 gr faina plus pentru lucru Pentru umplutura si glazura o200 gr mac macinat o1 ou o125 gr zahar o100 gr ciocolata amaruie rasa o65 gr stafide o2 linguri coaja de lamaie rasa o30 gr migdale macinate o1 plic glazura de lamaie preparata comform intructiunilor de pe ambalaj (sau se poate inlocui cu zeama de lamaie amestecata cu zahar pudra)

Prajitura Cocomac

Blat : 8 albusuri, 200 g zahar, 2 lg faina, 1 plic praf de copt, 50 g mac, 150 g nuca cocos Foaie dobos: 2 oua, 4 lg zahar, 2 lg apa, 4 lg faina Crema: 8 galbenusuri, 300 g zahar, 2 lg ness, 150 ml lapte, 300 g unt Glazura: ciocolata rasa

Prăjitură de ciocolată cu glazură

Nimic nu e mai bun decât o prăjitură cu ciocolată, simplă și rapidă, pe care să o puteți face cu orice ocazie și cu ingredientele pe care le aveți la îndemână. Fie că vreți să preparați ceva bun pentru cei dragi sau că aveți musafiri care s-au anunțat pe ultima sută de metri, această prăjitură simplă și delicioasă vă va scoate din impas de fiecare dată.

Briose cu visine si mac

10 dkg compot de visine15 dkg unt topit15 dkg zahar1/2 lingurita aroma de vanilie2 oua12 dkg faina3 dkg mac macinat1 lingurita praf de copt1/2 lingurita scortisoara macinata1 lamaie4 linguri ciocolata albaPentru glazura:10 dkg ciocolata10 dkg unt2 linguri frisca10 dkg zahar pudraPentru decor:visine

Tosca, prajitura delicioasa cu mac

8 oua, 200g zahar pentru blat si alte 8 linguri pentru crema, 50g nuca de cocos+ 100g mac, 4 linguri faina, un plic praf de budinca de vanilie, 300g margarina sau unt, 250g ciocolata, biscuiti cu cacao 300g, 300ml lapte, 1 praf de copt

Prajitura cu mac, gem si nuca

Pentru aluat: 800 g faina 200 g unt 1 lingura untura 4 galbenusuri 4 linguri smantana 20 g drojdie 200 g zahar Pentru umplutura cu nuca: 250 g nuca macinata 150 g zahar esenta de rom 50 g stafide 100 ml lapte Pentru umplutura cu mac : 150 g mac macinat 150 g zahar coaja rasa de la o lamaie 1 zahar vanilat 50 g stafide 100 ml lapte un borcan gem de caise Pentru glazura: 2 linguri cacao 6 linguri zahar 3 linguri apa 100 g unt

Guguluf Cu Mac

175g unt 175g zahar 3 oua batute 175g faina 3linguri seminte mac 1 lingura lapte 1/2 pachet praf copt Siropul: 125g zahar 1 lingura suc lamaie baton scortisoara 200 ml apa O glazura de care doriti!

Prajitura cu nuca de cocos si mac

Blat: 8 albusuri,8 linguri de zahar 100 gr nuca de cocos 100 gr mac macinat 4 linguri faina,1 esenta de rom. Crema: o budinca de vanilie 8 linguri de zahar 8 galbenusuri 300 ml de lapte 1 margarina. Glazura: 4 linguri de apa 4 linguri de zahar 4 linguri de cacao 1 lingura de margarina. 2 pachete de biscuiti Picnic (vanilie cacao dupa preferinte).1 esenta de rom.

Prajitura cu mousse de capsuni si glazura de ciocolata

400 gr. de biscuiti 300 gr. de unt topit 400 gr. de capsuni curatate si spalate 500 gr. de branza mascarpone 200 ml de frisca lichida 5 linguri cu zahar 15 gr. de gelatina 20-30 ml de apa pentru gelatina 150 ml de lapte pentru glazura 50 gr. de unt 50 gr. de zahar pentru glazura 200 gr. de ciocolata neagra pentru glazura cateva capsuni spalate pentru ornat

Prajitura cu lamaie si mac

Ingrediente 1 ou 40 gr zahar 60 gr unt 120 gr faina 1 lingurita praf de copt 1/4 lingurita sare 120 gr smantana mai lichida coaja rasa de la jumatate de lamaie 2 linguri suc de lamaie 2 linguri lichior de pere 25 gr mac Decor 50 gr ciocolata alba 1 lingura smantana

Prajitura de ciocolata

Prajitura: 225 gr unt nesarat 300 gr zahar 4 oua 1 lingurita esenta de vanilie 315 gr faina 65 gr cacao pudra 1/2 lingurita praf de scortisoara 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1 lingurita sare 80 gr fulgi ciocolata semi-dulce (ciocolata tocata bucatele) 50 gr nuca taiata marunt (optional) 245 gr lapte batut Glazura: 100 gr ciocolata amaruie 85 gr zahar 50 gr unt nesarat 120 gr frisca lichida 2 linguri rom/ cognac (optional)

Prajitura cu picaturi de ciocolata

250 gr de brinza de uns 5% 250 gr de margarina sau unt 11/2pahar de zahar 4 oua 3 pahare de faina 1praf de zahar vanilat 300 gr chocolad cips-picaturi de ciocolata ptr glazura 1pahar zahar 1/4 de pahar margarina 1/2 pahar de cacao 1/4 pahar lapte sau smantina de frisca o alta varianta de glazura 100 gr ciocolata de menaj 125 gr lapte condesat indulcit 2 linguri de margarina

Prajitura Cu Vanilie Si Glazura De Ciocolata

Prajiturile cu foi sunt foarte "la indemana" pentru petrecerile de la scoala pentru ca se fac rapid si sunt si mai usor de transportat, deoarece acestea pot fi servite in tava de copt.

Prajitura Eclair

Un desert fara coacere, care este si mai gustos daca este preparat cu o seara inainte.

Prajitura cu smochine si glazura de ciocolata

125 g faina, 100 g unt, 300 g zahar, 3 oua, 100 g miez de nuca maruntit, 15 smochine uscate, 1 fiola esenta de vanilie, 1 plic praf de copt, Glazura:7 linguri frisca lichida, 100g ciocolata.

Prajitura Boema de post

Blat: 450 g faina 200 g zahar 50 g cacao 200 g miez de nuca 500 ml apa 100 ml ulei 2 lgt bicarbonat de sodiu 4 lg cu varf gem de capsuni un praf de sare Sirop: 200 g zahar 400 ml apa o lingura cacao 50 g margarina o sticluta esenta de rom Glazura: 2 plicuri glazura de ciocolata Dr.Oetker Crema: 100 g ciocolata de post 200 ml frisca vegetala D'ecor: 300 ml frisca vegetala

Prajitura Ecler

Un desert usor de preparat, pentru care nu este nevoie sa aprinzi cuptorul. Cel mai bine este sa il lasi in frigider peste noapte.

Muffins cu lamaie si mac

1 lamaie- 125 gr unt- 170 gr zahar- 3 oua- 300 gr faina- 1 praf de copt- 150 ml smantana- 1 lingura lichior de lamaie- 30 gr mac-optional ciocolata sau dulceata

Prajitura cu crema de capsuni si glazura de ciocolata

6 oua 6 linguri zahar 1 plic crema Ole capsuni 1 plic crema vanilie 200 ml frisca nebatuta 1 cana lapte 2 linguri zahar 2 linguri apa 2 linguri lichior de ciocolata 100 g ciocolata cu alune 100 g unt

Negresă cu glazură de ciocolată

Nu știm alții cum sunt, dar noi, când ne gândim la o porție de negresă, cu sau fără glazură, ne amintim instant de gustul copilăriei și ni se face poftă de cea mai cunoscută și simplă prăjitură din bucătăria românească. Negresa este unul dintre acele deserturi pe care mamele sau bunicile noastre le făceau în copilărie și care erau devorate imediat. Rețeta de negresă este una atât de simplă, încât a devenit una dintre prăjiturile pe care și copiii pot învăța să le facă. Negresa poate fi servită cu sau fără glazură, se prepară repede și este genul acela de desert care nu trebuie neapărat să fie foarte dulce pentru a fi gustos. Vă puteți juca cu rețeta și să puneți alune de pădure în compoziție, de exemplu. 

Prajitura de ciocolata cu nuca

200 gr de unt fara sare 150 gr de ciocolata amaruie 11/2 pahar faina de copt 3/4 pahar de zahar 2 oua 3/4 pahar lapte 1/2 pahar de nuci taiate tava dreptunghiulara Pentru glazura 250 ml smantina de frisca 100 gr de ciocolata (alba cu lapte sau amaruie)

Prajitura cu foi si crema

Pentru foi: 3 oua 3 linguri ulei 6 linguri zahar 1 pliculet amoniac faina cat cuprindePentru crema: 1 l lapte 4 linguri amidon 4 linguri cacao 1 esenta rom 6 linguri zahar Pentru glazura: 1 ciocolata neagra 1/2 ciocolata alba 4-5 linguri smantana dulce

Prajitura cu branza cu glazura de ciocolata

1 kg branza de vaci 200 g zahar pudra 6 oua 1/2 pachet unt200 ml smantana 2 linguri amidon o lingura faina de grau un praf de copt 2 plicuri zahar vanilat 50 g stafide coaja de lamaie esenta de rom Glazura 2 linguri cacao 3 linguri zahar o lingura margarina esenta dupa placere, o lingura lapte o lingura ulei

Prajitura cu cocos si ciocolata

* pt blat: 5 oua * 1 si 1/2 pahar zahar * 3 linguri cacao (eu am pus doar 2 ) * 3 linguri faina * esenta rom * 200 gr fulgi cocos (tb mai putin ca sa iasa mai cremos) * pt glazura: 200 ml frisca lichida * 160 gr ciocolata( eu am pus primola amaruie cu 57% cacao) * putin unt (eu nu am mai pus) * esenta de rom (in reteta de baza nu era cu esenta la glazura)

Prajitura negresa cu ciocolata amaruie

150 gr ciocolata amaruie100 gr unt200 gr zahar2 oua250 ml lapte250 ml frisca lichida280 gr faina1 plic praf de coptpentru glazura50 gr unt100 gr ciocolata amaruie50 ml frisca lichida

Chec cu glazură de ciocolată

Checul este una dintre prăjiturile cu care majoritatea dintre noi am copilărit. Mirosul și gustul de chec pufos și delicios, proaspăt scos din cuptor, este una dintre cele mai plăcute amintiri legate de dulciuri din copilărie. Există o mulțime de rețete de chec, care mai de care mai diverse și mai personalizate. Fiecare gospodină își pune amprenta și are propria rețetă, dar astăzi vă prezentăm o rețetă deosebită, de chec cu glazură de ciocolată. Pornind de la rețeta clasică de chec, dar cu cacao în compoziție și cu glazură de ciocolată neagră, veți obține un desert delicios, un fel de brownie, dacă vreți, dar în formă de chec și foarte simplu de realizat

Prajitura Cuburi de Lapte

Crema de lapte:1 litru lapte100 g amidon4 linguri zahar100 g ciocolata alba250 g unt la temperatura camerei.Glazura:200 g ciocolata cu lapte,5 linguri de lapte3 linguri zahar150 g margarina sau unt1 pachet foi pandispan

Prajitura Cu Mac Si Fructe

150 g faina 200 g seminte de mac macinate 2 oua 250 ml lapte 100g zahar 100g unt 1 praf de copt coaja rasa de la o lamaie si o lingurita de suc de lamaie fructe (prune si piersici)desfacute in doua si pudrate cu zahar

Prajitura cu mac

Avem nevoie de: Pentru aluat -300 gm faina -170 gm margarina -2 lingurite drojdie instantanee -4 linguri de lapte( daca se foloseste drojdie obisnuita se dizolva in lapte cald) -4 linguri de zahar -1 galbenus de ou Pentru umplutura cu mac -2oo gm de mac ( macinat in masina de zahar sau mixer) -400gm zahar -100gm margarina -2 galbenusuri -1 cana de faina -1 cana pesmet -300ml lapte rece -1 praf de copt stins cu zeama de lamaie - 3 albusuri batute spuma

Guguluf pufos cu glazura duo

500gr.faina 250gr.unt 1pliculet de vanilie 1pliculet de praf de copt 5oua 300gr.zahar 250ml.lapte coaja de la 2 lamai rasa un praf de sare. GLAZURA: un plic de glazura duo sau puteti sa folositi ciocolata alba si neagra.

Prajitura cu nuci si mandarine

Blat:250 g unt, 75 g crema ciocolata cu alune, 90 g zahar pudra, 6 oua, 400 g faina, 100g nuci macinate, 1 plic praf de copt, 2 linguri cacao, 50 ml lapte, o mana de mandarine din compot tocateGlazura:300 g ciocolata, 200 ml friscaDecor: felii de mandarine

Negresa cu glazura din batoane

Blat:200 g unt/margarina300 g zahar1 si 1/2cana faina(canade 250 ml)3 linguri cacao1 lingurita praf de copt4 oua1 lingura nuca de cocos30 g ciocolata1 cana lapte lapteGlazura:50 ml frisca lichida5 batoane "mars" sau 150 g ciocolata

Prajitura cu cirese si glazura de ciocolata

1 ou,1 praf de copt,300 gr faina,50 gr unt,200 ml lapte,200 gr zahar,1 plic zahar bourbon,300 gr cirese

Prajitura China

Coca 200 g nuci macinate 100 g faina 200 g zahar 200g unt la temperatura camerei 6 albusuri 2 linguri cacao Glazura 4 galbenusuri 200 g zahar pudra o lingurita zeama lamaie 25 g ciocolata rasa pentru decor

Prajitura Cu Lapte Condensat

- o conserva de lapre condensat (405g) - 4 oua - 50g unt - 220g faina - un praf sare - 1 lingurita praf de copt - 1/2 lingurita bicarbonat - o lingurita zahar vanilat - 100g ciocolata (eu am folosit ciocolata cu lapte) - 100g zahar pudra si o lingura zeama lamaie sau portocala (pentru glazura)

Glazură de ciocolată pentru tort

Atunci când vine vorba despre deserturi, aspectul contează enorm și este primul care face o impresie. Cumperi o prăjitură sau un tort din care nu ai mai gustat dacă îți place cum arată și dacă îți plac ingredientele din care este făcut.  Torturile cu glazură de ciocolată rămân cele mai apetisante și cele mai apreciate. Indiferent ce fel de tort ai face, aproape toate felurile de tort pot fi îmbrăcate în glazură de ciocolată. Astăzi vă arătăm o modalitate simplă de a prepara glazura de ciocolată perfectă, lucioasă și apetisantă. 

Prajitura cu ciocolata si menta

75 ml. apa; 25 g cacao; 115 g ciocolata; 6 linguri smantana; 2 linguri esenta menta;si esenta vanilie1 3/4 masura zahar;250 gr unt;4 oua3 masuri faina; 2,5 lingurite praf copt.Glazura:100 gr unt;lapte; cacao; zahar pudra 150 grame.

prajitura bounty

Pentru blat: 250 g unt 100 g zahar brun 6 oua 400 g faina 4 linguri cacao 4 linguri lapte 1 lingurita praf de copt Pentru crema: 600 ml lapte 6 linguri pline de gris 160 g unt 160 g zahar 200 g cocos vanilie glazura de ciocolata-200g ciocolata o lingurita de ulei

Prajitura Rigo Jancsi

Blatul: 6 oua 6 linguri cu zahar 6 linguri cu apa rece 3 linguri cu cacao 4 linguri faina cu agent de cresterecrema: 2 cutii cu smanatana pt frisca(de cate 250 ml fiecare,38%) 400 g ciocolata amaruie 2 lingurite ness cafeGlazura:ciocolata topita (sau ungem partea de sus cu gem si presaram cacao)

Rulada cu gem de capsuni si glazura de ciocolata

Pt blat 4 oua 4 lg faina 4 lg zahar 1 lg esenta de vanilie 1 lgta praf de copt Pt umplutura 6-7 lg gem de capsuni Pt glazura 100 gr ciocolata 3 lg lapte

Prăjitură cu ciocolată și marshmallow

Prăjitura cu ciocolată și marshmallow este desertul perfect pentru iubitorii de ciocolată. Este atât de ușor de preparat și are un mare succes la petreceri!

Brioșe cu mac și lămâie

Brioșe moi cu semințe de mac și lămâie acoperite cu glazură de zahăr. O rețetă rapidă și ușoară pentru un mic dejun de care nu vă veți sătura.

Paine de casa cu mac

1 kg faina 60 gr drojdie 2 lingurite zahar un praf de sare margarina, mac.

Prăjitură Kinder Delice

Atunci când vine vorba despre dulciuri, cu greu găsești pe cineva căruia să nu îi placă ciocolata Kinder, sub orice formă. Dar ce ziceți de o prăjitură inspirată de Kinder Delice? Un desert cu ciocolată și cremă de mascarpone, delicios, cu care îi veți impresiona și pe cei mari, dar mai ales pe cei mici. Copiii sunt cei mai mari fani Kinder, așa că prăjitura Kinder Delice nu are cum să nu fie pe placul lor. În funcție de cantități, o puteți adapta și face sub formă de tort, pentru o aniversare sau o ocazie specială. Vă asigurăm că cei mici vor fi mai mult decât încântați să aibă un tort Kinder în mărime naturală, de ziua lor. 

Prajitură de casă cu mac

Prăjitura de casă cu mac este un desert bun, aspectuos, ieftin și extrem de ușor de pregătit.

Tort cu mascarpone, ciocolata alba si glazura de zmeura

Pentru blat am folosit:180 g biscuiti simpli macinati ,o lingura de zahar si100 g ciocolata alba topita.Pt crema:300 ml lapte condensat ,200 g ciocolata alba ,300 ml frisca ,o lingurita de esenta de vanilie ,4 foi de gelatina ,1 cutie mascarpone Delaco30 g lichior(eu am folosit cherry ).Glazura :350 g zmeura congelate200 g zahar1 lamaie