Pui intreg la ceaun
Pui intreg la ceaun retete: cum gatesti pui intreg la ceaun si cele mai gustoase retete de pui intreg la cuptor, pui intreg la gratar, pui la cuptor intreg, pui la ceaun, pui intreg la cuptor electric, pui de tara la ceaun, gulas de pui la ceaun, pulpe de pui la ceaun, friptura de pui la ceaun, cocos intreg la cuptor.Pui intreg la slow cooker Crock Pot
un pui intreg condiment pentru friptura de pui o ceapa mica un mar o crenguta de cimbru 4 cartofi medii rozmarin piper usturoi pudra sare 1 lingura de ulei
Pui întreg la cuptor electric - simplu, rapid și sănătos
Vrei să prepari un pui întreg la cuptor electric, dar nu știi de unde să începi? Ești în locul potrivit! Această rețetă îți oferă instrucțiuni clare, ușor de urmat, pentru un pui suculent și rumen, perfect pentru orice masă.
Pui întreg cu cartofi la cuptor
Vrei să prepari un fel principal delicios și sățios, fără bătăi de cap? Puiul întreg la cuptor cu cartofi este alegerea perfectă! Combinația dintre puiul fraged și rumenit, cartofii aurii și aroma îmbietoare a condimentelor te va cuceri pe loc.
Friptură de pui la ceaun
Există câteva mâncăruri care ne trimit, inevitabil, cu gândul la copilărie sau la gospodăria bunicilor. Una dintre acele mâncăruri este puiul rumenit la ceaun, pe foc de lemne, servit cu mămăligă și mujdei de usturoi. Puteți recrea gustul acela și pe aragaz, folosind un vas din fontă sau, în orice caz, cu pereții mai groși. Secretul unei fripturi delicioase constă în două ingrediente: carne de pui de țară și untura în care va fi prăjită. Dacă folosiți doar ulei, friptura nu va avea același gust.
Pulpe de pui la ceaun
Pulpe de pui la ceaun sunt savuroase, mai ales dacă este și plăcut afară pentru a putea sta în jurul focului și a vă distra în aer liber.
Gulyas la ceaun
1 kg carne porc si vita( se poate si pui) 1 kg cartofi 3-4 morcovi 2-3 patrunjei 5-6 cepe verzi 1 ou 100 g faina 1 ardei gras 2 rosii 1 tub Piros Arany iute( pasta ardei) sare piper paprika 2-3 linguri ulei chimion
Pui intreg la cuptor cu piure de cartofi si sos de rosii
10 gr piper negru 1 lingura margarina 20 ml ulei de masline 50 ml vin alb 10 gr sare de mare 1 kg cartofi albi pentru fiert 2 gr oregano 1 kg pui intreg 400 gr rosii decojite 50 ml lapte dulce
Pui pe sare la cuptor - cea mai simplă rețetă
Descoperă rețeta simplă de pui întreg pe sare la cuptor, fraged și crocant, perfect pentru o masă delicioasă.
Pui întreg crocant, la cuptor
Nimic nu se compară cu o friptură de pui la cuptor, crocantă, fragedă, suculentă și aromată în același timp. Iar un pui întreg, rumenit în cuptor, este o idee excelentă de masă pentru întreaga familie, mai ales într-o zi de weekend, dar nu numai atunci. Secretul puiului perfect crocant și rumenit constă în berea neagră și sosul de soia, care îi vor da o culoare perfectă și o textură rumenită.
Pui la cuptor cu mustar iute
1 pui intreg 3 linguri de mustar 2 morcovi 4 cartofiUlei de maslineLichior Sare dupa gust
Pui la cuptor cu garnitura de ciuperci la gratar
1 pui intrego capatana de usturoi2 linguri de ulei , condimente1 kg ciuperci , 4 linguri de ulei, cateva bucatele de unt si cascaval
Pui la punga cu cartofi
1 pui intreg 4 cartofi mari 1 morcov 5 catei de usturoi 1 punga maginca knorr cu usturoi
Pui pe cutie de bere
Un pui intreg o cutie de bere plina pe jumatate cite o lingurita de busuioc boia scortisoara zeama de la o portocala sau mandarina zeama de la o lime 2 catei de usturoi pisati sare piper alb putin ulei
Pui in aspic
1 pui intreg 1 ardei gras rosu 2 oua 5 foi de gelatina 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 praz 1 tulpina de telina patrunjel verde 1 morcov sare
Pui cu ierburi de provence la slow cooker Crock Pot
1 pui mic - mediu 3 morcovi mari grosi 3 tulpini apio 1/2 mar 3-4 crengute de cimbru 2 crengute levantica 1 catel usturoi intreg necuratat sare piper 2 lingurite boia dulce de ardei 2-3 linguri ierburi de provence 1 lingura ulei 1 lingura apa
Pui condimentat la cuptor. Rețetă simplă și savuroasă
Vrei să pregătești o cină delicioasă fără prea mult efort? Puiul condimentat la cuptor este alegerea perfectă! Această rețetă este ușor de urmat și rezultatul este un pui fraged, aromat și rumenit, care va fi pe placul întregii familii.
Friptură de porc la ceaun
Îți plac preparatele tradiționale românești? Atunci trebuie să încerci friptura de porc la ceaun! O rețetă simplă, cu ingrediente la îndemână, dar cu un gust autentic, de te lingi pe degete.Carnea fragedă, rumenită perfect în ceaun și aromată cu usturoi și cimbru, te cucerește de la prima îmbucătură. Și nu-ți face griji, rețeta noastră e simplă, explicată pas cu pas, așa că o poate pregăti oricine, chiar dacă n-ai mai gătit până acum.
Paprikas de pui si cartofi intregi
4 pulpe de pui sau un pui intreg 1 lingura paprika ungureasca 2 linguri pasta de tomate 1 ceapa 2 catei de usturoi 6 cartofi mijlocii sare,piper 2 linguri ulei
Pui marinat în stil grecesc
Un pui întreg, pregătit la grătar, la cuptor sau la rotisor, este o masă excelentă pentru întreaga familie, de la mic la mare. Dacă îi alăturăm o garnitură sau o salată preferată, obținem un fel de mâncare delicios, potrivit pentru orice ocazie. Rețeta de pui marinat pe care v-o propunem astăzi este inspirată din bucătăria grecească. Carnea de pui este aromatizată cu ulei de măsline, lămâie, usturoi, oregano și poate fi pregătită la cuptor, pe grill sau pe grătar.
Pui la cuptor cu miere și muștar
Dacă vrei să pregătești o masă delicioasă, încearcă această rețetă de pui la cuptor cu miere de albine și muștar. Este ușor de făcut, iar combinația de dulce și picant va fi pe placul tuturor.
Pui întreg la cuptor, cu usturoi și rozmarin
Acest pui întreg cu usturoi și rozmarin are cea mai crocantă piele, aromă bogată de unt și carne suculentă. O cină ușoară pregătită într-o singură tavă.
Ciorbă rădăuțeană de pui după rețeta originală
Descoperă cum să prepari o ciorbă rădăuțeană de pui ca la carte! Urmează rețeta originală, de la alegerea ingredientelor până la modul corect de a fierbe. Gust autentic garantat!
Pui în crustă de sare - cel mai gustos mod de a găti puiul
Puiul în crustă de sare este unul dintre cele mai gustoase moduri în care puteți găti carnea de pui. Se face la cuptor, iar puiul va rămâne fraged și aromat, nu se va usca deloc, pentru că va fi ”protejat” de crusta de sare. Nu vă faceți griji, carnea nu va fi excesiv de sărată, pentru că își va trage din sare doar atât cât este necesar. Puiul copt în sare, la fel ca peștele copt în sare, este o rețetă de inspirație asiatică și are o poveste cel puțin interesantă. Se spune că un negustor de sare a primit în dar un pui de la un client. Pentru că nu știa ce să facă cu el și avea drum lung până acasă, s-a gândit să îl acopere cu sare, pentru a conserva bine carnea și a nu se strica. Pe drum însă, nu a rezistat și a gătit puiul pe jar, în sare, exact cum era. A fost atât de gustos, încât atunci când a ajuns acasă, i-a povestit și soției despre rețeta pe care tocmai o inventase și a învățat-o și pe ea să o facă. Nu știm dacă este adevărat sau e doar o legendă, cert e că rețeta de pui copt în sare a făcut înconjurul lumii și cunoaște acum o mulțime de variațiuni, de la cele mai simple până la unele complicate. Pentru această rețetă veți avea nevoie de foarte multă sare - în jur de 1,5 kg, în funcție de mărimea puiului și a vasului. Este bine să fie sare grunjoasă, nu sare fină, astfel încât carnea de pui să nu absoarbă foarte multă.
Pui cu salvie și unt. Arome sofisticate într-o farfurie delicioasă
Savurează o combinație irezistibilă de arome în această rețetă de pui cu salvie și unt, perfectă pentru a adăuga un strop de eleganță mesei tale.
Gulas la ceaun cu vita
250 g spate de vita, 200 g slanina, 300 g varza, 300 g legume asortate , 1 ceapa, jumatate de telina, 1 cutie fasole uscata cu chilli sau 200 g fasole uscata mixta, 1 rosie, 1 ciolan mai mic, 50 ml ulei, 1 catel usturoi, Sare, piper, frunze de patrunjel,
Zacuscă de vinete cu fasole boabe la ceaun
Zacusca de vinete cu fasole boabe la ceaun este un preparat sățios și gustos, perfect pentru persoanele care țin post. Vezi ingredientele și pașii de preparare.
Kabsa cu pui - specific tarilor arabe
Avem nevoie de: -2 pahare de orez cu bobul lung( brun American,basmati) -2 piepturi de pui ( sau un pui intreg) -2 lingurite condiment de pui macinat ( pentru marinat puiul):piper alb,coriandru,cardamon -2 lingurite ulei de masline( pentru marinat puiul) -sucul de la o lamaie mica( pentru marinat puiul) -120gm pasta de rosii -2 cepe de marime medie taiate pestisori -2 lingurite condiment macinat pentru kabsa:scortisoara,cardamon,coriandru,galingal( ghimbir albastru),chimin piper,sofran foi de dafin nucsoara -1 lingurita cuisoare intregi -3-4 bucati loomi( lamai uscate negre) -3-4 lingurite ketchup (pentru pui) -4 linguri ulei de porumb -2-3 linguri stafide( lasate in apa calda 15 minute) -3-4 morcovi pentru supa de pui - 1 ceapa medie intreaga pentru supa de pui -4 pahare supa rezultata de la fiertul puiului strecurata -seminte de pin ( optional) -seminte de migdale ( optional) -seminte de alune cajou( optional)
Friptura de pui cu lamaie, si cartofi copti cu usturoi
1 pui intreg 100 gr unt topit 1 lamaie sare mare (sau vegeta) boia dulce 6-7 cartofi mari 1 capatana usturoi rozmarin sare mare
Snitele de pui cu piure de orez
Pentru snitele :1 piept intreg de pui 2 oua 2 linguri faina,sare piper,boia,curry,ulei Pentru piure : 200 g orez 1 ceapa 1 ardei gogosar 1 morcov ulei sare piper boia marar patrunjel.
Pui cu bere - rețeta perfectă pentru seri relaxante
Puiul cu bere este o alegere excelentă pentru o masă gustoasă și reconfortantă. Combinația dintre carnea fragedă de pui și aroma subtilă a berii creează un preparat cu adevărat special.În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre cum să pregătești această rețetă, ingredientele necesare și câteva sfaturi utile pentru a obține cele mai bune rezultate.
Pui Cu Smantana Si Hrean
1 pui intreg sau pulpe,piept 1/2 kg zarzavat de supa (ceapa morcov telina albitura,ardei) 1 - 2 linguri de hrean ras 1/2 l smantana groasa 1 lingurita cu mustar 1 lingurita rasa cu zahar 2 galbenusuri fierte patrunjel verde lamaie sare condimente(piper,cimbru,busuioc,menta)
Pui de țară cu smântână - rețetă tradițională românească
Puiul de țară cu smântână este o mâncare gustoasă și sățioasă, specifică bucătăriei românești. Se prepară ușor, din ingrediente simple și accesibile.
Pui Hawaii
1 pui intreg (de 1 kg sau 1,5 kg) taiat bucati 1 lingura de faina 2 lingurite de sare 1 praf de piper alb macinat 4 linguri de ulei 1/2 de ceapa taiata subtire 1 ardei verde taiat in fasii subtiri 1 conserva de compot de ananas (200-250 de grame) cu tot cu sirop 2 lingurite de sos de soia 2 lingurite de zahar brun sau alb 2 lingurite de amidon de porumb (optional pentru ingrosare) 1 cub Knorr Gaina se foloseste la inceputul prepararii ca baza pentru mancare
Pui Marocan
1 pui intreg 100 ml ulei de masline 1 lingurita de cimbru 500 gr cartofi noi (taiati pe jumatate) 3-4 catei de usturoi 2 linguri de unt 100 de grame masline negre coaja de lamaie de la o lamaie 2 linguri de vin alb 3 frunzulite de foi de dafin 1 1/2 lingura de boia 100 de grame rosii micute (cherry tomatoes) 100 grame de ciupercute 100 gr de morcovi( de preferat morcovi micuti) 1 lingura de chimen 2 linguri de patrunjel tocat 1 ardei iute uscat
Maglubeh cu pui
-1 pui intreg sau 2 piepti de pui -2 vinete de marime medie -1 ceapa mare -1 capatana de usturoi -2 rosii mari -1 conopida de marime medie -2 maorcovi mari -2 cartofi de marime medie -2 cani de orez American cu bobul alb -ulei de porumb ( sau margarina de palmier) -2 lingurite de sare -2 linguri condiment macinat pentru maglubeh: chimin,cuisoare,ghimbir,piper,foi de dafin,cardamom,coriandru -seminte de migdale ( jumatati) -seminte de pin( l.araba -snobar) -6-8 semite de cardamom zdrobite
Iahnie de fasole la ceaun
Ingrediente:- 700 g fasole boabe alba fiarta- 3 legaturi de ceapa verde- 200 g carnat proaspat- 400 g carnat afumat- 400 g pastrama de ceafa de porc- 1 ardei gras rosu- 700 ml suc de rosii - 1 lingura de untura de porc- 1 morcov- sare- piper- pasta de ardei iute- boia de ardei- cimbru- foi de dafin- 1 lingura faina alba- 2 cuburi concentrat cu gust de costita afumata
Supa de iuta cu pui -"Mlukhieh"-Specific tarilor arabe
Avem nevoie de : -1/2 kg frunze de nalba( l. araba:mlukhieh nume stiintific: corchorus olitorium sau iuta) -4 piepturi de pui( sau un pui intreg) -1 ceapa de marime medie taiata marunt -7-8 catei de usturoi taiat marunt -1 lingura de coriandru verde taiat marunt -3 rosii de marime medie -1 ardei iute taiat marunt( optional) -3 linguri de ulei de porumb pentru calit usturoiul si coriandrul verde -3-4 linguri de ulei de masline pentru pui -1/2 ligurita condiment mixt macinat( All spice,cuisoare,coriandru,ghimbir cardamom,scortisoara,foi de dafin) -sare dupa gust -piper proaspat macinat dupa gust -1,5 litrii de apa -sucul de la o lamaie( optional) -ketchup -2 fire de rozmarin
Miel umplut
O jumatate de miel cu gat si pulpa superioara Organele de la un miel intreg 300 g ficat de pasare 4 oua 2 cepe 5 catei mari de usturoi 1 legatura marar verde 1 legatura patrunjel verde 2 legatura ceapa verde 2 legaturi usturoi verde 200 ml vin rosu 1 plic condimente pt miel 1 cub Knor pui ulei Tarhon Rozmarin Oregano Sare Piper
Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor
jumate de iepute sau unul intreg in functie de capacitatea tigaii - 1 cana de apa - ulei cat sa acopere fundul tavii dar nu exagerati - sare piper -busuioc oregano tarhon sau ce planta aroamata aveti in casa
Pește în crustă de sare la cuptor
Descoperă cum să gătești peștele în crustă de sare la cuptor, o metodă simplă și sănătoasă pentru a obține un preparat suculent și plin de arome naturale.
Supă de pui cu tăiței. Rețeta delicioasă, gata în 30 de minute
Cauți rețeta perfectă de supă de pui cu tăiței? Descoperă cum să prepari o supă delicioasă și reconfortantă în doar 30 de minute.
Pui prajit marinat
1,2-1,5 kg pui (intreg sau pulpe piept) 5-6 catei de usturoi 1 lingurita miere 1 lingurita cimbru uscat 2 linguri otet 50 ml vin 1 lingurita boia dulce 1 varf de cutit boia iute 1 lingurita usturoi granulat 1 lingurita concentrat de pui/ciuperci/vegeta/delikat etc. 2 linguri ulei de masline 1 lingurita patrunjel tocat verde sau uscat 150-200 ml ulei pentru prajit sare piper dupa gust
Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta
oCarne de iepure (un iepure intreg) oCiupercute oMorcovi oCeapa oArdei gras oFoaie de dafin oCimbru oVin rosu vartos oMalai oSmantana
Prăjitură ungurească cu mere
Prăjitură ungurească cu mere - cea mai bună prăjitură cu mere, ușor de făcut, perfectă pentru zilele răcoroase. O combinație delicioasă de aluat fraged și umplutură aromată de mere.
Curcan condimentat, la cuptor
Reteta perfecta prin care prepari un curcan fraged si condimentat.
Cum faci acasă cel mai bun pui la rotisor
Puiul la rotisor este una dintre cele mai populare metode de a prepara puiul. Este gustos, suculent și ușor de făcut. Iată cum să pregătești un pui la rotisor perfect.
Pieptul de pui îngrașă? Câte calorii are un piept de pui la grătar sau la cuptor
Descoperă cât de sănătos este pieptul de pui. Vezi câte calorii are și cât piept de pui trebuie să mănânci dacă nu vrei să te îngrași.
Pui Cu Miere Si Portocale La Cuptor - Reteta Testata
- un pui - condimente pentru pui - o portocala - miere - morcov conopida - orez - delicat - margarina - unt - bulion