Rulada din omleta cu spanac

Rulada din omleta cu spanac retete: cum gatesti rulada din omleta cu spanac si cele mai gustoase retete de omleta din oua de prepelita, rulada din foi de napolitana cu biscuiti, rulada din albusuri, omleta cu oua de prepelita, cartofi cremosi cu spanac, tarta cu spanac si branza, omleta speciala, rulada cu frisca, rulada cu sunca, mancare spanac.

Rulada din omleta cu spanac

Pentru 2 portii:3 oua8-10 rosii cherryjumatate de pachet de spanac verde – puteti folosi 150 g spanac congelat daca nu aveti proaspat150 g muschi file sau sunca presata, ce aveti la indemana50 ml smantana2-3 linguri de ulei de maslinesare si piper dupa gust

Omletă franțuzească - cea mai fină și cremoasă omletă din lume

Sunt o mulțime de feluri și combinații de a face omletă. Totul ține de gust, de bucătărie și de preferințele fiecăruia. Dacă vă place omleta cremoasă la interior și crocantă la exterior, simplă, doar cu sare și piper, atunci această omletă franțuzească este alegerea perfectă.  Astăzi vă propunem o rețetă de omletă cremoasă, tipic franțuzească, cu care să vă răsfățați în diminețile în care aveți poftă de ceva simplu și delicios. 

Omletă cu ciuperci și baby spanac

Omleta este o mâncare care se potrivește la orice oră și pentru orice masă, fie că e vorba de mic dejun, brunch, prânz sau o cină ușoară. Ouăle sunt o sursă excelentă de proteine, iar în combinație cu ciupercile, sunt delicioase și hrănitoare.  Astăzi vă propunem o omletă cu ciuperci și baby spanac, delicioasă și ușor de făcut. Dacă v-ați plictisit de omleta clasică, simplă, această variantă este perfectă pentru a diversifica. 

Carne de porc tocata cu rulada de omleta

1 kg carne de porc tocata, o ceapa, 2 oua,2 linguri faina,2 catei de usturoi,sare,piper Pentru rulada de omleta: 4 oua,un ardei rosu,patrunjel,sare,piper

Rulada din omleta

2 oua pentru fiecare omleta marar dupa gust piper,condimente dupa gust (eu folosesc un amestec format din cimbru,tarhon,oregano,coriandru,marar,patrunjel,boia dulce - este un amestec excelent pt toate mancarurile- folositi-l cu toata increderea) o cutie mare pate ficat de porc sau de pasare unt dupa gust un borcan mic ciuperci 1-2 buc castraveciori murati 1-2 buc gogosari murati ulei pt prajitul omletelor Cantitatile se cresc sau se micsoreaza in functie de necesitate...

Omleta cu spanac

500gr. spanac 4oua 150gr brinza rasa un pic sarata la alegere piper sare un catel de usturoi unt se pot adauga toate legumele pe care le doriti. Eu am adaugat ardei.

Rulada din omleta cu crema de branza

2 ouabranza de vacifrunze de patrunjelfrunze de mararceapa verdesarepiper

Omleta cu spanac si condimente mediteraneene

6 oua 1 ceapa 2-3 catei usturoi 100 g spanac 150 ml smantana 1/2 ardei kapia( bucata) 1 varf lingurita turmenic( curcuma) 1-2 linguri amidon 1 varf lingurita chimen macinat 1 varf lingurita boia dulce sare piper ulei

Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

Ingrediente: Rulada de pui: 1 piept mare de la un pui 1 castravecior acru 1 morcov cativa ardei capia mustar kaizer omleta condimente ulei de masline putin unt sucul ramas de la ardeii coptii 9eu ii congelez cu tot cu zeama lor) verdeata

Rulada din pulpa de berbecut cu spanac si leurda

O pulpa de berbecut dezosata,usturoi,sare si piperPentru umplutura:o ceapa mai mica3-4 catei de usturoi500 g frunze de spanac sau 250 g spanac congelat2 legaturi leurda1 legatura patrunjel verde1/2 ardei gras rosu1 legatura ceapa verde1 legatura usturoi verde1 oucimbru sau alte condimente dupa gust1 cub Knorr de legume1 pahar de vinputin ulei

Rulada din carne de porc cu omleta

2 bucati de carne de porc (pulpa,spata) 1 ceapa potrivita 1 rosie 100 gr de costita o jumatate de ardei rosu 2 oua ulei condimente cartofi in functie de tava si preferinta 1 rosie feliata

Ruladă de spanac cu somon afumat. Rețeta simplă pentru un aperitiv spectaculos

Rulada de spanac cu somon afumat, umplută cu cremă de brânză, este o idee excelentă de aperitiv sau gustare. Este destul de ușor de preparat și vă puteți surprinde oaspeții cu un răsfăț savuros.

Omleta Calzone cu spanac

Pentru 2 persoane: 4-6 oua 250 g frunze de spanac 30 g costita afumata (sunca) 8-10 lingurite de faina 4-6 masline 1 rosie decojita cateva frunze de patrunjel 20 ml ulei pentru prajit 2 linguri ulei de masline sare piper (1 lingurita concentrat de ciuperci)

Rulada colorata cu spanac

200 g sunca presata feliata f. subtire 250 g branza de vaca 500 g spanac 2 oua 1 legatura marar verde 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde(eu am pus 3 catei nu am avut verde) 2 linguri faina piper macinat putina sare.

Rulada cu spaghetti si spanac

spaghetti 200 g, spanac congelat 400 g, oua 6 bucati, pasta, ardei rosu 200 g, cascaval 200 g, crema branza 400 g, marar 1 legatura, sare 1 lingurita, smantana 200 g

Rulada de porc cu omleta si legume

un muschiulet de porc 3 oua 200 g legume congelate 50 g cascaval

Frittata - omletă italienească pufoasă

Există atât de multe feluri de a face omletă, încât oricine are o rețetă preferată. Simplă sau cu legume, pufoasă sau crocantă, cu sau fără brânzeturi - fiecare bucătărie internațională are o rețetă consacrată de omletă. Astăzi vă prezentăm varianta cea mai populară în Italia, o omletă pufoasă, al cărei ingredient-cheie este smântâna lichidă. Puteți prepara varianta simplă sau puteți adăuga legume proaspete, bacon, cașcaval, orice vă place. Imaginația este limita.

Rulada cu carne si spanac

500g carne tocata de porc (poate fi si de pui), 3 felii franzela inmuiate in lapte si stoarse bine, 2 oua, 2 lg bulion, condimente dupa gust-sare piper curry, 1 lg pesmet, 200g spanac, un catel de usturoi, aluat foitaj (400g)

Rulada de pui cu spanac

1 piept de pui dezosat si fara piele 300 gr spanac proaspat 1 ceapa 1 rosie mare 1 morcov 4 felii muschi file sare piper 1 lingurita boia de ardei dulce 1 lingurita marar uscat 1 lingura unt 2 linguri ulei 1 canita vin patrunjel verde

Rulada cu crema de spanac

5 oua,5 “cuiburi “spanac,100 gr cascaval,2 linguri crema de branza cu smantana Delacosare,2 linguri masline fara sambure,piper rasnita Kotanyi ,1 praf copt,1 capatana usturoi,2 linguri ulei

Dip Din Spanac

-o punga de spanac -1 cupa smantina -1 cupa maioneza -1 pachet de Knorr Vegetable Mix

Ruladă de spanac cu șuncă și cremă de brânză. Rețeta unui aperitiv ușor și incredibil de gustos

Rulada cu spanac, șuncă și cremă de brânză este un aperitiv ușor și incredibil de gustos.  La fel de bine poate fi și o gustare delicioasă pentru copii, la școală sau în vacanță.

Omletă cu de toate, făcută în pungă

Omleta este o alegere delicioasă pentru mic dejun, brunch sau, de ce nu, o cină rapidă. Se face ușor și există atât de multe rețete și ingrediente pe care le puteți adăuga, încât nu aveți cum să vă plictisiți vreodată de ea.  În ulei sau unt, la tigaie, sau fără niciun pic de grăsime, în pungă. Omleta poate fi dietetică și poate fi pregătită în apă, la fel ca ouăle poșate. Numai că pentru asta ne vom folosi de pungi de tip zip lock, cum sunt cele pentru congelator. Omleta la pungă este foarte simplu de făcut și puteți adăuga în ea orice ingrediente vă plac.

Omletă grecească

De departe cel mai versatil și mai gustos mod de a găti ouăle îl reprezintă omleta. Fie că o facem simplă sau cu brânzeturi, legume sau verdețuri, românească sau inspirată din bucătăriile internaționale, omleta ține, de cele mai multe ori, loc de mic dejun, dar poate fi savurată la orice masă a zilei.  Rețeta de omletă pe care v-o propunem astăzi este una simplă, delicioasă, inspirată din bucătăria grecească. Omletă cu brânză feta și mentă, perfectă pentru mic dejun, dar și pentru brunch sau cină rapidă. 

Rulada de miel cu spanac

1 pulpa de miel aproximativ 200 de grame de spanac congelat sau 400 de grame proaspat 30 de grame de unt 3 linguri cu varf de parmezan ras 3 linguri de ulei de masline 150 de ml. vin alb, sec 1 rosie curata de pielita sare, piper 3 catei de usturoi

Ruladă de cartofi umplută cu spanac

Cartofii sunt delicioși în orice combinație, de la cele mai simple până la cele mai complexe preparate. Unde mai pui că sunt atât de versatili și pot fi incluși în atât de multe rețete, încât nu ai cum să te plictisești de gustul și textura lor.  Astăzi vă propunem o rețetă cu cartofi atipică. O ruladă din cartofi, umplută cu spanac. Amidonul din cartofi și cu cel din făină se vor combina și vor forma un aluat delicios și consistent pentru ruladă. 

Rulouri din piept de pui cu brocolli branchat si diverse aranjamente din legume

150-200 g de piept de pui 7 felii de bacon 1 foaie de Nori(alga) 3-4 felii de sunca de curcan 50 g de sfecla 3 felii de branza topita wasabi ardei rosu si ardei verde(cate doua fasii din fiecare) 100 g de spanac 100 g de orez 100 g de morcov 30 g de parmezan 3 capere 1 sticks din spanac piper rosu boabe pentru d'ecor 1 ceapa 1 morcov 1 telina mica cognac, sare piper usturoi ardei rosu

Omletă italiană cu mozzarella și parmezan

Nu știm alții cum sunt, dar pentru noi un mic dejun perfect include neapărat o omletă delicioasă, pufoasă și rumenită în tigaie. Există o mulțime de feluri și de combinații în care puteți prepara și savura omleta, dar una dintre cele mai gustoase este cea cu mozarella. Sau omleta italiană, altfel spus, o rețetă de omletă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă. Aveți nevoie doar de o tigaie de calitate și câteva ingrediente la îndemână și vă garantăm că veți obține o omletă care vă va face începutul de zi mai bun. 

Tamagoyaki - omleta japoneza

pentru o omleta: 1 ou mare 1 lingura de apa rece 1 lingurita de sos de soia (sa fie light sau regular) 1/2 lingurita zahar ulei

Omleta cu salata de castraveti

-aceleasi ca la reteta "Omleta cu rosii si brinza telemea'' 13 castraveciori cruzi marar verde otet de mere cu miere

Omletă cu brânză la cuptorul cu microunde

Dacă sunteți genul de persoană care adoră mâncărurile care sunt gata rapid, această rețetă vă va cuceri iremediabil. Este varianta ideală atunci când vă e foarte foame și nu vreți să petreceți mai mult de 5 minute cu totul pentru a prepara masa.  Omleta cu brânză, făcută la cuptorul cu microunde este de asemenea o variantă excelentă și pentru micul dejun, atunci când sunteți pe fugă, dar nu vreți să plecați de acasă fără a mânca ceva. 

Rulada din piept de pui umpluta

1 piept maricel de pui mustar castraveti murati gogosari acri sau ardei gras rosu cascaval carnaciori mici sau sunca morcov sotat sau fiert sare piper dupa gust scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega dar e mai mult de lucru)

Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

2 felii de p^aine , 1 ceapa , 200 g spanac, sare piper negru busuioc 1 lingurita mustar 2 cuburi concentrat de vita 100 g cascaval 1 cutie rosii decojite, 500 g carne tocata de vita, 1 ou 1 lingurita mustar 2-3 catei de usturoi 250 g cartofi, - o punga legume congelate 2 linguri ulei 1 lingura pasta de tomate busuioc.

Omletă în stil grecesc

Omleta este o idee delicioasă și sățioasă pentru micul dejun și nu numai. Există o mulțime de rețete de omletă, de la cele mai simple, până la cele mai complicate, cu ingrediente deosebite. Astăzi vă propunem o omletă în stil grecesc, delicioasă și plină de proteine și vitamine. Omleta grecească este diferită de omleta pe care o știm noi prin faptul că ea conține ceapă, brânză feta și măsline kalamata, adică câteva ingrediente de la salata grecească. Practic, este o combinație între o omletă clasică și o salată în stil grecesc. 

Rulada din piept de pui cu branza telemea

1 piept de pui mare 200 g telemea de oi 2 oua 1 legatura ceapa verde 1 leg. usturoi verde 1 leg. marar verde 1 leg. patrunjel verde sare piper putin ulei pt uns folia si rulada.

Ruladă din piept de pui și cașcaval

Descoperă rețeta perfectă pentru o ruladă de pui cu cașcaval, ideală ca aperitiv sau fel principal. Ușor de pregătit și plină de arome, această ruladă va fi vedeta oricărei mese.

Oua de prepelita cu rosii si spanac

1conserva de rosii in bulion 1lingurita pasta de ardei 12oua de prepelita 12cuburi de spanac congelat condimente(praf de chilli,cimbru,busuioc uscat,oregano tot uscat,cate putin din fiecare sau dupa gust) 4-5linguri de parmezan ras 2linguri ulei

Omletă în stil nemțesc

Omleta, poate cel mai versatil mod de a găti ouăle, este un mic dejun popular în toate colțurile lumii. Poate și pentru că poți personaliza destul de ușor rețeta și adăuga tot felul de ingrediente care îți plac în ea. Nici nu e de mirare că există aproape 200 de rețete de omletă pe internet, și cine știe câte nedescoperite încă. Cu bacon, cu legume, cu brânzeturi sau simplă, sub formă de clătită sau amestecată, omleta este o alegere delicioasă la orice oră. Astăzi vă propunem o rețetă de inspirație germană, de omletă rulată, cu bacon și chives. Omleta arată în farfurie exact ca o clătită umplută și rulată, se face ușor și este delicioasă!

Placinta cu spanac si telemea de oaie

Avem nevoie de: o1 pachet foi de placinta (400 g ) o1 kg frunze de spanac proaspat( obtinute din 2 kg de spanac) oulei de masline virgin ocateva fire de ceapa verde o1 ceapa mare o400 g telemea de oaie o3 oua o 1/4 lingurita de sare opiper proaspat macinat osumac o60 g unt + 50 ml ulei de masline pentru uns

Sos de spanac cu snitele din piept de pui

500g piept pui 3oua maggi secretul gustului de legume piper 150g faina 300g spanac 50g smantana 100ml lapte 50g unt ulei 5 catei de usturoi

Salata De Spanac Cu Ton

spanac prospat spalat si taiat fasiute 1 conserva de ton in apa masline negre oua fierte tari vinegreta din ulei de masline,mustar, lamaie,sare si piper

Omleta sandwich

4-5 oua batute bine, cascaval din belsug, cateva rosii, doua frunze de salata, putin marar, sare, doua linguri de ulei

Rulada aperitiv cu oua de prepelita

10 oua de prepelita 1 morcov 50 g spanac 150 g sunca 300 g maioneza facuta in casa 5 foi gelatina 6 felii sunca Praga ardei rosu sare piper

Salata de spanac si carne

putina friptura rece, spanac crud 30 frunze, 12 buc ciuperci fierte sau din conserva, 3-4 buc rosii, piper, sare, oregano, busuioc, ulei de masline, patrunjel, marar, o ceapa mica, 75 ml smintina, un iaurt natural mic, 100 gr branza telemea sarata

Rulada de peste cu foaie de clatite

o foaie de clatita,pasta din unt cu verdeata, condimente, felii subtiri din filé de peste marinat - somon sau din conserva, felii de lamaie si masline.

Rulada cu diverse umpluturi

160 gr unt sarat la topit, 140 gr faina, 300 ml lapte, 4 oua, umplutura:ciuperci congelate, branza gruyere, spanac, branza feta.

Chiftelute din spanac, aburite

400 gr spanac poate fi si congelat), 75 gr orez cu bobul lunguiet, 1 lingura faina, 1 ceapa rosie, 1 graunte de usturoi, seminte de mustar zdrobite,coriandru pudra si-un strop de nuc`soara(sau ce condimente doriti), sare ,piper dupa gust.

Paste cu pesto din spanac

1 cup de nuci 4 cup de spanac 1 cup de Parmesan 1 cup de ulei de masline ,extra virgin 4 catei de usturoi 1 lingurita busuioc uscat 1 lingurita oregano uscat sare,piper 500 gr spaghette sau fettucine

Painici cu spanac si somon

Faina semoule fina, drojdie,spanac (piure de spanac), somon, branza de capra,sare

Gnocchi din spanac cu emmentaler

Pentru 4 persoane:500 g spanac proaspăt250 g pâine albă veche de o zi100 ml lapte2 ouă80 g făină100 g Delaco Emmentaler rasSare, piper, nucşoarăÎn plus:50 g unt8 frunze de salvie50 g caşcaval Delaco Emmentaler ras