Spanac la borcan

Spanac la borcan retete: cum gatesti spanac la borcan si cele mai gustoase retete de spanac cremos, mancare spanac, mancare de spanac, cartofi cremosi cu spanac, tarta cu spanac si branza, rulada din omleta cu spanac, copanele la cuptor, pui la protap, fazan la cuptor, pui la ceaun.

Spanac cu carne de la borcan

- carne de la borcan (am avut de vitel si de purcel); - spanac, cam 1 kilogram; - ceapa verde, tot atat; - marar, eu am avut sa zic echivalentul a 5 legaturi din piata; - patrunjel, echivalentul a 2-3 legaturi;

Spanac cu ou ochi

* Spanac (cantitatea e la alegere in functie de cat se doreste sa iasa eu folosesc cam 1 kg pt 2 persoane) se poate folosi crud sau la borcan * 1 ceapa * 2-3 catei usturoi * putin ulei * putina pasta tomate * sare piper dupa gust * ou

Spanac la tigaie

Pt. 4 persoane : 500 gr. spanac proaspat sau la punga adica congelat 2 catei de usturoi un ardei iute de mici dimensiuni sare ulei.

Mâncare de spanac cu sos bechamel

Piețele sunt pline de verdețuri și parcă e și păcat să nu profităm la maximum de ele. Dintre toate, spanacul este o idee excelentă și poate fi inclus într-o mulțime de rețete, de la salate, până la ciorbă, mâncare de spanac sau plăcinte.  Astăzi vă propunem o rețetă simplă, o mâncărică de spanac cu sos bechamel și usturoi, ușor de făcut și foarte gustoasă. O puteți savura ca garnitură, alături de o bucată de carne, sau simplă, ca fel de mâncare în sine. Puteți adăuga un ou ochi și câteva linguri de mămăligă și aveți o cină delicioasă și sănătoasă.   

Spanac la cuptor

spanac (congelat), smantana dulce 150 ml, 2 cepe,putin ulei, 2 linguri faina,apa, sare, cascaval

Orez in doua culori

- 1 cana orez (biologic) - 1 borcan (conserva) mazare si morcov baby - 100 g spanac proaspat - 200 g creveti cu pesto - 2 linguri ulei masline - oregano - piper

Souffle de spanac

Ingrediente : 250 g spanac ( eu am folosit,spanac pus la congelator,oparit si tocat marunt) 1lingura faina 2 oua 100 g cascaval 100 g smantana sare,

Spanac la Doubletta

3 legaturi de spanac o legatura ceapa verde 2 catei de usturoi 5 linguri ulei 1 ou 1 ceasca smantana sare, marar patrunjel

Omleta cu spanac

500gr. spanac 4oua 150gr brinza rasa un pic sarata la alegere piper sare un catel de usturoi unt se pot adauga toate legumele pe care le doriti. Eu am adaugat ardei.

Pui cu rosii si masline

o gaina-1,5 kg rosii insucul lor un borcan-700ml 3 catei de usturoi 2 cepe un borcan de 300ml masline(fara samburi) sare piper negru ulei cite o felie de paine graham sau neagra la o portie cu grosimea de 3~4 cm

Salata Gustoasa

1.Sunca 300g 2.cascaval - 200 gr 3.mazare conservata - 1 borcan 4.un borcan de ciuperci marinate smantana - 1 lingura maioneza - 1 lingura sare si piper

Spanac cu cascaval la cuptor

5oo g spanac congelat 200 g cascaval 3 oua 2 linguri faina 70 g unt 1 cana lapte 1 rosie 6-7 catei usturoi 1 legatura patrunjel verde sare piper

Spanac cu cartofi la cuptor

Ingrediente pentru 2 "floricele" de spanac: 1. 3 cartofi mari 2. 400 gr de spanac congelat 3. 100 gr de parmezan ras 4. 100 gr branza feta 5. jumatate de ardei gras rosu (pentru culoare) 6. o ceapa mica 7. 4 linguri de ulei 8. sare piper boia de ardei dulce

Rulada din omleta cu spanac

Pentru 2 portii:3 oua8-10 rosii cherryjumatate de pachet de spanac verde – puteti folosi 150 g spanac congelat daca nu aveti proaspat150 g muschi file sau sunca presata, ce aveti la indemana50 ml smantana2-3 linguri de ulei de maslinesare si piper dupa gust

Painici cu spanac si somon

Faina semoule fina, drojdie,spanac (piure de spanac), somon, branza de capra,sare

Branza la borcan (in ulei)

Pentru un borcan de 720 gr ai nevoie de:- 500 gr branza de vaca- 2-3 catei de usturoi- 1 lingurita boabe de coriandru- 1 lingurita oregano- 2-3 ardei chili- 1 lingurita boabe piper- ulei de masline sau de floarea sorelui

Curry de conopida cu spanac

2 cepeghimbir ras2lg pasta curry400g lapte de cocos400g rosii cubulete1 conopida2 cartofisucul de la o lamaie200g spanac

Pulpa de pui umpluta cu spanac

2 pulpe pui 2 felii sunca presata 200 g spanac 2 catei usturoi 1/2 ceapa sare piper busuioc proaspat. pt. garnitura: 3 cartofi 1/2 ceapa 100 g kaiser 300 g spanac 100g smanatana.

Prajitura cu visine din borcan

6 oua 400 g zahar 600 g faina 400 ml ulei 1 ceasca lapte sau apa minerala 1 praf de copt 1 zahat vanilat 1 borcan visine fara samburi( pus pe iarna)

Spanac Cu Vitel Si Ochiuri

Se poate folosi si carne de pui iese la fel de gustos. Carnea de pui poate fi prajita si pusa la sfarsit in spanac sau fiarta. Eu am folosit de data aceasta 600 kg piept de vitel si cateva bucatele de pulpa de vitel o ceapa un morcov cateva felii de telina 2 catei de usturoi suc de rosii,pasta de tomate sau jum kg rosii oparite 1 minut si decojite taiate cubulete sau pasate 1 ardei gras 1,5 - 2 kg spanac

Sot'e de spanac cu usturoi

1,5 kg spanac verde la legatura 1 ceapa alba bulion de rosii ( 1-2 linguri) ulei de masline 1 ardei gras rosu 2-3 catei de usturoi sare piper cimbru

Budinca cu spanac si sunca

- 500 gr spanac fiert (daca cumparati spanac proaspat, asa cum ar fi indicat pentru ca este perioada lui, adaugati la timpul de pregatire si c ratarea spanacului si oparirea lui in apa cu sare)- 3 legaturi de ceapa verde- 2 legaturi de usturoi verde- 1 legatura de patrunjel- 1 legatura de marar- 200 grame sunca de Praga- 4 oua in compozitie si 1 pentru dat "fata" la final- putin cascaval ras pentru "fata"- 4 felii de paine- sare

Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

1 kg spanac 1 legatura mare usturoi verde 300 g cartofi noi 70 g prosciutto crudo 4 oua 500 ml lapte 30 g cascaval 2 linguri ulei de masline

Spanac - Beneficii și calorii. 15 motive pentru care ar trebui să consumați spanac cât mai des

Spanacul are o mulțime de beneficii pentru sănătate și ar trebui consumat în mod regulat. Profilul său nutrițional impresionant continuă să uimească cercetătorii din întreaga lume.

Puricei cu spanac

300 gr. faina 3 oua spanac fiert si tocat f marunt sare piper ierburi aromate,unt pt. prajit.

Spanac

1 kg spanac 5-6 catei usturoi 2 cepe medii 400 ml lapte 2 linguri faina sare piper

Pachetele cu spanac

2 oua 200 gr. faina sare,200 grame spanac ceapa verde usturoi pisat f. fin,smantana dulce lichida unt pt. prajit

Spanac scazut

500g spanac congelat 3 cepe miljoci lapte sare usturoi 2 linguri de faina apa ulei

Omizi cu spanac

2 tuburi aluat de croissant,100g spanac congelat 100g branza dulce de vaci,1 ou.

Tort cu fructe "Diana"

500 g de piscoturi(aproximativ) 500 g de br^anza de vaci 1 borcan cu compot de piersici 1 borcan cu dulceata de caise 1 borcan cu dulceata de visine 500 g de capsuni 4-6 linguri de zahar 3 plicuri de gelatina( a 30 g fiecare) 1 l de sm^ant^ana pentru frisca 2 plicuri de ^intaritor de frisca 1 ciocolata alba 2 plicuri de zahar vanilat fructe pentru ornat

Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca

9 oua 9 linguri faina 9 linguri zahar 1 praf de copt un borcan gem de caise 1 Crema Cremes Dr Oetker 1 borcan visine fara samburi frisca

Spanac In Foetaj

- o foaie de foetaj - 2 pachete spanac congelat (1/2 kilogram fiecare) - sau un pachet spanac + un pachet florete brocolli - 2 ardei unu rosu, unu galben, taiati cubulete - 6 oua - 100-150 g branza cheddar - 200-250 g branza feta - condimente dupa gust

Prajitura cu visine din borcan- puse pe iarna

300 g faina 300 g zahar praf 4 oua 2 galbenusuri 5-6 linguri ulei 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt 1 borcan visine 70 ml apa minerala

Pateuri cu ricotta si spanac

Aluat foietaj, spanac, ricotta(urda), ceapa verde, usturoi, oua, gris.

Kiwi la borcan

600 g kiwi, 300 g zahar, 1 felie lamaie, sucul de la o lamaie,

Spanac calit cu crutoane

- 2 kg spanac - un praf de sare - o ceapa - piper - ulei de masline

Piure de spanac

1 kg spanac 100 gr unt 3 linguri faina 300 ml lapte sare 3 catei de usturoi

Spanac cu usturoi si ochiuri

1 kg spanac4 oua4 linguri faina500 ml lapte6 catei de usturoiputin uleisare, piper

Spanac in chifla cu susan

2 kg spanac 2 cepe mari 2 linguri ulei sau o nuca de unt sare piper bulion

Salata cu spanac

250 grame spanac 3 castraveti 1 ardei gras masline umplute cu gogosar branza feta 1 knorr Dressing Salad Grecesc apa ulei

Spanac cu carne de miel a la" Mirela"

Spanac 1 kg usturoi verde o legatura, o legatura de ceapa verde, 1kg carene de miel, o lingura de faina, delikat, lamaie si piper, sare

Crochete cu spanac

600 gr spanac 300 gr ricotta sau urda proaspata 1 ou 100 gr parmezan ras sare piper pesmet

Ouă prăjite cu ceapă picantă și spanac

Ouale sunt perfecte pentru o masa rapida, atunci cand nu ai timp sa gatesti. Iar daca adaugi si ciuperci si spanac, ai obtinut deja, o masa sanatoasa.

Ardei copți pentru iarnă, la borcan

Nimic nu se compară cu o salată de ardei copți, pe post de garnitură, fie că vorbim de ardei proaspăt copți sau păstrați peste iarnă. Este momentul optim pentru a coace și conserva ardeii kapia pentru iarnă, fie că alegeți să îi păstrați la congelator sau la borcan. Metodele sunt asemănătoare, modul de preparare nu diferă cu nimic și sunt la fel de gustoși și se păstrează la fel de bine, indiferent cum ați alege să îi păstrați. Ardeii copți puși la borcan au avantajul că pot fi serviți imediat și nu trebuie să așteptați să se decongeleze.

Ou cu spanac

1/2 kg spanac,3 oua,1 ceapa,usturoi,patrunjel-dupa gust

Salata de spanac

1 mana de spanac tanar proaspat putin ulei de masline ( 1-2 lingurite) 1 portocala 1 mar si 1 lingura cu mieji nuci sau migdale.

Dip Din Spanac

-o punga de spanac -1 cupa smantina -1 cupa maioneza -1 pachet de Knorr Vegetable Mix

Salata de spanac cu ou

1 ou fiert tare putina sare (un varf de cutit) putin piper negru macinta (1 varf de cutit) 2 lingurite de ulei de masline presat la rece 1 lingura cu mieji de seminte de floarea-soarelui (preferabil proaspete) 1 lingurita cu otet balsamic 1 mana de spanac tanar 2 rosii cherry si 2 ridichi.

Spanac Cu Carne De Pui Si Oua La Cuptor

pulpe pui o ceapa un morcov cateva felii de telina 2 catei de usturoi suc de rosii,pasta de tomate sau jum kg rosii oparite 1 minut si decojite taiate cubulete sau pasate 1 ardei gras 1,5 - 2 kg spanac

Spanac gratinat

500 g spanac congelat 150-200 g cascaval unt cat o nuca 2 oua 2 linguri cu faina 1 pahar cu lapte 1 rosie cateva fire de patrunjel verde 1 ceapa sare,piper