Serveste-te, fara sa te simti vinovat, din acest desert delicios!

Bilute Ferrero Rocher
Timp total 45 minute

Ingrediente

  • 10 curmale, fara samburi
  • 125ml espresso fierbinte
  • 60ml ulei de nuca de cocos, topit
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 250g faina de alune de padure
  • 220g hrisca prajita
  • 60g fulgi de cacao
  • 50g cacao
  • 35g pudra de proteine ​​de ciocolata
  • 20 alune intregi, prajite

Mod de preparare

1. Se combina curmalele, espresso, ulei de nuca de cocos si vanilie intr-un bol. Se lasa deoparte timp de 10 minute, la macerat. Cu ajutorul unui blender, se amesteca pana se transforma intr-un piure.

2. Intr-un castron mare, se combina faina de alune, hrisca, fulgii de cacao, cacao si pudra de proteine. Se adauga piureul de smochine si un varf de cutit de sare si se amesteca pana cand amestecul este omogen si lipicios.

3. Se unge o tava si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ung mainile cu putin ulei de nuca de cocos. Se ruleaza amestecul in 20 de bile de dimensiunea unei nuci. Se face o gaura in centrul fiecaruia cu degetul mare, se adauga o aluna de padure, apoi se reface sub forma unei bile. Se transfera in tava pregatita si se racesc timp de 30 de minute, pana se intaresc. Se pudreaza cu cacao inainte de a servi.