Un desert delicios si cu putine calorii fac din aceasta reteta alegerea perfecta.
Timp total 25 minute
Ingrediente
- Pentru blat:
- 100g migdale maruntite
- 150g biscuiti digestivi
- 2 linguri ulei de cocos
- Pentru topping:
- 3 banane
- 2 linguri sirop de artar
- 1 linguri esenta de vanilie
- 375g quark degresat (sau branza degresata)
- 270g crema de branza
- gelatina
- cacao
Mod de preparare
1. Intr-un blender, se maruntesc migdalele si biscuitii. Se adauga 2 linguri de ulei de cocos topit si 60ml de apa. Intr-o forma de tarta, se pune amestecul si se preseaza usor pentru a fi uniform in partea de jos pentru a forma baza. Se lasa la frigider in timp ce face toppingul de banana.2. Cu ajutorul unui blender, se amesteca bananele, siropul de artar, vanilie, quark si crema de branza.
3. Se dizolva gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj.
4. Se toarna gelatina dizolvata peste amestecul pentru topping, se amesteca bine, apoi se toarna pe blatul de biscuiti. Se lasa la frigider cel putin 12 ore, in mod ideal, peste noapte. Se pudreaza cu cacao inainte de servire.