Timp total 2 ore
Ingrediente
- Aluat:
- 500 g de faina
- 1 plic de drojdie uscata
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita de boia
- 200 ml de apa calduta
- 12 linguri de ulei de la umplutura
- Umplutura:
- 1 piept mare de pui
- taiat bucatele( a fost de la friptura). Poate fi fiert sau crud
- dar calit ^impreuna cu ceapa.
- 6 cepe medii taiate marunt
- Ulei ca sa acopere totul abundent(cel putin 12 linguri)
- 500 g de ciuperci
- 2 conserve de 400 g de rosii ^in bulion
- 1-2 ardei(depinde de marime) taiati bucatele
- pasta de ardei iute(optional)
- Sare
- Piper
- Oregano
- 1 ou batut pentru uns
- Umplutura cu peste:
- 1 cutie de 900 g de ton
- Ceapa
- Ardei
- Ton
- Rosiii
- condimente