Bucura-te de aromele mediteraneene, intr-o reteta simpla si usor de facut.

Legume mediteraneene
Timp total 1 oră și 5 minute

Ingrediente

  • 1 ceapa, tocata
  • 2 catel de usturoi, tocate fin
  • 2 vinete, taiate in bucati
  • 500g de dovlecei, taiati
  • 3 ardei rosii, taiati
  • 400g rosii cherry
  • 5 linguri de ulei de masline
  • 800g conserva fasole, scurse si clatite
  • 120g branza de capra, zdrobita
  • 1 lingura de otet balsamic

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se pun ceapa, usturoiul, vinetele, dovleceii, ardeii rosii si rosiile in 2 tavi. Se adauga in jur de peste 4 linguri ulei, se asezoneaza cu sare si piper, apoi se acopera. Se coc timp de 40 de minute.

2. Se acopera fasolea in legume, apoi se mai lasa timp de 5 minute. Se imprasie branza sfaramata, apoi se adauga restul de 1 lingura de ulei de masline si otetul balsamic. Se presara frunzele proaspete de busuioc, apoi se servesc.