Daca vrei o garnitura speciala, atunci trebuie neaparat sa incerci acest preparat.

Morcovi și păstârnac cu glazură de miere
Timp total 1 oră și 10 minute

Ingrediente

  • 3 morcovi mijlocii
  • 2 pastarnaci mijlocii
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de miere
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 2 linguri de apa

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se curata morcovii si pastarnacii. Se taie in jumatati sau sferturi, astfel incat acestea sunt de aproximativ aceeasi grosime.

2. Se pun toate legumele intr-o tava.

3. Stropesc legumele cu ulei, miere si se presara cimbru uscat.

4. Se agita tava, astfel incat legumele sa fie acoperite uniform.

5. Se pune putina apa in tava.

6. Se pune tava in cuptorul preincalzit si se coc timp de aproximativ o ora, pana cand morcovii si pastarnacul se rumenesc.