Muschi de porc cu sos de mere si legume sote
Ingrediente
- pentru muschi:
- 1 muschi de porc cca 1 kg
- 200 ml vin alb
- 1 crenguta rozmarin
- 1 lingura condiment pt carne de porc
- praf de usturoi
- boia de ardei
- piper
- 3 linguri miere
- 1 lingura otet balsamic
- pentru sosul de mere:
- 2 mere mari dulci-acrisoare
- 1 lingura zahar brun
- 50 ml vin alb
- pentru garnitura:
- 500 gr legume (mazare
- morcov
- conopida
- brocolli)
- 50 gr unt
- 1 lingurita condiment pt legume
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!
De la diete la prăjituri, avem tot ce îți trebuie! Abonează-te să nu rămâi flămând de inspirație.
Trebuie să fii de acord cu Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile și cu Regulamentul concursului