5 ingrediente si 25 de minute pentru un pranz delicios.

Pui cu curry de spanac
Timp total 25 minute

Ingrediente

  • 125g orez basmati
  • 1 lingura de ulei vegetal
  • 4buc piept de pui fara piele
  • 600g supa de pui cu curry (preparata cu ceapa, telina, morcov si curry)
  • 100g baby spanac

Mod de preparare

1. Se gateste orezul conform cu instructiunile de pe pachet, apoi se scurge.

2. Intre timp, se incalzeste uleiul intr-o tigaie adanca, la foc mic. Se adauga carnea de pui si se gateste timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Pentru a prepara supa de pui cu curry, se calesc ceapa, telina si morcovul, tocate marunt, intr-o tigaie. Se adauga supa de pui si curry si se da in fiert, apoi se fierbe timp de 10-15 minute. Se toarna peste carnea de pui, se reduce caldura usor si se acopera partial cu un capac. Se fierbe timp de 15 minute sau pana cand puiul este gatit.

3. Se adauga spanacul in sos. Se asezoneaza, apoi se pune orezul in boluri, se pune puiul deasupra, apoi se adauga o lingura de sos si se serveste.