Morcovul, castravetii si ceapa verde dau un plus de culoare acestei retete vegetariena de salata de ou. Serveste-o alaturi de niste biscuiti crocanti pentru un pranz sanatos.
Timp total 25 minute
Ingrediente
- 3 linguri iaurt degresat
- 3 linguri maioneza dietetica
- 1/4 lingurita piper macinat
- 1/8 lingurita sare
- 8 oua fierte tare
- 1/2 cana morcov tocat marunt
- 1/2 cana de castravete tocat, decojit
- 1/4 cana ceapa verde, felii
Mod de preparare
1. Se combina iaurtul, maioneza, piperul si sarea intr-un bol mediu.2. Se taie ouale pe jumatate si se arunca 4 dintre galbenusuri (sau se folosesc pentru altceva). Se adauga ouale ramase in castron si se maruntesc pana ajung la consistenta dorita. Se adauga morcovul, castravetii si ceapa verde. Se amesteca si se serveste.