Timp total 2 ore

Ingrediente

  • Ingrediente pentru blat:
  • 100 gr unt (sau margarina Rama Maestro cub)
  • 100 gr zahar
  • 100 gr faina
  • 2 oua
  • 35 ml lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita rasa coaja de portocala macinata
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie macinata
  • 1/2 lingurita sofran
  • Ingrediente pentru crema:
  • 350 gr capsuni si 2 linguri de zahar (frecate piure cu robotul)
  • 200 gr crema de smantana (Pilos de la Lidl
  • sau alta marca cu grasime min 32%)
  • 400 gr iaurt gras (iaurt grecesc 10% grasime tot de la Lidl)
  • 200 ml frisca lichida
  • 170-200 gr zahar (daca vreti mai dulce puneti 200 gr)
  • 2 plicuri de 10 gr gelatina inmuiata in 150 ml apa
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 portocala taiata bucatele
  • Ingrediente pentru ornat:
  • 1 plic Tort Gelee (Dr. Oetker)
  • ornamente coloratedin zahar
  • sau
  • 2 linguri zahar pudra vanilat