Timp total 2 ore
Ingrediente
- Ingrediente pentru blat:
- 100 gr unt (sau margarina Rama Maestro cub)
- 100 gr zahar
- 100 gr faina
- 2 oua
- 35 ml lapte
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingurita rasa coaja de portocala macinata
- 1/2 lingurita coaja de lamaie macinata
- 1/2 lingurita sofran
- Ingrediente pentru crema:
- 350 gr capsuni si 2 linguri de zahar (frecate piure cu robotul)
- 200 gr crema de smantana (Pilos de la Lidl
- sau alta marca cu grasime min 32%)
- 400 gr iaurt gras (iaurt grecesc 10% grasime tot de la Lidl)
- 200 ml frisca lichida
- 170-200 gr zahar (daca vreti mai dulce puneti 200 gr)
- 2 plicuri de 10 gr gelatina inmuiata in 150 ml apa
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingurita esenta de rom
- 1 portocala taiata bucatele
- Ingrediente pentru ornat:
- 1 plic Tort Gelee (Dr. Oetker)
- ornamente coloratedin zahar
- sau
- 2 linguri zahar pudra vanilat