Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Vol au vent cu pui
Timp total
1 oră și 20 minute
Ingrediente
800g de aluat foietaj,
500g piept de pui,
250g de ciuperci
o ceapa,
un catel de usturoi
50 ml vin alb
500ml smantana dulce
sare
piper
tarhon
amidon.
Recomandări
1
Top 9 cele mai bune fructe pentru ficat gras
2
Sos de iaurt cu mentă. Răcoritor și ușor de preparat
3
Gem de caise fără zahăr
4
Prajitura Cu Crema De Branza
5
Ficat de porc la tigaie, cu ceapă
6
Inele de ceapă. Rețeta tradițională
7
Bulgur - ce este și cum se prepară. Beneficii și contraindicații
8
Tochitură ardelenească, un preparat tradițional gustos și savuros
9
Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor
10
Piersicile îngrașă? Câte calorii are o piersică
Trending
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă
Rețete rapide
Tiramisu cu ananas - varianta cea mai simplă