Mazare cu aripioare
Mazare cu aripioare retete: cum gatesti mazare cu aripioare si cele mai gustoase retete de ostropel cu aripioare, mazare cu galuste, mazare cu afumatura, mazare cu friganele, mazare cu coasta, mazare cu salam, mazare uscata cu carne, mazare cu coaste de porc, ostropel de aripioare, aripioare de pui la cuptor.Mâncare de mazăre cu aripioare de pui
Rețetă mâncare de mazăre. Aripioare de pui cu mazăre. Rețetă rapidă mazăre, Cum fac mâncare de mazăre?
Aripioare Cu Susan
Mie personal imi plac foarte mult aripioarele. Sunt gustoase si nu necesita mult timp sa le prepari. Voi ce parere aveti? Astazi va prezint o reteta simpla si rapida,cea a aripioarelor cu susan.
Snițele din aripioare de pui
Dacă ești în căutare de o rețetă rapidă și gustoasă, snițelele din aripioare de pui sunt o alegere perfectă. Sunt crocante, aromate și potrivite pentru toată familia.
Aripioare cu sos dulce-acrișor și portocale
O porție de aripioare crocante, rumenite la cuptor și aromate cu un sos dulce-acrișor este o idee excelentă pentru o cină cu prietenii sau atunci când aveți musafiri. Este genul acela de mâncare fără pretenții, pe care o puteți savura cu mâna, pentru a vă bucura din plin de aromele ei. Astăzi vă propunem o rețetă de aripioare cu sos dulce-acrișor și felii de portocală. Puteți prepara aripioarele în friteuză, prăjite în ulei sau la cuptor, pentru o variantă mai light a preparatului.
Aripioare cu zaft
1 kg aripioare de pui, 3 morcovi, 2 cepe, 2 ardei, 1/2 telina, 1 ardei iute, patrunjel, sare, vegeta, piper, 50 ml ulei
Aripioare de pui ca la KFC
Mâncarea fast food face parte din categoria plăcerilor vinovate pe care le avem cu toții. Dacă aveți poftă de preparate fast food, dar vreți să vă simțiți mai puțin vinovați, trebuie să știți că unele preparate le puteți recrea acasă, în propria bucătărie. Din categoria de fast food nu puteau lipsi celebrele aripioare crocante în stilul celor de la KFC. Și dacă AICI v-am prezentat rețeta de crispy strips, astăzi vă propunem o rețetă ușoară de aripioare în crustă de fulgi de porumb, crocante și aromate.
Aripioare dulci-acrisoare
750 gr aripioare de pui200 ml dulceata de piersici2 linguri otet de vin1 lingura sos de soia1 lingura de bulion1 lingura ulei2 capatani usturoi
Aripioare cu orez
10 aripioare de pui, 125 gr orez, 1 ceapa, 2 morcovi, ciuperci, 2 rosii, supa, ulei de masline, sare, boia, piper, condimente pentru pui, patrunjel.
Supa de aripioare de pui
6 aripioare de pui2 morcovio radacina de patrunjelo ceapa3 cartofi3-4 linguri de ulei2 l de apasare, piper (dupa gust)patrunjel verde
Ostropel din aripioare de pui
Ostropelul din aripioare de pui este un fel de mâncare tradițional, delicios și care ne aduce aminte de copilărie, de gustul mâncării pe care o preparau bunicile noastre.
Aripioare crocante cu porumb
16 aripioare de pui (mici, sa se patrunda usor)100 gr pesmet100 gr faina100 gr fulgi de porumb maruntiti2 ouasare, piper, boia dulce, chilliulei pentru prajit
Aripioare de pui marinate
Marinata:- zeama de la o portocala- 5-6 catei de usturoi- 1 lingurita de zahar- 1 lingurita de sos de soya - 1 lingurita de sos Worcester- cimbrisor- aripioare de pui
Aripioare crocant de gustoase
12 aripioare de pui 200 ml lapte batut 100 gr pesmet 1 lingurita boia (iute, dar eu am pus dulce, pentru ca am un soricel mititel care gusta de toate si nu-i prieste bine iuteala :P) 2 lingurite seminte de susan 1 lingurita cimbru uscat 3-4 linguri ulei
Aripioare in sos dulce acrisor
12 aripioare, o cana de faina, 1/2 cana de ketchup dulce, 1/4 cana de miere, o lingura de otet balsamic, 1 catel de usturoi, un ardei iute, sare, piper, 50 gr unt, ulei.
Aripioare Tailandeze, Cu Lemongrass Si Chili
1kg aripioare de pui 1/2 tulpina de lemongrass, maruntita 1/2 catel de usturoi, maruntit ghimbir - 2cm, ras 1 lingurita fulgi de chili 100g sirop auriu 60ml sos de soia 60ml otet coriandru felii de lime
Aripioare de pui în crustă de aluat cu bere
Aripioarele sau carnea de pui, în general, friptă în crustă crocantă este delicioasă alături de un sos și o porție de cartofi prăjiți. Crusta ajută carnea să nu se usuce, să rămână fragedă și suculentă în interior, dar crocantă la exterior - exact ce ne dorim de la o friptură bună. Astăzi vă propunem o rețetă de aripioare de pui în crustă de aluat cu bere, dar puteți foarte bine să folosiți și piept de pui, pentru a obține acele nuggets crocante și delicioase. În acest caz, veți tăia pieptul în fâșii subțiri și nu îl veți mai fierbe înainte.
Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill
6 rosii de gradina 6 oua ulei 100 gr de cascaval 70 branza de oaie 400 gr de ciuperci de padure albi(bureti iuti) 150 ml lapte 100 gr de faina alba 6-7 aripioare de pui sare piper, pt gril,praf de usturoi
Aripioare de pui PICANTE - rețeta perfectă pentru o seară cu prietenii
Cui nu îi plac aripioarele de pui picante, rumenite în cuptor sau pe grătar sau prăjite în ulei? Noțiunea de ”picant” este diferită de la gusturile unei persoane la gusturile alteia, iar ceea ce pentru unii înseamnă foarte picant, pentru alții poate însemna ușor picant. Dacă nu ești obișnuit sau nu îți place mâncarea foarte picantă, atunci nu ar trebui să încerci această rețetă. Dar dacă ești amator de senzații tari în bucătărie, asta cu siguranță e pentru tine! Secretul constă în marinarea aripioarelor în cele mai iuți ingrediente, peste noapte. Aromele vor intra în carne, iar rezultatul va fi unul extrem.
Aripioare de pui marinate in usturoi
Ingrediente : 8 aripioare mari sau 12 mici. Pentru marinata: 8 catei de usturoi mari, curatati si pisati, 2 linguri ulei de masline, zeama de la o lamaie sau suc de lamaie, 1/8 lingurita scortisoara, 1/2 lingurita enihibar, 1/4 lingurita piper negru, sare
Aripioare De Pui Buffalo
Pentru zilele cand ai pofta de fast-food, mai bine prepara acasa aceasta reteta.
Aripioare de pui la cuptor - crocante, delicioase și ușor de făcut
Aripioare de pui la cuptor crocante, delicioase și extrem de ușor de făcut. Este mult mai ușor să le gătiți în cuptor în loc să le prăjiți și sunt și mult mai sănătoase pentru că nu absorb uleiul.
Aripioare de pui cu miere
2 linguri sos de soia, 2 linguri zeama de lamaie, 2 linguri miere, 2 linguri sos de rosii, 2 linguri ghimbir ras, 1 kg aripioare de pui
Ghiveci de legume cu aripioare de pui
Ghiveciul de legume cu aripioare de pui este o mâncare sănătoasă și hrănitoare, perfectă pentru întreaga familie. Este o modalitate excelentă de a folosi legumele de sezon și de a pregăti o masă delicioasă și consistentă.
Aripioare de pui în stil marocan, cu sos de iaurt
Aripioarele de pui pot fi gătite într-o mulțime de feluri și sunt delicioase oricum, datorită cantității mari de grăsime pe care o conțin. Este drept că nu sunt tocmai prietenoase cu silueta, dar, dacă le combinăm cu salată sau cu un sos ușor, pot fi savurate fără probleme. Astăzi vă propunem o rețetă simplă de aripioare în stil marocan, condimentate și rumenite la cuptor. Le puteți face și pe grătar și, de asemenea, puteți renunța la anumite condimente dacă nu vă plac.
Mazare cu prosciutto cotto si mozarrella
100g prosciuto cotto;1kg mazare inghetata sau mazare verde;250g mozarrellavin alb (1 paharel)sare, piper
Risotto cu mazare si mar verde
Pt. 4 persoane: 300 g orez 2 mere verzi 300 g de mazare congeleta sau 1 cutie mazare conserva 1 ceapa 1 cub de supa de legume 1/5 pahr vin alb,30g unt,2 linguri parmezan sare piper.
Aripioare de pui cu sos de telina
20 aripioare de pui300 ml bere50 ml ulei1 ceapa3 catei de usturoi2 linguri otet de vin1 lingurita cimbru uscat1 lingurita coriandru macinat1 lingura de ghimbir ras150 gr faina200 gr pesmet2 oua mai mariulei pentru prajitsare,piperPentru sosul de telina:1 telina mare1 capatana de usturoi50 ml ulei100 ml smantana
Mancare de mazare cu tocana de legume
1 borcan mazare (sau mazare proaspata am folosit eu...din gradina proprie) 1 borcan tocana de legume facuta in casa sare,piper 2 cepe 1 lingura ulei patrunjel tocat marunt 3 ling faina
Mancare de mazare cu praz
1 praz200 g mazare (eu am folosit congelata)3 linguri mustarputin uleisare dupa gust
Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi
2 prepelite (200g x 2 bucati), 6 cartofi potriviti, 200 g de mazare, 2 bucati de morcovi, 2 cepe, 1 pachet gelatina, Seminte de rodie, Boabe de mazare, Sare piper, Ulei,unt, 6 felii de bacon, 2 catei de usturoi, 2 frunze de busuioc, 20 g de cascaval, Germeni de praz, Supa de pui, Vin alb 75 ml Dressing dulce-acrisor,
Mazare cu praz
o cutie 800 gr mazare 1 praz tocat marunt 1 conserva rosii decojite 2 catei usturoi piper,ienibahar,sos soia
Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare pentru o portie
Pentru friptura: 165g cotlet de porc fara os, 120g muschiulet de porc, Vin cimbru ulei, Foi de dafin boabe de piper, Optional: 1-2 carnati si 1 cartof, Pentru Cartofi la cuptor: Ulei, Sare piper rozmarin boia, Usturoi, Pentru piure de mazare: 200 g de mazare, 30g unt, Smantana pentru gatit sare piper. Decor :baby morcovi, chips de cartof dulce / portocala si bobite de mazare
Mancarica de mazare
O cutie mazare 1 ceapa un morcov o lingura sos de ardei o lingura pasta de tomate 3 linguri ulei
Mancare de mazare cu galuste
1 borcan de mazare boabe 1ceapa 1 morcov 2oua 4 linguri de faina sare pasta de rosii sau bulion smantana.
Mazare cu pipote la cuptor
* 1 cutie de mazare, * 1/2 kg de pipote, * 1 ardei, * 1 cana apa * morcov, * pastarnac, * ceapa, * sare, * cimbru * piper alb * marar
Mazare de post
Pentru 4 portii:1 kg mazare de conserva (eu am folosit Bonduelle) sau mazare proaspata, curatatajumatate de ceasca de ulei (50 ml)2 cepe mici1 morcov marejumatate de ceasca de suc de rosii (50 ml)1 legatura de marar (eu am avut congelat de asta vara)sare, piper si busuioc dupa gust1 varf de cutit de bicarbonat
Piccata de curcan cu piure de mazare si orez
700 g carne de curcan 2 catei usturoi 1/2 gogosar 1 ceapa 1 lamaie 100 g unt 100 g faina 250 ml supa de carne 1 lingura capere 1 ceapa 1/2 lamaie patrunjel verde sare piper smantana( optional) - pentru piureul de mazare: 300 g mazare 50 g unt nucsoara sare piper
Sos delicios de mazare
ulei, 1 ceapa mare, 1 borcan mazare, 1 litru lapte, 1 lingura cu varf de faina, 2 – 3 linguri smantana, 1 manunchi de patrunjel, 1 manunchi marar.
M^ancare de mazare verde
Mazare verde proaspata sau congelata 400 g Apa c^at acopera bine mazarea Sare jumatate lingurita (rasa) Faina 2 linguri rase Ulei 2/4 linguri Marar 1/2 legaturi
Mazare cu carne la cuptor
2 cefe de porc 450 g mazare congelata 3 linguri de rosii in bulion o cescuta de apa sare marar o ceapa un morcov ulei pentru stropit mancarea
Ficat de pasare cu mazare
500g ficat de pasare 600g mazare congelata "Iglo" un morcov o ceapa doi ardei iuti ulei Sare si piper (dupa gust)
Sufleu de mazăre. Rețeta simplă și delicioasă
Sufleul de mazăre este o alegere excelentă pentru o masă ușoară și sănătoasă. Acest preparat aerat și ușor este plin de proteine și fibre, fiind perfect pentru orice ocazie. În plus, rețeta este simplă și rapidă, ideală pentru a impresiona familia sau prietenii.
mazare cu creveti
500 gr creveti congelati(o punga) 1 kg de mazare congelata( o punga) 3 catei de usturoi o lingurita vegeta 4 linguri de ulei
Saculeti cu piure de mazare, somon fume si rucola
Ingrediente pentru aluatul de clatite: 125 g faina alba 25 g unt topit un ou 70 ml apa minerala 30 ml lapte seminte de susan negru un praf de sare Ingrediente pentru piureul de mazare: 200 g mazare congelata 35 g unt 30 ml sm^ant^ana dulce un praf de sare putin piper rosu file de somon rucola
Vitel cu mazare verde
1 cutie mazare verde fina 500 g carne vitel 1 ceapa 1 gogosar 2 linguri pasta ardei patrunjel verde sare piper
Sote de mazare cu menta
1/2 kg mazare, 200 g boabe de fasole verde,40 g unt; frunze de menta, parmezan,marar, sare
Mancare Cu Mazare
- 2 pungi de mazare congelata - 3 legaturi de ceapa verde - 100 grame de ulei - 2 linguri de bulion - 2 linguri de delicat - o legatura de marar
Muschi de porc cu piure de mazare
365 g muschi de porc mazare smantana dulce sare piper unt
Paste cu prosciutto si mazare
Pentru 4 persoane: -350g paste fierte in apa sarata -100g prosciutto in cuburi sau felii -50g mazare -50ml smantana -patrunjel,sare,piper -un cub unt si parmezan dupa dorinta
Mancare de praz cu mazare
6 tulpini praz,250 gr mazare, 50 gr unt,sucul de la jumatate de lamaie