Mousse de zmeura

Mousse de zmeura retete: cum gatesti mousse de zmeura si cele mai gustoase retete de mousse de vanilie, spuma de zmeura, musuroi de cartita cu zmeura, tort cu zmeura si frisca, tort de mere intregi cu crema de zahar ars, pulpe de pui la cuptor in folie de aluminiu, salata de piept de pui cu ceapa marinata, sos de fructe de padure congelate pentru friptura, sarmale in foi de varza murata in oala de lut, rasol de vita cu sos de rosii.

Mousse în două culori, cu zmeură și ciocolată

Mousse-urile sau spumele sunt deserturi extrem de fine și de ușor de făcut. Sunt genul acela de dulce care pare sofisticat și cu care puteți impresiona pe oricine, dar în realitate se prepară foarte repede și simplu. Astăzi vă propunem o rețetă de mousse în două culori, cu ciocolată și zmeură, care arată spectaculos, mai ales dacă alegeți să îl serviți în cupe sau recipiente transparente. 

Tort cu mousse de zmeura si ciocolata

Blat1 ciocolata30 g unt4 albusuri2 galbenusuri100 g ciocolata1 praf de sare1/2 praf de copt6 linguri faina Mousse de ciocolata150 g ciocolata350 ml frisca1 lingura gelatina(hidratata) Mousse de zmeura300 g zmeura300 ml frisca2 linguri gelatina

Passion cake

Blat: 150g faina, 2 pliculete budinca de vanilie, 2 linguri cacao, 1 pachet praf de copt, 150g zahar, 4 oua, 200g unt, 4 linguri de lapteMousse de ciocolata cu zmeura: 150g ciocolata alba cu picaturi de zmeura, 150g ciocolata de lapte, 200ml smantana lichida, 300g purè de zmeuraMousse caramel: 60 ml apa rece, 12g gelatina foi, 2 linguri brandy, 150 gr zahar, 2 linguri apa, 6 galbenusuri, 480 gr friscaGlazura de ciocolata: 200gr ciocolata cu lapte, 100ml smantanaGlazura de zmeura: 300g zmeura, 200g zahar pudra, 10 g gelatina foi

Tort de ciocolata cu mousse de zmeura si ciocolata

Blat: 3 oua, 65 ml apa calduta, 1 lingurita esenta de vanilie, 100 g zahar tos, 75 g faina, 25 g cacao, 1 lingurita praf de copt Crema - mousse: 225 g zmeura congelata fara samburi, 4 linguri Chambord (lichior de zmeura sau daca nu se inlocuieste cu apa), 90 g ciocolata amaruie topita, 4 g gelatina inmuiata in 6 linguri apa calduta, 45 g zahar pudra, 475 g frisca Glazura: 120 g ciocolata amaruie, 2 linguri frisca lichida, 15 g unt

Tort de Zmeura si Iaurt de Vanilie

Mousse de Zmeura 250 de piure de zmeura 25 grame zahar 2 foi de gelatina 250 ml de frisca Mousse de Iaurt de Vanilie 250 ml de frisca 50 grame zahar 2 foi de gelatina 160 grame de iaurt de vanilie

Mousse de nuga cu sos de zmeura

-250 ml lapte-75 g zahat-3 galbenusuri de ou-20 g faina5g gelatina-60 g miere-125 g nuga-o pastaie de vaniliePt sos:300 g zmeura-cateva picaturi de zeama de lamaie100 g zahar

Prajitura cu mousse de ciocolata si zmeura

Pentru blat: 100 g ciocolata 30 g unt 4 albusuri 2 galbenusuri 100g zahar 6 linguri de faina 1 praf de sare 1 lingurita praf de copt Pentru mouse-ul de ciocolata: 100g ciocolata 300 ml frisca lichida 1 lingura de gelatina (am pus un plic de gelatina la inmuiat cu 3 linguri de apa rece si din acest amestec am luat o lingura.Restul il vom folosi la mouse-ul de zmeura) Pentru mouse-ul de zmeura: 300g zmeura 200ml frisca lichida 2 linguri gelatina

Mousse De Ciocolata

Un desert preferat de tot mai multe persoanee, mousse-ul de ciocolata este un preparat extrem de simplu.

Mousse de zmeură. Rețeta unui desert simplu și sănătos, fără ouă

Mousse de zmeură, desertul perfect atunci când nu vrei să stai prea mult în bucătărie, dar totuși ai mânca ceva dulce. Se prepară în 15 minute cu doar 4 ingrediente simple.

Serbet De Zmeura

Indulcit cu banane, acest serbet este gata in numai cateva minute.

Prajitura cu zmeura

6 oua, 55 g faina, 55 g amidon, 90 g zahar, 10 g praf de copt, extract de vanilie, coaja de portocala, 200 g zmeura din borcan/compot, 350 ml zeama de la zmeura, 250 frisca, 1 budinca de zmeura (sau capsuni)

Mousse au chocolat (mousse de ciocolata)

170g de ciocolata amaruie, 80 g de lapte, 1 galbenus, 4 albusuri, 2 linguri de zahar.

Mousse De Ciocolata Si Avocado - Fara Zahar

Ce poate fi mai bun decat un mousse de ciocolata? Unul fara zahar!

Diplomat cu ciocolata si zmeura

Pentru blat : 1-1/2 cana faina, 3/4 cana cacao, un praf de sare, 1 lingurita bicarbonat, 60 ml ulei (1/4 cana), 160ml lapte de soia, 100ml sirop de artar sau miere, 1 lingurita otet sau suc de lamaie, esenta de vanilie Mousse de ciocolata: 750ml lapte de soia, 150g ciocolata 85% cacao (fara adaos de lapte), 3 linguri amidon, 6g agar-agar (pudra), 6 linguri zahar sau chiar 10 linguri pt. varianta mai dulce, esenta de vanilie, esenta de migdale sau de rom Decor: 400g zmeura congelata, 1 lingura amidon dizolvata intr-o lingura de apa, sirop de zmeura pt. insiropat blatul

Mousse De Ciocolata Cu Rom

Un mousse sofisticat, cu o aroma de rom, pentru seri perfecte.

Inghetata De Iaurt Cu Zmeura

Inghetata de zmeura, pentru mine, a reprezentat intotdeauna un desert perfect.

Tort diplomat cu zmeura

piscoturi4 oua6 linguri de zahar300 ml lapte2 plicuri de gelatina500 ml friscazmeura150 ml sirop de zmeura

Prajitura cu mousse de caramel si ness

blat: 3 oua 100 g zahar,&nbsp 15 ml apa,15 ml ulei 10 g cacao 4 linguri faina mousse: 100 g zahar 2 linguri apa 500 ml frisca lichida 2 g ness 2 galbenusuri 5 g gelatina.

Prajitura cu ciocolata alba si zmeura

Asemanatoare ca textura cu negresele, aceste prajituri sunt pline de fructe si ciocolata alba, asa ca te poti bucura de ele dupa un pranz copios.

Healty Smoothie cu morcov si zmeura

2 morcovi 1 banana 2 portocale 150 ml zmeura

Tort festiv de zmeura

Blat:3 oua90 gr zahar2 linguri apa0,5 lingurite praf de copt stins cu suc de lamaie2 plicuri budinca zmeuraPentru piureul de zmeura:200g zmeura1 lingurita gelatinacrema de albusuri:2 albusuri170 gr zahar60 ml apa3 lingurite suc lamaie1 lingurita miere artificiala (sau glucoza, sau energizantul care se gaseste in Romania)1 budinca de zmeura

Desert cu jeleu de zmeura si frisca

500 gr zmeura (eu am folosit congelata) 400 ml apa 2 linguri de zahar 1 plic gelatina 200 ml frisca lichida vegetala cateva boabe de zmeura pentru ornat

Inghetata-Tort de zmeura

Blatul:100 g unt si150 g piscoturi.Crema:300 g zmeura,o lamaie,750 g branza de vaci dulce,100 g zahar si200 g frisca.Pentru ornat:100 g zmeura sicateva frunze de menta.

Tort cu caise, zmeura si migdale

Daquoise de migdale (doua discuri cu diam.22 cm) – dupa reteta lui Pierre Herme:135 g pudra de migdale, 150 g icing sugar (zahar pudra cu pana la 5% amidon), 50 g zahar pudra, 5 albuse.PISCOTURI:3 oua separate, 90 g zahar, 60 g faina, vanilie, putin icing sugar pentru presarat.MOUSSELINA DE CAISE:100 g caise (eu am folosit din compot), 100 g lapte, 65 g zahar, 2,5 galbenuse (50 g) - (o sa mai aveti nevoie de 1,5 galbenuse la alta crema, asa ca vedeti cum impartiti unul in jumatati), 16 g amidon, 100 g unt, 5 g gelatina, 55 g frisca lichida.JELEU DE ZMEURA:4-5 gelatina, 425 g zmeura proaspata sau congelata, 70 g zahar, 15 g amidon.MOUSSE DE MIGDALE:25 g martipan, 70 g lapte, 4-5 g gelatina, 70 g + 200 g frisca lichida, 1,5 galbenuse (30 g), esenta de vanilie,

Mousse de Chocolate cu Shots de Rodii

Pentru mousse 100 gr ciocloat~a culinar~a 1 lingur~a unt 4 ou~a si 125 gr zah~ar Pentru shots 1 rodie 50 gr zah~ar vin de Porto sau Vermuth rulou de scortisoar~a + decor

Pralin de alune de padure si mousse de pralin

135 g alune, 90 g zahar.Pentru Mousse de pralin: 350 g frisca lichida + 2-3 linguri zahar pudra, 7 g gelatina, 180 g pralin de alune, 15 g rom

Tort cu zmeura si crema ganache

Pentru blat:- 3 oua- 50 ml ulei- 3 lg zahar- 1 lg cacao- 2 lg faina- jumatate de pachet de praf de coptPentru ganache:- 500 ml frisca lichida- 350 g ciocolataPentru jeleul de zmeura:- 1kg zmeura- 10-12 lg zahar- 6 foi de gelatina (10g)Pentru ornat:- un plic de tort gelee rosu- ciocolata- zmeura

Serbet De Zmeura Si Coacaze

Surprinde aroma verii intr-un desert racoritor si sarac in calorii.

Spuma delicioasa de zmeura

400 g zmeura 4 albusuri 180 g zahar frunze de menta pentru decor

Budinca Cu Zmeura

O budinca traditionala britanica, facuta cu crema de vanilie, gem dulce de zmeura si topping de bezea.

Marmelada de zmeura

1 kg zmeura, 1 kg zahar cu pectina( GelierZucker 1 : 1 Dr Oetker ), 1 lamaie,

Spuma de zmeura

400 g zmeura 3 albusuri de ou 100 g zahar

Tort cu zmeura si branza

Blat: 4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina, o lingurita rasa praf de copt. Crema: 1 kg branza de vaci fina, 300gr iaurt de fructe de padure, 150gr piure de zmeura. Jeleu la plic cu aroma de zmeura, cateva bomboane albe.

Tort Mousse

Ingrediente blat:- 3 oua- 3 linguri zahar- 2 linguri ulei- 3 linguri faina- 1 lingurita praf de copt- 1 lingura cacao- ½ fiola esenta romIngrediente mousse ciocolata alba:- 250 gr ciocolata alba- 125 ml smantana pentru frisca- 2 foi gelatina- 275 ml friscaIngrediente mousse ciocolata cu lapte:- 200 gr ciocolata cu lapte- 125 ml smantana pentru frisca- 1 foaie gelatina- 175 ml friscaIngrediente mousse ciocolata neagra:- 200 gr ciocolata neagra- 125 ml smantana pentru frisca- 1 foaie gelatina- 125 ml friscaIngrediente sirop:- 50 gr zahar- 50 ml apa- ½ fiola esenta rom

Tort trufa cu zmeura

Blat: 180ml apa, 2-1/2 cani faina, 3/4 cana cacao, 1-1/2 lingurita praf de copt, 1-1/2 lingurita bicarbonat, 2 lingurite scortisoara, 1/2 lingurita sare, 2 linguri suc de lamaie, 1 banana mare coapta bine, 350g tofu moale (silken tofu), 1 cana zahar brun, vaniliept. insiropat blatul: 100-150 ml sirop de zmeura Crema ganache: 350g tofu moale (silken tofu), 1/2 cana cacao, 6 linguri sirop de zmeura Crema cu zmeura: 200g zmeura, 160ml suc de mere, 80ml sirop de zmeura, 3 linguri amidon dizolvat in 3 linguri apa, 5 linguri crema ganache

Limonada De Zmeura

O bautura racoritoare, ideala pentru zilele de vara, sau la un gratar cu prietenii.

Branza de capra, gratinata, cu dulceata de zmeura

felii de brinza de capra, putin ulei de masline, sare, piper, Pentru "dulceata" de zmeura:o ceapa mica (tocata maruntel), 200 g zmeura (proaspata sau congelata), 2 linguri de ulei de masline, 2 linguri de zahar, 3 linguri otet de zmeura, sare, piper.

Bundt Cake Cu Unt De Arahide Si Zmeura

Un desert usor, potrivit atat pentru cafeaua de dimineata, cat si pentru ceaiul de dupa-amiaza.

Placinta cu urda si zmeura

Un pachet foietaj 500 g zmeura 500 g urda 50 g zahar 2 oua 100 g inghetata topping

Smoothie de Pepene galben si Zmeura

150 g zmeura 100 g pepene galben o banana potrivita 90g inghetata

Tort mousse cu jeleu de capsuni

Pentru mousse: 500 ml frisca, 50 g zahar, 80 ml lapte, 2 oua2 plicuri de gelatina+ 50 ml lapte, vanilie Pentru jeleul de capsuni: 600 g capsuni, 150 g zahar pudra, 2 plicuri gelatina+50 ml apa

Budinca de zmeura

300g zmeura100g capsune300ml frisca250ml suc de fructe de padure50g zahar pudra30ml miere1 plic gelatina.

Otet aromat cu zmeura

200 gr zmeura proaspata sau congelata 500 ml otet din vin alb

Deliciu De Zmeura

Un desert delicios de zmeura te duce cu gandul la bunatatile din copilarie. Se adauga putin piper negru pentru o aroma unica.

Batoane cu zmeura

Un desert crocant, facut cu batoane de ciocolata cu lapte si cu aroma dulce de zmeura.

Prajitura la tava cu zmeura

220gr faina 140 gr unt/margarina 300 gr zahar 3 oua un plic de zahar vanilat 400 gr zmeura

Prajitura cu frisca si zmeura

un blat de tort, 500 ml frisca, 250 gr zmeura congelata, 5 lg zahar pudra, 2 plicuri gelatina, 200 ml lapte

Rulada cu trei feluri de ciocolata

Pt. blat avem nevoie de:-20 de biscuiti digestivi sau 230 gr pesmet- 3 linguri de zahar- 100 gr de untCremele sunt trei mousse-uri de ciocolata (alba, neagra si cu lapte), dupa cum urmeaza: Mousse de ciocolata alba:- 200 ml frisca lichida- 200g ciocolata alba- 2g gelatina -1 foaie, muiata in 30 ml apa rece- 100 ml frisca batuta Mousse de ciocolata cu lapte:- 200 ml frisca lichida- 200 g. ciocolata cu lapte- 1 foaie gelatina, muiata in 30 ml apa rece- 100 ml frisca batuta Mousse de ciocolata amaruie:- 200 ml de frisca lichida- 200 g ciocolata amaruie- 1 foaie de gelatina, muiata in 30 ml apa rece- 100 ml frisca batuta

Martini Cu Ciocolata Si Zmeura

Un cocktail delicios, cu gust de ciocolata amaruie si aroma de zmeura.

negresa cu mousse de portocale si ciocolata

pt 8 portii: blat:30 g ciocolata amaruie,1 ou,70 g zahar 25 g miez nuca(5-6 nuci) 65 g unt,15 g faina,o lingurita cacao mousse de portocale:50 g ciocolata cu lapte 40 g ciocolata amaruie 200 ml suc proaspat de portocale o lingurita coaja rasa de portocale 30 g zahar 5 g gelatina 200 ml frisca lichida