Piept de pui in tigaie
Piept de pui in tigaie retete: cum gatesti piept de pui in tigaie si cele mai gustoase retete de piept de pui la tigaie, pulpe de pui la tigaie, piept de pui, piept de pui fraged, mancare piept de pui, piept de pui marinat, piept de pui crispy, piept de pui retete, friptura din piept de pui, piept de pui la cuptor.Piept de pui cu ciuperci la tigaie
Vrei o cină rapidă și gustoasă? Încearcă această rețetă simplă de piept de pui cu ciuperci la tigaie!Combinația de pui fraged și ciuperci e delicioasă și ușor de făcut. Perfectă pentru zilele aglomerate când vrei ceva bun și sățios.
Pui la tigaie cu ardei și cartofi la cuptor
Încântă-ți familia cu o cină delicioasă: pui la tigaie cu ardei și cartofi crocanți la cuptor. Urmărește rețeta noastră simplă pentru un fel de mâncare complet, sățios și plin de aromă.
Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume
Prepară un pui teriyaki delicios cu legume la tigaie! Rețetă simplă, rapidă și gustoasă, perfectă pentru o cină ușoară. Gata în doar 30 de minute!
Tigaie caldă de ciuperci și pui. Simplu & rapid
Pregătește o masă delicioasă și hrănitoare în doar 30 de minute cu această rețetă simplă de tigaie caldă cu ciuperci și pui. Perfectă pentru o cină ușoară în familie sau un prânz rapid.
Pui caprese la tigaie. Rețeta italiană gata în doar 30 minute
Puiul caprese la tigaie nu este altceva decât piept de pui cu mozzarella, roșii și busuioc, aceleași ingrediente pe care le regăsim și în salata caprese.
Tigaie picanta cu mamaliguta ( senzatii gustative!!!)
-1kg pulpa de porc(pentru cei carora le place carnea mai grasa se poate folosi si piept de porc) -1 piept de pui( cca 1/2 kg) -2-3 carnaciori cabanos sau oltenesti -200g costita afumata -5-6 ciuperci -boia -usturoi -o foaie de dafin -busuioc -150 ml vin alb -sare -piper -ardei iute -50 ml ulei -pentru mamaliga se foloseste 200g malai
Tigaie picantă de pui cu smântână
Rețeta de tigaie picantă de pui cu smântână este una dintre rețetele absolut delicioase, pe care o poți prepara pentru masa de prânz sau pentru cină. Este o rețetă destul de simplă și ușoară, pe care o găsești detaliată mai jos.
Piept de pui ^in piept de porc
2 buc. piept de pui file felii de piept de porc afumat sare, 2 linguri pasta de ardei facuta ^in casa ulei de masline o bucatica ghimbir 2 pahare vin alb scobitori
Piept de pui cu mazăre la tigaie
Acest fel de mâncare cu piept de pui și mazăre este simplu, dar ușor condimentat și reprezintă soluția perfectă atunci când aveți puțin timp, dar vreți ceva gustos și sănătos!
Pui piri piri cu legume la tigaie
Puiul piri piri este un preparat culinar picant și aromat, originar din Portugalia. Rețeta de pui piri piri cu legume la tigaie este o rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru o masă rapidă și sănătoasă.În acest articol, vei găsi toate informațiile necesare pentru a pregăti acest preparat, pas cu pas.
tigaie picanta si cartofi cu rozmarin
500g carne vita,500gporc,500g piept pui,350g ciuperci proaspete,sare ,piper,boia iute. Garnitura:1,5kg cartofi,delicat,piper,boia dulce,ulei,rozmarin,3-4 catei usturoi apa.
Piept de pui umplut a la Droopina
piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.
Piept De Pui Cu Orez
1 piept de pui mare 1 cana de orez(cam 250 g) rosii patrunjel verde ulei pt prajit pieptul de pui.
Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate
1 piept de pui dezosat . 1 ou . faina . oregano . rozmarin . marar uscat . sare piper
Piept de pui natur cu salata de rosii
1 piept de pui 4-5 rosii condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline 1 lingura otet sare piper paprika
Paneuri de pui in Noul Philips AirFryer
3 bucati de piept de pui cu os3 bucati de piept de pui fara os3 pulpe de pui3 oua100 g faina200 g pesmet albsarepiper macinatoregano uscat400 g cartofi curatati de coaja
Piept de pui picant la grătar
500-600 gr piept de pui 200 ml smantana 2 linguri curry 1/2 lingurita chili
Piept de pui in cuib
un piept de pui 1/2 varza mica 200 g paste sare,piper, 2-3 linguri ulei de masline zeama unei lamai
Rulada din piept de pui
feliute de bacon piept de pui cascaval feliat sau ras.
Snitele Din Piept De Pui In Pesmet
2 bucati piept de pui dezosat 2 oua sare piper ulei faina pesmet.
Snitel natur din piept de pui cu legume sotate
1 piept de pui 1 rosie 2 ardei grasi galben/rosu 2 morcovi 1 ceapa 100 g dovlecel 150 g ciuperci 4-5 catei de usturoi cateva fire de patrunjel condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline sare piper paprika
Snitel din piept de pui, copt
Piept de pui 2 oua 3 linguri faina 3 linguri pesmet sare piper boia
Piept De Pui La Gratar
piept de pui dezosat sare, 1-2 catei de usturoi vin alb,zeama de lamaie
Piept de pui cu smantana
400 g piept de pui 200 ml smantana 2 linguri ulei sare piper
Piept de pui cu sos
Pentru 2 persoane: 1 piept de pui, un morcov fiert, o telina fiarta, doua rosii, 3 linguri smantana, sare piper patrunjel verde.
Piept de pui picant
1 piept de pui 1 ardei iute sos de soia vin amestec de mirodenii ulei de masline
Pui Kiev - piept de pui umplut cu unt aromatizat
Ce faci atunci când ai un piept de pui, dar nu vrei o simplă friptură sau o porție de șnițele? Faci un pui Kiev, delicios și aromat. Rețeta de pui Kiev este o combinație de șnițel, cordon bleu și ruladă de pui. Un piept de pui umplut cu unt aromatizat și cu o crustă crocantă de pesmet. Se face foarte simplu și repede, nu este nevoie de prea mult efort și, cât timp puiul stă în cuptor, vă puteți ocupa de garnitură. Puiul Kiev poate fi servit simplu, cu cartofi, piure, orez sau salată și este nemaipomenit pentru o cină sau un prânz în familie. Arată senzațional, atunci când este tăiat în secțiune, ca să nu mai vorbim despre aroma de unt și verdețuri, care intră în toată bucata de carne.
Piept de pui in staniol
500g piept de pui 500g ficatei de pui 250g kaiser,costita etc 1 catel de usturoi 50ml ulei 50ml vin condimente-sare,piper,marar,patrunjel 4 cartofi potriviti
Piept de pui gratinat
4 oua,piept de pui,300ml sos alb (dau reteta mai jos),unt,piure de cartofi (am folosit 2 cartofi maricei),cascaval,condimente (eu am folosit curry ca i-mi place la carnea de pui),sare.
Sandwich din vinete cu piept de pui
1 vanata mare 2 rosii 4 catei de usturoi 1/2 piept de pui fiert 2 linguri ulei de masline Sare piper Frunze de busuioc
Piept de pui natur la gratar
1 piept de pui condimente pentru gratar 3 linguri ulei de masline 10 g unt cimbru boia sare piper
Piept de pui usor
1 piept de pui potrivit delikat/sare portocala lamaie faina de grau o lingura unt o lingura margarina
Piept de pui acordeon în crustă de pesmet
Dacă v-ați plictisit de modalitatea clasică de a găti și savura pieptul de pui, vă propunem o rețetă care nu are cum să nu vă placă. Piept de pui acordeon, în crustă de pesmet cu parmezan, crocant, delicios și extrem de arătos. Se face la fel de simplu ca șnițelul și poate fi savurat alături de piure, cartofi prăjiți sau orice garnitură vă place.
Piept de pui în sos Gorgonzola
Dacă v-ați plictisit de friptura de pui clasică și vreți să îi dați un alt gust, acest sos gorgonzola este alegerea perfectă. Se face repede, este foarte gustos și aromat și, dacă vă place combinația de carne cu sos de brânză, acest fel de mâncare se va transforma rapid într-unul dintre preferatele voastre. Puteți adapta această rețetă și să o faceți cu paste sau puteți adăuga ciuperci spre final. Orice este permis, totul ține de gusturile voastre și de ce ingrediente aveți la îndemână. Sosul gorgonzola se complimentează perfect cu carnea de pui, îi dă o savoare aparte și veți scăpa de pieptul de pui fad și uscat făcut pe tigaie.
Snitel din piept de pui si cascaval
un piept de pui 100 g cascaval 2 oua faina de grau sare,piper ulei pentru prajit
Piept de pui în crustă de parmezan
Dacă v-ați plictisit de rețata banală, clasică de șnițele, aceasta este o alternativă excelentă. Pieptul de pui în crustă de parmezan este delicios, ușor de făcut și foarte spornic, așa că vă invităm să îl încercați. Practic, pașii pe care trebuie să îi urmați sunt aceiași ca la șnițele, doar că veți înlocui făina cu parmezanul. În acest fel, obțineți o crustă delicioasă, care va îmbrăca bucata de carne și îi va da o aromă aparte.
Piept de pui crocant
Avem nevoie de: 1 piept de pui 2 oua sare si piper dupa gust 1 lingurita boia de ardei 2 linguri de faina 100 g fulgi de porumb
Piept de pui Hawai
Pentru 4 persoane 1 conserva ananas 4 fileuri piept de pui dezosat (fara pielita) 4 felii sunca 100 gr cascaval (hipocaloric) sare piper curry ulei de masline extravirgin
Rulada cu broccoli si piept de pui
1 piept de pui, 3 cepe, 4 oua, 300 gr. brocoli, 3 linguri faina, un praf de copt, 4 linguri de smantana, piper,sare
Piept de pui Provolone (în stil italian)
Există atâtea rețete cu piept de pui, încât nu știi la care dintre ele să te oprești, atunci când vrei să pregătești o masă pornind de la această carne. Fie că vorbim despre feluri de mâncare simple sau mai complexe, autohtone sau de inspirație internațională, e imposibil să nu fie măcar câteva rețete și pe gustul vostru. Astăzi vă propunem o rețetă din bucătăria italiană, de piept de pui cu prosciutto și brânză provolone. Aceasta este și cea care dă numele preparatului, dar nu este obligatoriu să o folosiți pe aceasta. Dacă nu o găsiți sau nu vă place, o puteți înlocui cu orice fel de brânză doriți.
Tagliatella cu piept de pui
1 pachet tagliatelle 2 bucati piept de pui 3 -4 rosii cherry 1 frunza de menta 2 felii de bacon 50-100 gr de unt ulei sare piper alb
Rulouri din piept de pui bacon
* 1 piept de pui * 1 pachet sunca de padure / bacon feliat * unt * 2 morcovi * 1/2 ceasca de vin alb demisec
Piept De Pui Invelit In Cascaval
1 si jumatate piept de pui condimente: sare,piper vegeta boia iute chilli sos de soia 6 felii subtiri de cascaval
Musaca Din Piept De Pui Cu Leustean
4-5 cartofi 1 piept de pui tocat 5 oua 1 ceapa taiat fin 2-3 linguri ketchup 1 pahar lapte 100g cascaval condimente dupa gust leustean unt de uns forma
Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen
1 piept de pui mai maricel 150 g frunze de spanac 8 feliute de branza topita 1 morcov 2 linguri ulei (de masline) 1 lingurita condimente pentru pui 1 lingurita baza pentru mancaruri cateva fire de patrunjel verde sare piper cimbru boia
Piept de pui italian
Pentru 2 portii:1 piept de pui mare, cascaval (cateva felii), o rosie, busuioc, unt pentru prajit (50 gr), sare si piper, 4-5 cartofi potriviti.
Piept de pui mediteranean
500 g piept de pui taiat cubulete, 2 rosii, 2 cepe verzi, 2 catei de usturoi, 100 g masline fara sâmburi, sare, piper, oregano, busuioc, ulei de masline