Risotto cu carne de porc

Risotto cu carne de porc retete: cum gatesti risotto cu carne de porc si cele mai gustoase retete de carne de porc cu cartofi la cuptor in punga, garnitura pentru carne de porc, carne de porc la cuptor, retete carne porc jamie oliver, tocanita cu ficat de porc, ciulama de porc cu smantana, mazare cu coaste de porc, rulada de porc cu carnati afumati, muschiulet de porc impletit cu carnati, ciorba de sfecla rosie cu carne.

Risotto cu carne de porc

1 cana cu orez pentru risotto (Scotti) 500 gr pulpa de porc 1 morcov 1 pahar cu vin alb sec 50 gr unt sare ulei de masline sau floarea soarelui

Risotto cu mar si brinza taleggio

200 g orez (risotto), ceapa, 1 mar, branza tallegio, unt, vin alb sec. Supa pentru risotto: 2 morcovi, 4 cartofi, 1 ceapa, tulpina de patrunjel si de telina, o bucata de carne, boabe de piper, cuisoare.

Risotto cu dovlecel si creveti

orez risotto, supa pentru risotto, 1 ceapa, 2 linguri ulei, creveti fierti, dovlecel, unt, usturoi, condimente.

Risotto Cu Ciocolata La Cuptor

Acest risotto cu ciocolata si cu aroma imbietoare de portocale, este desertul perfect pentru serile de iarna.

Scoici si risotto cu mazare si menta

O reteta cu aroma proaspata pentru a satisface si cele mai sofisticate gusturi.

Risotto cu varza kale, lamaie si curcan

Kale, un super-aliment, incorporat intr-un mod delicios in dieta ta zilnica.

Risotto Alla Milanese

Acest fel de mancare delicios, originar din Milano, este perfect pentru vegetarieni.

Risotto Cu Ton, Lamaie Si Rucola

2 x 185g conserva de ton in ulei 1 ceapa mica, tocata 375ml supa de legume 350g risotto 100ml vin alb 1/4 cana parmezan ras 1 lamaie coaja si sucul 50g rucola

Risotto cu spanac

400 g spanac2 cepe5 linguri margarina, 2 catei usturoi250 g orez risotto (arborio)2 linguri otet balsamic2 linguri bulionpiper, sare, 750 ml supa de legumenucsoara, 75 g parmezan

Risotto cu pui si ciuperci si cr`eme fraiche

1 piept de pui dezosat fara piele taiat cubulete 250 gr ciuperci 100gr orez pentru risotto 300 ml bulion de pui sau de legume (sau supa preparata din cubulete de concentrat) 200 gr cr`eme fraiche,1 ceapa mica taiata marunt sare piper nucsoara oregano 100 gr parmezan sau mozzarella.

Risotto Cu Praz Si Lamaie

O reteta delicioasa pentru care nu ai nevoie de prea mult timp si nici de prea multe ingrediente.

Risotto Cu Dovleac Si Branza Cu Mucegai

Cu un gust rafinat, acest preparat poate fi servit ca fel principal, langa o salata verde, sau ca garnitura, langa o friptura suculenta.

Risotto cu dovleac

Daca iti place gustul dovleacului, vei iubi acest risotto cremos.

Chiftele De Ciuperci Cu Mozzarella Si Risotto

O alternativa vegetariana la chiftelele traditionale.

Risotto cu ficat

700 gr ficat de vita sau porc, 1 ceapa, 4 catei de usturoi, 2 cani de supa de carne sau legume, 100 ml vin, 500 gr orez, 300 gr mazare, 1 lingura unt, 3 linguri ulei, 100 gr parmezan ras, sare, piper boabe, patrunjel verde

Supa de risotto cu creveti si parmezan

Arome imbietoare, combinate perfect intr-o supa usoara.

Tochitura moldoveneasca

500 gr ficat porc 500 gr rinichi porc 500 gr inima porc 500 gr carne porc macra 500 gr carnaciori de porc 1 capatana de usturoi 300 ml ulei

Ardei Umpluti Cu Dovlecei

Este o reteta ideala daca vrei o masa usoara si fara carne si merge perfect cu o focaccia cu usturoi.

Risotto cu Parmigiano Reggiano, dovleac si ciuperci

Ingrediente pentru 4 portii:300g orez pentru risotto225g Parmigiano Reggiano300 g dovleac decojit40g ciuperci4 lingurite ulei de maslineO legatura de ceapa1 cub baza pentru mancare150ml vin alb secSare si piper proaspat macinat

Carnati proaspeti de porc

Pentru 6 kg:carne de porc - 3,250 kggrasime bucati - 1,5 kgcarne de vita - 800 gusturoi - 25 gcimbru - 20 gsare si piper dupa gustmate de porc - 12 m.

Carnati de porc

1 kg carne tocata de porc, 4-5 catei de usturoi, sare, piper, boia de ardei dupa gust 50-100 ml apa, intestine subtiri de porc

Tobă de porc - rețetă tradițională

Toba, caltaboșul, lebărul și cârnații sunt printre preparatele tradiționale de Crăciun care nu lipsesc de pe mesele românilor iarna. Le puteți cumpăra gata făcute sau le puteți prepara în casă, dacă aveți la îndemână carne proaspătă de porc. Astăzi vă prezentăm o rețetă tradițională de tobă, ușor de făcut și perfectă pentru masa de sărbători și nu numai. 

Tocanita acra,reteta traditionala

7-8 buc carnat de porc 7-8 buc costite de porc 200 gr carne de picior afumat de porc o sticla de bulion de casa(cam 400ml) o lingura de faina ulei pt prajit sare,piper

Rulou de carne de porc

Filet de carne porc cca. 1 kg 100gr. spek sau prosciutto crudo un buchetel de patrunjel,50gr. pesmet,50gr. parmezan,50 ml.vin alb,fir alimentar.

Feijoada - tocana braziliana cu fasole

800g fasole neagra boabe250g carne de vita250g coaste de porccoada de la porc (sau 1 ureche)100g spate afumat de porc80g sunca afumata2 carnati de porc1 carnat portughez1 ceapa3 catei de usturoi1 lingura ulei de masline2 frunze de dafin1 portocala

Budinca de varza cu carne de porc si costita

500 g carne de porc slaba (sau 250 g carne de porc si 250 g carne de vaca),1 varza potrivit de mare,1 ceasca orez,100 g costita afumata,1 dl ulei,3 -4 rosii,1 cescuta smantana,sare,piper,cimbru

Lebar

Lista ingrediente:4 bucati de rinichi de porc,1 bucata de ficat de porc de jumatate de kilogram,o inima,carne de la capul porcului (putina carne),1 capatana cu usturoi pisata,1 metru de intestin subtire de porc,boia de ardei iute (1 lingurita),cimbru uscat (1 lingurita si sare dupa gust).

Carne, costite si carnati la garnita

carne de porc taiata bucatele carnati coaste de porc untura

Spaghete cu carne de porc

1 ceapa medie 200 g carne de porc 1 lingura sos de soia 200ml pasta de rosii sare,piper,boia 50ml apa calda 2 catei de usturoi

Orez cu carne de porc si conopida

1 cana de orez 150 g carne de porc 100 g carne conopida 1 ceapa alba 1 cub maggi ulei de masline patrunjel proaspat sare/piper

Mancare de varza alba cu carne de porc

700 g carne porc 1 varza proaspata 1 ceapa 4 rosii marar verde cimbru 100 ml vin alb ulei 1/2 l bulion facut in casa sare piper

Sarmale cu carne de porc

-2 kg carne de porc -varza murata -4 cepe -1 morcov mare -1 ceasca orez -piper -sare -2 crengute de cimbru -4 frunze de dafin -4 linguri bulion -kaizer

Legume la cuptor cu carne de porc

500gr carne de porc 2 vinete 2 dovlecei 3 ardei de diferite culori 3 cartofi/3 rosii, o ceapa 2 catei usturoi sare piper, cimbru si putina menta, ulei de masline.

Mazare cu carne de porc

- o cutie de mazare - 1/2 kg carne de porc - 2 cepe - 2 linguri bulion - condimente - foi de dafin - ulei - apa

Tocanita de porc

1 bucata carne de porc 2 cepe potrivite 1 legatura patrunjel 1 capatana usturoi 2-3 linguri ulei 1-2 linguri bulion 1 lingura chili putin delikat

Rulouri de porc

carne de porc, doi cartofi, un morcov, usturoi, ceapa verde, branza, patrunjel, sare, piper, cimbru, sunculita afumata.

Varza dulce calita cu carne de porc

Daca nu sunteti in zilele de post o puteti gati cu carne de pui sau porc. Eu am gatit varzica de data aceasta cu carne de lucru macra de porc si putina gusa de porc. 2 kg varza varza sau verzele sa fie de marime mijlocie si mai "indesate" 2 cepe 1-2 buc ardei gras un morcov rosii,suc de rosii sau pasta de tomate putin bors pentru acrit ulei sare,piper boabe,condimente 2-3 foi de dafin 1-2 legaturi marar Daca nu sunteti in zilele de post o puteti gati cu carne de pui sau porc. Eu am gatit varzica de data aceasta cu carne de lucru macra de porc si putina gusa de porc.

Cârnați de porc afumați

Cârnații sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoare de Crăciun și Revelion. Un preparat tradițional românesc, cârnații de porc, aromați și afumați, sunt delicioși atunci când sunt proaspăt preparați de voi, în casă.  Chiar dacă stați la bloc, puteți prepara cârnați proaspeți la voi acasă. Găsiți în orice supermarket membrane pentru umplut, iar carnea de porc proaspătă este și ea disponibilă la discreție în perioada aceasta. Dacă aveți gosodărie, va fi mai simplu să îi afumați. 

Chifteluțe hawaiene cu carne de porc

Dacă v-ați plictisit de rețeta clasică de chifteluțe de porc, vă propunem astăzi o rețetă originală, cu aromă exotică. O rețetă de chifteluțe în sos de ananas, dulce-acrișor, ca să dați o notă de originalitate mesei voastre. Dacă nu vă place combinația de mâncare cu sosuri dulci, pe bază de fructe, atunci această modalitate de a servi chifteluțele s-ar putea să nu fie pe placul vostru. În schimb, dacă sunteți adepții combinațiilor originale de gusturi, o să vă placă gustul de chifteluțe cu sos de ananas. 

Chiftelute din carne de porc cu susan

1/2 kg carne de porc tocata 2 oua 2 cepe medii 50 g susan ulei 1 lingurita de sare

Tocanita cu carne de porc si paste

600g carne de porc 2 cepe 1 morcov 1ardei gars 250g paste 2 linguri pasta de rosii sare piper optional: 1lingurita de zahar 2-3 catei de usturoi , foaie de dafin

Rulada din carne de porc cu omleta

2 bucati de carne de porc (pulpa,spata) 1 ceapa potrivita 1 rosie 100 gr de costita o jumatate de ardei rosu 2 oua ulei condimente cartofi in functie de tava si preferinta 1 rosie feliata

Varza dulce cu carne de porc

1 kg carne de porc (costita ),o varza mare, 1 ceapa, 1 lingura bulion,3-4 linguri ulei, sare, piper, apa sau zeama de carne

Ciulama de porc

400 g carne de porc1 ceapa5 catei usturoisarepiperun pahar cu vin300 g smantana1 lingura amidon

Gulas cu carne de porc

cca 500 g carne de porc2 cepe2 ardei rosi1 cutie rosii1 kg cartofisarepiperboia de ardeifoaie de dafin1 lingura pasta de tomate

Tocanita din carne de porc cu mamaliguta

6oo g carne porc 1 ceapa 1/2 ardei rosu 1/2 ardei galben 1 rosie usturoi patrunjel verde 1 lingura pasta de ardei 2 linguri ulei faina de malai sare piper

Mexicani beti

felii de carne de porc carnat proaspatpiept de porc (kaizer, pancetta, costita sau bacon feliat subtire)salvieusturoivin alb secuntuleisare si piper

Racituri moldovenesti (sau piftie de porc)

picioare de porc, un buturel potrivit, urechi de porc morcov, pătrunjel, o ceapă mare, câţiva căţei de usturoi, doi cartofi sare, piper boabe, delikat

Paste cu carne de porc

250g paste de care vrem 250-300g carne de porc 1 capatana usturoi 2 cepe 2 linguri bulion sare piper, 1 legatura patrunjel

Orez cu carne de porc

500 g pulpa porc 2 cepe 2-3 ling pasta de tomate sare,piper busuioc cimbru 2 cani apa ulei 1 cana orez 1 morcov 1 patrunjel 5 catei usturoi