Tigaie picanta de vita
Tigaie picanta de vita retete: cum gatesti tigaie picanta de vita si cele mai gustoase retete de cea mai picanta mancare din bucuresti, piept de pui in tigaie, ficat de curcan la tigaie, ficatei de curcan la tigaie, pulpe de pui la tigaie, piept de pui la tigaie, turte cu varza la tigaie, fleica de vita, ciorba de vita, gulas de vita.Tigaie Picanta De Vita
430g chiftele de vita 150ml vin rosu 1 lingura cimbru maruntit 250g rosii cherry, taiate pe jumatate 3 linguri chutney 100ml supa de legume 400g cartofi, cubulete 50g branza Cheddar, rasa
tigaie picanta si cartofi cu rozmarin
500g carne vita,500gporc,500g piept pui,350g ciuperci proaspete,sare ,piper,boia iute. Garnitura:1,5kg cartofi,delicat,piper,boia dulce,ulei,rozmarin,3-4 catei usturoi apa.
Vită picantă în stil vietnamez
Atunci când ai la îndemână o bucată de carne de vită, dar nu este potrivită pentru friptură, o poți transforma într-un preparat în stil asiatic delicios și simplu de făcut. Fie că vorbim despre rețete chinezești, japoneze, vietnameze sau cu alt specific, toate sunt delicioase și se potrivesc de minune alături de o porție de orez simplu sau noodles. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una cu specific vietnamez și, dacă nu aveți carne de vită sau vreți să o înlocuiți, o puteți face și cu carne de porc sau pui.
Vita Picanta Cu Orez
Un preparat care este gata in numai 15 minute este alegerea perfecta pentru o masa de pranz pe fuga.
Tigaie picantă de porc cu legume. O explozie de arome!
Descoperă cum să prepari o tigaie picantă de porc cu legume, plină de savoare și ușor de făcut. Carne de porc fragedă, bacon crocant și legume aromate, într-o explozie de arome.
Rosii la tigaie cu carne de vita -"Galaieht bandora" -specific tarilor arabe
Avem nevoie de: -5 rosii mari -200 gm carne de vita macinata -1 ceapa de marime medie -2 ligurite condiment pentru chiftele( coriandru,fenicol,piper alb,usturoi,menta,maghiran,ghimbir) -sare dupa gust -piper proaspat macinat dupa gust -1 lingura semite de pin( l.araba-snobar) -2 linguri ulei de masline
Pasta de sardele picanta
1cutie de sardele in ulei picanta 1cutie de ton in apa 100 gr de unt 10-15 masline verzi sau negre fara samburi 1-2linguri maioneza putin suc de lamaie 1ceapa mica taiata cuburi
Tigaie picantă de pui cu smântână
Rețeta de tigaie picantă de pui cu smântână este una dintre rețetele absolut delicioase, pe care o poți prepara pentru masa de prânz sau pentru cină. Este o rețetă destul de simplă și ușoară, pe care o găsești detaliată mai jos.
Tigaie picanta cu mamaliguta ( senzatii gustative!!!)
-1kg pulpa de porc(pentru cei carora le place carnea mai grasa se poate folosi si piept de porc) -1 piept de pui( cca 1/2 kg) -2-3 carnaciori cabanos sau oltenesti -200g costita afumata -5-6 ciuperci -boia -usturoi -o foaie de dafin -busuioc -150 ml vin alb -sare -piper -ardei iute -50 ml ulei -pentru mamaliga se foloseste 200g malai
Vita Picanta Cu Lapte De Cocos
2 linguri de curry 1 lingura enibahar 1 lingurita nucsoara 1.2 kg carne de vita, taiata in bucati mari ulei vegetal pentru prajit 2 cepe mari, tocate marunt 1-2 ardei iute, fara seminte si tocat fin 6 catei de usturoi, zdrobiti 3cm ghimbir proaspat, ras 2 x 400g cutii de lapte de nuca de cocos 400g rosii tocate in bulion 12 crengute de cimbru proaspat 300g cartofi, taiati in bucati
Vita Picanta Cu Broccoli Si Alune
O reteta simpla si rapida, care te va cuceri pe loc. Vinetele adauga o aroma minunata acestui preparat.
Pui la tigaie cu ardei și cartofi la cuptor
Încântă-ți familia cu o cină delicioasă: pui la tigaie cu ardei și cartofi crocanți la cuptor. Urmărește rețeta noastră simplă pentru un fel de mâncare complet, sățios și plin de aromă.
Cowboy Pie - placinta cu carne si porumb
- 400g carne de vita tocata- o ceapa mare- 500 g de rosii tocate (eu am avut la cutie)- o lingura de faina pentru sos- doi catei de usturoi- 400 g de boabe de porumb fiert- 5-6 cartofi potriviti- lapte, vreo 200 ml, nu stiu nici eu exact cat a intrat la piure- 3-4 linguri de ulei - optional boia dulce sau picanta sau branza rasa
Am gustat cea mai PICANTĂ mâncare indiană din București. Ai curaj să o încerci și tu?
Există un fel de mâncare despre care se spune că este cel mai iute care se găsește în București. Am vrut să ne convingem, așa că l-am încercat.
Muschi de vita cu mult piper
Muschi de vita, ulei de masline, piper macinat grunjos, sare grunjoasamustar Dijon, ierburi pentru carnea de vita.
Rulouri cu carne tocata si sos picant
Pentru rulouri: 400 g aluat foietaj 150 g carne tocata de vita 150 g carne tocata de porc 3-4 ciuperci marar verde 1 legatura ceapa verde 100 ml vin alb 1 lingura pasta de gogosari 1 albus 2 linguri ulei de masline cimbru Kotany sare piper Kotany Pentru sos : 300 ml iaurt 1 lingura mustar 1 plic condimente salata picanta Kotany Pentru uns: 1 galbenus 2 linguri lapte seminte de susan
Vita condimentata
Un preparat ce poate fi servit pe post de aperitiv, pe frunze de salata.
Bogracs
• 1kg carne vita (pulpă sau rasol)• 1 kg carne porc (pulpa sau cotlet)• 8-10 bucăți de costiță afumată• 1 kg de ceapă• 1 kg de legume (morcovi, pătrunjel, țelină)• 6 roșii• 2 ardei iuți (pentru cei care preferă mâncarea picantă)• 2 ardei roșii grași• 2 ardei verzi• 1,5 kg cartofi• 600-700g de untură sau 500ml de ulei• 1 tub pasta de gulyaș dulce• 1 tub pasta de gulyaș iute• condimente (sare, piper, boia, delikat, busuioc, rozmarin, cimbru, marar, oregano, pătrunjel, foi de dafin) – cam o lingură rasă din fiecare
Tocanita de vita cu telina
1,5 kg carne de vita 1 ceapa mare, taiata cubulete 2 tulpini de telina, cu tot cu frunze,taiate 3-4 catei de usturoi 1 cutie de rosii 6 cani de supa de vita sau apa+cub de vita 1/2 cana de patrunjel, taiat marunt 4 foi de dafin 1 kg de cartofi, curatati si taiati cuburi mai mari 1 cana de morcovi, taiati sare piper
Vita Chinezeasca Cu Legume La Slow Cooker
400 gr carne de vita 1 cana supa de vita (sau un cub concentrat de vita) 1/2 cana sos de soia 2 lingurite zahar 1 lingura ulei de susan 3 catei de usturoi 1/2 lingurita de fulgi de ardei iuti (sau 1 lingurita boia iute) legume (pot fi si congelate) - broccoli sau 1 pachet legume chinezesti 2 linguri amidon de porumb/cartofi 4 linguri de apa
Hrișcă cu legume la tigaie
Hrișca cu legume trase la tigaie este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru o masă vegetariană sau vegană.
Salsa picanta
1 conserva rosii,2 linguri ardei iute murat,1 lingura otet,1 lingura ulei de masline,jumatate ceapa rosie,1 mana coriandru
Sarmalute in foi de vita cu carne si quinoa
o 1/2 kg carne de porc slaba si vita ofoi de vita o2 linguri rase de quinoa o1 ceapa medie osare opiper omarar o5 rosii micute o50 - 100 gr suc rosii oapa osmantana
Vita Cu Ceapa Caramelizata Si Gorgonzola
2 linguri ulei 2 cepe, taiate inele 1 lingura zahar brun 1/2 cana supa de vita 1 lingura otet balsamic 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita piper 450g muschi de vita 1/4 cup cana Gorgonzola
Bors cu sfecla si carne de vita
Pentru 5 portii:carne de vita - 500 gsfecla rosie - 600 gceapa - 125 gmorcovi - 100 gtelina radacina - 100 gulei - 30 mliaurt - 100 gbors - 750 mlsare dupa gust2 cuburi MAGGI de vita
Muschi de vita la cuptor
muschi de vita bacon,unt,cascaval vin alb,busuioc,salvie sare piper
Ouă prăjite cu ceapă picantă și spanac
Ouale sunt perfecte pentru o masa rapida, atunci cand nu ai timp sa gatesti. Iar daca adaugi si ciuperci si spanac, ai obtinut deja, o masa sanatoasa.
Vita Cu Ciuperci
2 linguri ulei 1 lingura unt 4 cani ceapa, tocata marunt 2 catei de usturoi, maruntiti 2 linguri pasta de tomate 2 linguri paprika 1 lingurita maghiran 1,5kg muschi de vita, taiat bucatele 1 lingurita sare piper 900g ciuperci Champignon, taiate 1 cana supa de vita 8 ciuperci Shiitake 2-3 lingurite tarhon
Painici in tigaie
* 2 cani faina * 1/4 cana apa calda * 1/2 lingurita sare * ceapa verde * ulei de masline
Tocana De Vita Cu Otet Balsamic Si Ardei Iuti
600g muschi de vita 2 linguri de faina 3 linguri ulei de masline 2 cepe rosii 2 catei de usturoi 2 linguri bulion 150ml vin rosu 250g dovleac 2 ardei iuti rosii cimbru 1 lingura otet balsamic sos Worcestershire 500ml supa de vita
Pulpa de vita gatita incetisor (slow cooked beef)
2 kg pulpa de vita ulei morcovi patrrunjel radacina telina pastarnac ceapa rosie praz ardei rosu ardei verde zahar brun pasta de rosii supa de vita sau esenta de oase vin rosu ienibahar piper cardamom dafin scortisoara cuisoare ghimbir proaspat coaja de lamaie coaja de portocala sare
Friptura de vita la cuptor
Carne de vita taiata bucatiardei taiati fasiirosii taiate cuburiusturoi taiat cubuletesarepiperunt bucatele.
frigarui libaneze
300 g carne oaie 300 g carne vita 100 ml supa vita 50 g coriandru pasta ardei iute 1 capatana usturoi sare si piper.
Friptura de vita marinata cu vin
1 kg carne vita fara os, 1 pahar vin rosu, piper, sare, usturoi, foi de dafin, ulei de masline
Friptura de vita
600 g carne de vita, 200 ml ulei de masline, 1 ceapa mare, 1 lime(doar zeama), verdeturi uscate din risnita: rozmarin, cimbru de gradina, maioran.sare,piper.
Mancare cu carne de vita si Guinness
1 kg carne de vita, 2 cepe mari, 4-5 catei de usturoi, 5 linguri de faina amestecata cu sare, piper si boia dupa gust, 500 ml Guinness, 250 ml supa de vita, 2 morcovi taiati cuburi mari, patrunjel daca este, cimbru musai!
Muschi de vita "sous vide"
500 gr muschi de vita unt sare piper verde fire de cimbru sfoara de bucatarie termometru
Friptura picanta de porc la cuptor
1,5 kg de carne de porc sare piper pasta de chili 3 catei de usturoi o ceapa o bucata de carnati afumati si cateva spaghete
Cum să faci o friptură de vită PERFECTĂ
O friptură bună are câteva caracteristici: nu e uscată, este rumenită la exterior și fragedă în interior, nu este nici prea gătită, nici în sânge și este gutoasă ca atare, fără să fie nevoie de sosuri, garnituri sau salate. Ca orice lucru în bucătărie, o bucată de friptură perfectă are câteva secrete pe care, dacă le respectați, nu aveți cum să dați greș. Vorbim despre fripturi în general, dar despre friptura de vită în particular. În primul rând, pentru o friptură bună aveți nevoie de materie primă bună. Carne de calitate, cu procentul corect de grăsime și care să nu fie plină de apă. Puteți alege mușchi sau antricot, important este să fie o carne bună.
Coada De Vita Inabusita
Daca nu ai preparat niciodata coada de vita, noi te sfatuim sa incerci aceasta reteta. Este ieftina si foarte gustoasa.
Salata picanta cu cartofi
5 cartofi,500 gr morcovi,200 gr pastarnac,1 telina,200 gr boabe porumb,400 gr maioneza,2 linguri hrean,1 lingura mustar iute,100 ml smantana,5 legaturi ceapa verde,sare, piper
Tocata De Vita, La Foc Mic
Un preparat consistent, savuros cu cartofi, morcovi, telina, bulion, ierburi si condimente.
Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)
750g biftec de vita 15 ml.(1 lingura) amidon 10 ml. sos de soia 15 ml. ulei 1 brocoli taiat buchetele 1 ardei gras rosu taiat fasii 125 ml.sos de gatit Teriyaki 75 ml. supa se vita 2 buc. ceapa verde taiata felii pe diagonala
Rasol de vită la slow cooker
Secretul unei fripturi fragede, suculente și aromate este gătirea lentă, la temperaturi mici. În acest fel, carnea își păstrează culoarea și proprietățile și capătă acea textură despre care spunem că ”se topește în gură”. Acest efect îl puteți obține gătind carnea la cuptor, la temperatură puțin peste 100 de grade, într-un vas cu capac, pentru 7-8 ore sau într-un aparat de tip slow cooker, dacă aveți așa ceva acasă. Avantajul la aparatul slow cooker este că menține temperatura constantă, până la maximum 100 de grade. De obicei are 3 trepte de temperatură și carnea va ieși perfect, fără să fie nevoie să îi puneți apă sau grăsime.
Spezzatino di manzo (Tocanita cu carne de vita)
Pentru 6 portii: -1kg carne de vita (poate fi si de calitate inferioara). -2 cepe potrivite. -1 ardei gras rosu mai mare. -3-4 morcovi. -1/2 radacina de telina potrivita. -2 rosii bine coapte. -1 pahar vin rosu sec. -2 foi de dafin. -50 ml ulei de masline sau floarea soarelui. -1 cub Knorr cu gust de vita sau legume. Sare,piper.
Tocanita de vita cu ciuperci la slow cooker
O reteta gatita la foc mic, pentru un plus de savoare.