Tigaie picanta de vita

Tigaie picanta de vita retete: cum gatesti tigaie picanta de vita si cele mai gustoase retete de cea mai picanta mancare din bucuresti, piept de pui in tigaie, ficat de curcan la tigaie, ficatei de curcan la tigaie, pulpe de pui la tigaie, piept de pui la tigaie, turte cu varza la tigaie, fleica de vita, ciorba de vita, gulas de vita.

Tigaie Picanta De Vita

430g chiftele de vita 150ml vin rosu 1 lingura cimbru maruntit 250g rosii cherry, taiate pe jumatate 3 linguri chutney 100ml supa de legume 400g cartofi, cubulete 50g branza Cheddar, rasa

tigaie picanta si cartofi cu rozmarin

500g carne vita,500gporc,500g piept pui,350g ciuperci proaspete,sare ,piper,boia iute. Garnitura:1,5kg cartofi,delicat,piper,boia dulce,ulei,rozmarin,3-4 catei usturoi apa.

Vită picantă în stil vietnamez

Atunci când ai la îndemână o bucată de carne de vită, dar nu este potrivită pentru friptură, o poți transforma într-un preparat în stil asiatic delicios și simplu de făcut. Fie că vorbim despre rețete chinezești, japoneze, vietnameze sau cu alt specific, toate sunt delicioase și se potrivesc de minune alături de o porție de orez simplu sau noodles. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una cu specific vietnamez și, dacă nu aveți carne de vită sau vreți să o înlocuiți, o puteți face și cu carne de porc sau pui.

Vita Picanta Cu Orez

Un preparat care este gata in numai 15 minute este alegerea perfecta pentru o masa de pranz pe fuga.

Rosii la tigaie cu carne de vita -"Galaieht bandora" -specific tarilor arabe

Avem nevoie de: -5 rosii mari -200 gm carne de vita macinata -1 ceapa de marime medie -2 ligurite condiment pentru chiftele( coriandru,fenicol,piper alb,usturoi,menta,maghiran,ghimbir) -sare dupa gust -piper proaspat macinat dupa gust -1 lingura semite de pin( l.araba-snobar) -2 linguri ulei de masline

Pasta de sardele picanta

1cutie de sardele in ulei picanta 1cutie de ton in apa 100 gr de unt 10-15 masline verzi sau negre fara samburi 1-2linguri maioneza putin suc de lamaie 1ceapa mica taiata cuburi

Tigaie picanta cu mamaliguta ( senzatii gustative!!!)

-1kg pulpa de porc(pentru cei carora le place carnea mai grasa se poate folosi si piept de porc) -1 piept de pui( cca 1/2 kg) -2-3 carnaciori cabanos sau oltenesti -200g costita afumata -5-6 ciuperci -boia -usturoi -o foaie de dafin -busuioc -150 ml vin alb -sare -piper -ardei iute -50 ml ulei -pentru mamaliga se foloseste 200g malai

Rulada picanta

Pentru aluat: 75 g faina 2 oua 100 ml smantana 1 praf de copt Pentru unplutura: 2 oua 200 g creier de vita fiert 2 fire ceapa verde 1 morcov fiert 1 gogosar murat 1 lg mustar sare piper

Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry

Ingrediente pentru 4 persoane 1 telina potrivita 2 ardei capia rosii 1 albitura 2 morcovi potriviti 1 ceapa alba 2 cepe rosii 1/2 kg carne de vita mai frageda 1 cana de orez cu bob lung Cativa catei de usturoi 500 ml vin rosu de tara (sec) Supa de carne aproximativ 700 ml (pentru carne) Foi de dafin vreo 2-3 Pasta de tomate dupa gust Ingrediente diverse : cardamon curry boia dulce cimbru oregano curcuma boia iute alte condimente pentru vita Boabe de piper Sos de soia 2 cani de supa (pentru orez)

Vita Picanta Cu Lapte De Cocos

2 linguri de curry 1 lingura enibahar 1 lingurita nucsoara 1.2 kg carne de vita, taiata in bucati mari ulei vegetal pentru prajit 2 cepe mari, tocate marunt 1-2 ardei iute, fara seminte si tocat fin 6 catei de usturoi, zdrobiti 3cm ghimbir proaspat, ras 2 x 400g cutii de lapte de nuca de cocos 400g rosii tocate in bulion 12 crengute de cimbru proaspat 300g cartofi, taiati in bucati

Vita Picanta Cu Broccoli Si Alune

O reteta simpla si rapida, care te va cuceri pe loc. Vinetele adauga o aroma minunata acestui preparat.

Legume la tigaie noua

Mi-am cumparat zilele acestea o tigaie de la Lidl la recomandarea fiicei mele:"ca e vasul pe care-l folosesc mai mult si nu ies aburi ^in bucatarie"!Deci hai sa-l ^incerc. 1 ceapa mare 2 fire de praz 1 morcov mare si proaspat 1 felie de telina 1 varza chinezeasca 1 bucata de dovleac placintar 1 pumn de frunze de spanac putin unt sos de soia ardei iute 1 conserva de mix de legume

Hamburger (Video)

1 kg de carne tocata de vita chifle (una/persoana) rosii (2-3 felii/persoana) salata verde (o frunza/persoana) branza felii (una/persoana) 2 linguri de ketchup 2 linguri de mustar o leg de patrunjel verde 1 lingura de cumin 1 lingura de boia 1 lingura pudra de curry 1 lingura de pasta de harissa (sau mai mult daca va place mancarea picanta) o legatura de coriandru verde sare,piper

Cowboy Pie - placinta cu carne si porumb

- 400g carne de vita tocata- o ceapa mare- 500 g de rosii tocate (eu am avut la cutie)- o lingura de faina pentru sos- doi catei de usturoi- 400 g de boabe de porumb fiert- 5-6 cartofi potriviti- lapte, vreo 200 ml, nu stiu nici eu exact cat a intrat la piure- 3-4 linguri de ulei - optional boia dulce sau picanta sau branza rasa

Am gustat cea mai PICANTĂ mâncare indiană din București. Ai curaj să o încerci și tu?

Există un fel de mâncare despre care se spune că este cel mai iute care se găsește în București. Am vrut să ne convingem, așa că l-am încercat.

Muschi de vita la tigaie cu cartofi

2 cepe taiate julien 3 fire usturoi verde 8 cartofi de marime mica sau medie 3 linguri ulei de masline 1 lingura zeama de lamaie 1 legatura marar proaspat sare si piper dupa gust un varf de cutit condimente chinezesti cu 10 arome 4 felii de muschi taiat julien 1 lingura sos de soia 1 lingura sos de rodii 1 ligurita ulei de susan 1 lingurita unt sare si piper dupa gust

Muschi de vita cu mult piper

Muschi de vita, ulei de masline, piper macinat grunjos, sare grunjoasamustar Dijon, ierburi pentru carnea de vita.

Rulouri cu carne tocata si sos picant

Pentru rulouri: 400 g aluat foietaj 150 g carne tocata de vita 150 g carne tocata de porc 3-4 ciuperci marar verde 1 legatura ceapa verde 100 ml vin alb 1 lingura pasta de gogosari 1 albus 2 linguri ulei de masline cimbru Kotany sare piper Kotany Pentru sos : 300 ml iaurt 1 lingura mustar 1 plic condimente salata picanta Kotany Pentru uns: 1 galbenus 2 linguri lapte seminte de susan

Sarmalute moldovenesti in foi de vita

1 kg carne tocata de vita;100 g orez;150 g morcovi;300 g ceapa;100 g bulion;50 frunze de vita de vie;sare,piper,cimbru,dafin

Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

oFoi de vita-de-vie oPasat - orez oCarne dupa caz: porc - vita - oaie - pui oCiolan afumat coaste afumate calbas de porc afumat oCimbru marar - pe fundul dovleacului

Salata Foarte Picanta

3 vinete,1kg ardei gras,6 rosii potrivite,1 ardei iute,5-6 catei usturoi sare 2 linguri otet.

Vita condimentata

Un preparat ce poate fi servit pe post de aperitiv, pe frunze de salata.

Cighir in prapur

ficat de porc - 800 gr un rinichi de vită o inimă de vită o limbă de vită o splină 3 ouă fierte tare 1 ou crud 100 gr smântână o ceapă potrivită sare, delikat, condiment pt drob Fuchs pătrunjel proaspăt tocat prapur

Vita Stroganoff

400g cotlet vita O lingura unt O lingura ulei masline 300g ciuperci 250g tagliatelle 3 hasme tocate marunt/2 cepe daca nu aveti O lingura faina 500ml supa vita O lingura mustar 2 linguri paste tomate 3 linguri smantana lichida O lingura paprika O mana patrunjel

Friptura de vita cu usturoi

6 catei usturoi,piper boabe, sarem4 linguri otet,600 gr fleica de vita

Tocanita de vita cu telina

1,5 kg carne de vita 1 ceapa mare, taiata cubulete 2 tulpini de telina, cu tot cu frunze,taiate 3-4 catei de usturoi 1 cutie de rosii 6 cani de supa de vita sau apa+cub de vita 1/2 cana de patrunjel, taiat marunt 4 foi de dafin 1 kg de cartofi, curatati si taiati cuburi mai mari 1 cana de morcovi, taiati sare piper

Salata Boeuf Cu Carne De Vita

1 kg cartofi 800 g morcovi castraveti murati in functie de gust 4-5 gogosari murati maioneza din doua oua 1 lingura mustar 1 kg pulpa de vita sare; piper.

Bogracs

• 1kg carne vita (pulpă sau rasol)• 1 kg carne porc (pulpa sau cotlet)• 8-10 bucăți de costiță afumată• 1 kg de ceapă• 1 kg de legume (morcovi, pătrunjel, țelină)• 6 roșii• 2 ardei iuți (pentru cei care preferă mâncarea picantă)• 2 ardei roșii grași• 2 ardei verzi• 1,5 kg cartofi• 600-700g de untură sau 500ml de ulei• 1 tub pasta de gulyaș dulce• 1 tub pasta de gulyaș iute• condimente (sare, piper, boia, delikat, busuioc, rozmarin, cimbru, marar, oregano, pătrunjel, foi de dafin) – cam o lingură rasă din fiecare

Omleta picanta la Multicooker Philips

5 oua 80 g cas oaie 100 g carnati picanti uscati 3-4 fire ceapa verde 30 g unt 1/2 ardei gras rosu sare piper

Vita Chinezeasca Cu Legume La Slow Cooker

400 gr carne de vita 1 cana supa de vita (sau un cub concentrat de vita) 1/2 cana sos de soia 2 lingurite zahar 1 lingura ulei de susan 3 catei de usturoi 1/2 lingurita de fulgi de ardei iuti (sau 1 lingurita boia iute) legume (pot fi si congelate) - broccoli sau 1 pachet legume chinezesti 2 linguri amidon de porumb/cartofi 4 linguri de apa

Painici in tigaie

* 2 cani faina * 1/4 cana apa calda * 1/2 lingurita sare * ceapa verde * ulei de masline

Vită Stroganoff - rețeta originală

Dintre toate rețetele cu carne de vită, Stroganoff este una dintre cele mai apreciate și mai gustoase. Și pe bună dreptate! Rețeta aceasta datează de la sfârșitul anilor 1800 și are o poveste cel puțin interesantă.  Un bucătar a câștigat un concurs de gătit în Rusia cu această rețetă de carne de vită. Cel care a consacrat-o era bucătarul personal al contelui Pavel Stroganoff, de aici și numele rețetei care a rămas același până astăzi.  Există mai multe modalități de a face vită Stroganoff, o mulțime de rețete au apărut pe parcurs. Principiul este același, doar că ingredientele sunt ușor diferite. De exemplu, unele rețete nu conțin muștar, altele nu conțin sos de roșii etc. Noi vă prezentăm astăzi o rețetă completă, delicioasă, pe care merită să o încercați măcar o dată. 

Salsa picanta

1 conserva rosii,2 linguri ardei iute murat,1 lingura otet,1 lingura ulei de masline,jumatate ceapa rosie,1 mana coriandru

Sarmalute in foi de vita cu carne si quinoa

o 1/2 kg carne de porc slaba si vita ofoi de vita o2 linguri rase de quinoa o1 ceapa medie osare opiper omarar o5 rosii micute o50 - 100 gr suc rosii oapa osmantana

Vita Cu Ceapa Caramelizata Si Gorgonzola

2 linguri ulei 2 cepe, taiate inele 1 lingura zahar brun 1/2 cana supa de vita 1 lingura otet balsamic 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita piper 450g muschi de vita 1/4 cup cana Gorgonzola

Bors cu sfecla si carne de vita

Pentru 5 portii:carne de vita - 500 gsfecla rosie - 600 gceapa - 125 gmorcovi - 100 gtelina radacina - 100 gulei - 30 mliaurt - 100 gbors - 750 mlsare dupa gust2 cuburi MAGGI de vita

Muschi de vita la cuptor

muschi de vita bacon,unt,cascaval vin alb,busuioc,salvie sare piper

Piftele Vita

500 gr carne tocata de vita 2 morcovi potriviti 1 cartof mare 3 felii de paine 1 ou 2 legaturi de patrunjel sare si piper.

Vita Cu Ciuperci

2 linguri ulei 1 lingura unt 4 cani ceapa, tocata marunt 2 catei de usturoi, maruntiti 2 linguri pasta de tomate 2 linguri paprika 1 lingurita maghiran 1,5kg muschi de vita, taiat bucatele 1 lingurita sare piper 900g ciuperci Champignon, taiate 1 cana supa de vita 8 ciuperci Shiitake 2-3 lingurite tarhon

Tocana de vita

600 grame carne de vita o ceapa ulei o lingura faina 2 linguri smantana sare piper dupa gust

Ouă prăjite cu ceapă picantă și spanac

Ouale sunt perfecte pentru o masa rapida, atunci cand nu ai timp sa gatesti. Iar daca adaugi si ciuperci si spanac, ai obtinut deja, o masa sanatoasa.

Vita cu legume

6 bucati subtiri de vita 2 catei de usturoi ulei 2-3 linguri bulion cimbru,boia dulce,piper,sare 1/2 pahar vin alb

Tocana De Vita Cu Otet Balsamic Si Ardei Iuti

600g muschi de vita 2 linguri de faina 3 linguri ulei de masline 2 cepe rosii 2 catei de usturoi 2 linguri bulion 150ml vin rosu 250g dovleac 2 ardei iuti rosii cimbru 1 lingura otet balsamic sos Worcestershire 500ml supa de vita

Dovlecei umpluti si sarmalute din frunze de vita de vie(specific arab)

-1 kg dovlecei(cca 15 la kg)(vezi foto) -250 g foi de vita -3 pahare de orez(pahar de apa) -300 g carne de miel sau vita -sare -piper,ienibahar,cardamom(putin)pudra,cca1/2 lingurita curcuma(turmeric)pudracurcuma se foloseste,mai mult pt. culoare -ulei de masline(cca 4-6 linguri) -cca 1 lingurita de menta(verde sau uscata),f marunta -4-5 catei de usturoi -4 rosii

Piftie de vita

carne de vita piper boabe sare 2 caciuli de usturoi

Pulpa de vita gatita incetisor (slow cooked beef)

2 kg pulpa de vita ulei morcovi patrrunjel radacina telina pastarnac ceapa rosie praz ardei rosu ardei verde zahar brun pasta de rosii supa de vita sau esenta de oase vin rosu ienibahar piper cardamom dafin scortisoara cuisoare ghimbir proaspat coaja de lamaie coaja de portocala sare

Sarmalute in foi de vita de vie

1kg carne tocata-amestec vita si curcan 2 linguri orez 2 legaturi ceapa verde 1 legatura marar verde 1 legatura patrunjel verde 2 oua 1 lingura pesmet 1 lingura pasta de tomate foi de vita de vie sare si piper dupa gust

Friptura de vita la cuptor

Carne de vita taiata bucatiardei taiati fasiirosii taiate cuburiusturoi taiat cubuletesarepiperunt bucatele.

Friptura de vita marinata cu vin

1 kg carne vita fara os, 1 pahar vin rosu, piper, sare, usturoi, foi de dafin, ulei de masline

frigarui libaneze

300 g carne oaie 300 g carne vita 100 ml supa vita 50 g coriandru pasta ardei iute 1 capatana usturoi sare si piper.