Tochitura cu organe
Tochitura cu organe retete: cum gatesti tochitura cu organe si cele mai gustoase retete de tochitura de organe, tochitura de porc, rulada cu mere cu foietaj, focaccia cu ceapa, savarina cu gris, bombite cu visine, briose cu ton, cornulete cu osanza, mazare cu coasta, retete cu tahini.Rulada din organe de pasare
1 kg amestec organe de pui (pipote inimi ficat) 3 cepe 1 legatura patrunjel proaspat 1 legatura marar proaspat 5 oua 1 lingura pesmet alb sare si piper dupa gust
Friptura de pui cu sos de vin
As putea spune ca este o tochitura dar avand in vedere ca tochitura prin definitie este o mancare gatita doar cu carne de porc organe de porc si carnati m-am gandit ca este mai nimerit sa-i spun friptura de pui cu sos de vin. -bucatele de pui: aripioare copanele bucati de piept gaturi bucati de spate inimi pipote -2 cepe -50 ml ulei - 200 g jambon de porc afumat -1 capatana de usturoi -50 ml suc de rosii -1 pahar cu vin alb -500 ml apa sau zeama de supa -condimente: sare piper boia de ardei cimbru foi de dafin piper boabe.
Tochitură din organe, cu sos
Tochitura din organe, cu sos, este o rețetă tradițională românească, bogată în arome și texturi, perfectă pentru iubitorii de preparate consistente și savuroase.Această mâncare specifică zonei Moldovei este ideală pentru mesele în familie sau ocaziile speciale.
Drob de miel - rețeta clasică, cu organe de miel și prapure
Drob de miel tradițional - rețeta originală, cu organe de miel și cu prapure, dacă vreți să urmați rețeta ca la carte. Puteți să îl omiteți dacă nu vă place sau dacă nu aveți.
Drob de miel fără prapure
Descoperă o variantă delicioasă de drob de miel fără prapure, perfectă pentru cei care doresc să se bucure de această mâncare tradițională.
Drob de porc - cea mai simplă rețetă
Drob de porc pentru cei care pur și simplu nu suportă mirosul sau carnea de miel. Rețeta de drob folosește carne de porc și, garantat, drobul va ieși la fel de gustos.
Tochitură cu carne de porc și pui
Tochitura cu carne de porc și pui este un fel de mâncare tradițional, gustos, ce îi va impresiona, fără doar și poate, pe cei care se vor așeza la masă și care promite un festival de gusturi, fiind un adevărat răsfăț pentru papilele gustative.
Tochitură de porc cu cârnați afumați
Tochitura de porc este una dintre cele mai gustoase mâncăruri pe care le puteți face din carne de porc. Este foarte bună cu mămăliguță și ou ochi și sunt atâtea feluri de a o pregăti, încât o puteți adapta foarte ușor la gusturile și preferințele voastre. Tochitura poate fi făcută în mai multe feluri, poate conține și organe de porc (ficat), iar cârnații pot să lipsească dacă nu vă plac. Varianta pe care v-o prezentăm astăzi este una simplă, doar cu carne macră și cârnați afumați, care dau un gust aparte tochiturii. Aceștia sunt ingredientul cheie, iar aroma de fum va face diferența.
Tochitură oltenească. Un preparat delicios, bogat în proteine
Tochitura oltenească este un preparat delicios, ce are rădăcini adânci în cultura și istoria românilor, și pe care îl poți face oricând îți dorești să îți impresionezi prietenii și musafirii cu ceva „ca la mama acasă”.
Tochitură ardelenească, un preparat tradițional gustos și savuros
Tochitura ardelenească se pregătește foarte simplu, în doar o jumătate de oră, astfel că această rețetă este perfectă pentru orice zi, oricât de aglomerată ar fi.
Tochitură de porc dobrogeană
Tochitura de porc dobrogeană se pregătește ușor, într-un timp relativ scurt, astfel că o puteți găti atât în weekenduri sau de sărbători, cât și în zilele de lucru.
Tochitură moldovenească - rețeta tradițională
Tochitura moldovenească este unul dintre felurile de mâncare tradiționale atât de gustoase încât te pot face să te lingi pe degete.
Tochitură țărănească. Rețeta este extrem de gustoasă și sățioasă
Tochitura țărănească este un fel de mâncare autohton extrem de hrănitor, gustos și sățios. Se gătește ușor, fără să necesite prea multă experiență în bucătărie.