Tochitura de organe

Tochitura de organe retete: cum gatesti tochitura de organe si cele mai gustoase retete de tochitura cu organe, tochitura de porc, tort de mere intregi cu crema de zahar ars, sos de fructe de padure congelate pentru friptura, salata de piept de pui cu ceapa marinata, pulpe de pui la cuptor in folie de aluminiu, sarmale in foi de varza murata in oala de lut, budinca de malai cu branza de vaci, friptura de pulpe de pui la cuptor, sos de fructe de padure pentru rata.

Tochitura din organe, cu sos

Conform zicalei - tuica se mai face si din prune - tot asa tochitura se mai face si din organe. rinichi de vita rinichi de porc inima de porc limba de porc piept de porc impanat ceapa usturoi taiat marunt sare piper boia de ardei iute bulion

Rulada din organe de pasare

1 kg amestec organe de pui (pipote inimi ficat) 3 cepe 1 legatura patrunjel proaspat 1 legatura marar proaspat 5 oua 1 lingura pesmet alb sare si piper dupa gust

Friptura de pui cu sos de vin

As putea spune ca este o tochitura dar avand in vedere ca tochitura prin definitie este o mancare gatita doar cu carne de porc organe de porc si carnati m-am gandit ca este mai nimerit sa-i spun friptura de pui cu sos de vin. -bucatele de pui: aripioare copanele bucati de piept gaturi bucati de spate inimi pipote -2 cepe -50 ml ulei - 200 g jambon de porc afumat -1 capatana de usturoi -50 ml suc de rosii -1 pahar cu vin alb -500 ml apa sau zeama de supa -condimente: sare piper boia de ardei cimbru foi de dafin piper boabe.

Tochitura mocaneasca

600 g carne macra de porc 200 g carnati afumati 150 g ficatei 350 ml vin 2 linguri untura 1 lingura pasta de gogosari 6 catei usturoi 2 fire cimbru sare piper macinat boia iute

Drob de miel - rețeta clasică, cu organe de miel și prapure

Drob de miel tradițional - rețeta originală, cu organe de miel și cu prapure, dacă vreți să urmați rețeta ca la carte. Puteți să îl omiteți dacă nu vă place sau dacă nu aveți.

Drob de miel fără prapure

Descoperă o variantă delicioasă de drob de miel fără prapure, perfectă pentru cei care doresc să se bucure de această mâncare tradițională.

Drob de porc - cea mai simplă rețetă

Drob de porc pentru cei care pur și simplu nu suportă mirosul sau carnea de miel. Rețeta de drob folosește carne de porc și, garantat, drobul va ieși la fel de gustos.

Tochitură de porc simplă și delicioasă

Tochitura de porc este una dintre mâncărurile tradiționale, care nu lipsesc de pe mesele românilor, mai ales iarna. Și asta pentru că se face ușor, este sățioasă și este o mâncare la îndemână când aveți la dispoziție carne de porc. Tochitura se poate face din mai multe feluri de carne, dar cel mai simplu este să combinați carne macră cu cârnați și, opțional, ficat de porc. Cârnații afumați îi vor da o aromă deosebită preparatului. Tochitura se servește, în mod obișnuit, cu mămăliguță, dar puteți să o savurați și cu pâine. 

Tochitură cu carne de porc și pui

Tochitura cu carne de porc și pui este un fel de mâncare tradițional, gustos, ce îi va impresiona, fără doar și poate, pe cei care se vor așeza la masă și care promite un festival de gusturi, fiind un adevărat răsfăț pentru papilele gustative.

Tochitura de berbecut si carnati de oaie

(6 portii) 700 g Pastrama de berbecut marinata 700 g Pastrama de oaie afumata 1 buc. (cca 30-40 cm) Carnati proaspeti de oaie 250 ml Suc de rosii 6-7 catei Usturoi&nbsp 2 linguri Ulei 80 ml Vin rosu Piper alb dupa gust

Tochitură de porc cu cârnați afumați

Tochitura de porc este una dintre cele mai gustoase mâncăruri pe care le puteți face din carne de porc. Este foarte bună cu mămăliguță și ou ochi și sunt atâtea feluri de a o pregăti, încât o puteți adapta foarte ușor la gusturile și preferințele voastre.  Tochitura poate fi făcută în mai multe feluri, poate conține și organe de porc (ficat), iar cârnații pot să lipsească dacă nu vă plac. Varianta pe care v-o prezentăm astăzi este una simplă, doar cu carne macră și cârnați afumați, care dau un gust aparte tochiturii. Aceștia sunt ingredientul cheie, iar aroma de fum va face diferența. 

Tochitură oltenească. Un preparat delicios, bogat în proteine

Tochitura oltenească este un preparat delicios, ce are rădăcini adânci în cultura și istoria românilor, și pe care îl poți face oricând îți dorești să îți impresionezi prietenii și musafirii cu ceva „ca la mama acasă”.

Tochitură ardelenească, un preparat tradițional gustos și savuros

Tochitura ardelenească se pregătește foarte simplu, în doar o jumătate de oră, astfel că această rețetă este perfectă pentru orice zi, oricât de aglomerată ar fi.

Piept de curcan umplut cu orez curcubeu

1/2 piept de curcan cateva organe( ficat pipota inima) 3 felii de paine 100 g ciuperci taiate Sun Food 4 oua 1 ceapa 3-4 catei usturoi 1/2 ardei gras rosu marar verde patrunjel verde 150 ml vin alb sare piper boia afumata 1 lingura pasta de gogosari -pentru orez curcubeu: 150 g orez 1/2 ardei gras rosu 2 morcovi porumb boabe Sun Food mazare verde varza rosie rosii cherry

Tochitură de porc dobrogeană

Tochitura de porc dobrogeană se pregătește ușor, într-un timp relativ scurt, astfel că o puteți găti atât în weekenduri sau de sărbători, cât și în zilele de lucru.

Tochitură moldovenească - rețeta tradițională

Tochitura moldovenească este unul dintre felurile de mâncare tradiționale atât de gustoase încât te pot face să te lingi pe degete.

Tochitură țărănească. Rețeta este extrem de gustoasă și sățioasă

Tochitura țărănească este un fel de mâncare autohton extrem de hrănitor, gustos și sățios. Se gătește ușor, fără să necesite prea multă experiență în bucătărie.

Meniu de Craciun - specific bavarez

pentru gasca: o gasca (4-4,5 kg) 2 portocale bio 3 cepe 2 foi de dafin verzi pelin ata de legat Pt sos: aripi gat organe de la gasca 1 morcov 1 patrunjel o bucata de telina o bucate de praz ulei 1 lingura de pasta de rosii 8-10 boabe de ienupar 2 foi de dafin verde 300 ml vin rosu sec 750 ml zeama de pui 1-2 linguri de faina piper pt varza: 800 gr varza acra 3 cepe 1 mar ulei 20-40 gr grasime proaspata de la gasca 1-2 lingurite de chimion 1-2 linguri de sirop de artar ( sau miere) 250 ml de zeama de gutui ( se poate si zema de mere dulci) 100 ml zeama de pui sare&nbsp piper pt cartofi: 1 kg de cartofi sare 2-3 linguri de unt 2 legaturi de patrunjel vrede 150 ml de lapte piper nucsoara