Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri
Paste și pizza
Lasagna cu branza
Timp total
45 minute
Ingrediente
1 pachet foi de lasagna, 1 lingurita sare, 2 lingurite ulei de masline, Pentru umplutura: 400 gr branza dulce de vaci, 400 gr telemea, 7 oua, 120 gr unt, 3-4 linguri pesmet, 250 ml smantana
Recomandări
1
Compot de mere fără zahăr - Rețeta simplă și naturală
2
15 beneficii neașteptate ale oului de prepelită. Învață cum să le folosești în avantajul tău!
3
Musaca turcească cu vinete și carne, în sos de roșii. Rețeta explicată pas cu pas
4
Spaghete cu fructe de mare – rețeta mediteraneană gata în 20 de minute
5
Gem de zmeură. Cea mai simplă rețetă pentru iarnă
6
Castraveți bulgărești în oțet - rețeta autentică
7
Gulaș de vită - rețeta originală ungurească
8
Curry cu creveți - rețetă simplă și aromată, cu lapte de cocos
9
Broccoli la tigaie, cu usturoi și ulei de măsline
10
Sos sweet chili de casă – fără conservanți, mult mai bun ca cel din magazin
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă