Prajituri pufoase cu fulgi de ciocolata.
Timp total 50 minute
Ingrediente
- 1 ceasca faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/8 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 ceasca nuci tocate
- 1/3 ceasca de unt, topit
- 1 cana zahar brun
- 1 ou, batut
- 1 lingura extract de vanilie
- 2/3 cesti fulgi de ciocolata
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Se unge o tava cu putin unt.2. Se cerne o ceasca de faina si se amesteca cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Se adauga o jumatate de cana de nuci tocate. Se amesteca bine si se lasa deoparte.
3. Se amesteca zaharul brun cu untul topit si se raceste usor.
4. Se adauga oul batut si vanilia. Se incorporeaza amestecul de faina, putin cate putin.
5. Se raspandeste aluatul in tava pregatita. Se presara fulgii de ciocolata pe partea de sus. Se coace in cuptorul preincalzit pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata, aproximativ 20-25 de minute.